Kıskanç kaynana

yagmursonmz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
294
105
24
Kaynanamı sevemiyorum , anlatacak çok şey var ama şöyle diyim nişanlıyken bile eşimle anlaşıyoruz eşim arkamda duruyor diye bana büyücü dediler arkamdan , kaynanam evet genç ama sürekli benimle aşık atmasından bıktım evlendik evime ne alsam gidio alıyor aynısından fesatlanıuor g tek gelinim bir de eşim tek oğlan Allah'a şikür eşim birşeyimi eksik etmez bu onlara batıyor kıskanıyorlar laf açılınca sürekli para biriktirin diye akıl veriyorlar bir buçuk senedir ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar borç istediğinde bile eşim kayınpederim asla vermez bu arada durumları iyi benim beklediğim düşünülmek manevi olarak dahi kendi kızları gibi hissetmedim üzülüyorum ben onlara sevgili ilken bile çok hediye alan biriydim evlenince de yaptım sonradan kestim anlayınca karşılık alamayınca içlendipim çok şey var eşime anlatıyorum dinliyor hak versede koymwsı gereken mesafeyi koymuyor ailesine ona dert yanıyorum o da bıktımboşver deyip geçiştiriyor yoruldum açıkçası kendimi salak gibi hissediyorum suratım düşünce bana tavır alır gibi hareketler sergiler kaynanam blöf yapmayı çok sever hep ona hep ona olcak benim de kocam saf hep iyi niyetli sen yap et boşver der ama artık onlara içimden gülmek dahi gelmiyor bir ara beni whatsapında sona almıs benim durumlarıma bakmamak için o derece çekemeyen bir kadın ama herkesin yanında kibarcık ikinci kızım varımız yoğumuz der eşimle alakalı sürekli aynı şeyler nispet yapar givi anlatır bana bunu alıyordu yapıyordu sıkıldım artık oğlum oğlum başka bişey bilmiyor oğlum beni eskisi givi aramıyor bekarken böyle değildi diyor ki ben kocama asla arama etme demem

Son düzenleme:
Eşinizin mesafe koyacağı bir şey yok ortada. Ne kolay geliyor size aileye mesafe koyma olayı, maşallah.
Kayınvalide, kayinpeder niye size eksiğin var mi diye sorsun?
Kadına kıskanç diyorsunuz ama kızlarına yaptıklarından rahatsız oluyorsunuz.
Esinize sürekli söylenmesi birakip, kendi hayatınıza bakın.

Size bisey almak zorunda degiller.Seviyormus gibi gösterip deger vermeyen bir kayınaile iste cok alisigiz ülkece bu duruma
. Bu yüzden beklentiye girmeyin sizde yapmayın.Esinizi yıpratmayın bos yere. Görümcenizle kendinizi kıyaslamayın.Mesafeli olun .

Bu kadar.
Haklısınız teşekkür ederim ama üzülüp içleniyorum mesafeliyim zaten evime istedikleri her an gelemezler o mesafeyi koydum ama sürekli laf sokma çabaları bıktırdı bellide bencillik yapıyorum eşimden de bu mesafeyi bekleyerek

Size bisey almak zorunda degiller.Seviyormus gibi gösterip deger vermeyen bir kayınaile iste cok alisigiz ülkece bu duruma
. Bu yüzden beklentiye girmeyin sizde yapmayın.Esinizi yıpratmayın bos yere. Görümcenizle kendinizi kıyaslamayın.Mesafeli olun .

Bu kadar.
Mesafeliyim ama Yinede canımı sıkcak şeyler oluyor etrafımda görüyorum özeniyorum bir gelin olarak

Haklısınız teşekkür ederim ama üzülüp içleniyorum mesafeliyim zaten evime istedikleri her an gelemezler o mesafeyi koydum ama sürekli laf sokma çabaları bıktırdı bellide bencillik yapıyorum eşimden de bu mesafeyi bekleyerek
Esinizden beklemeyin onun ailesi. Ortada cok buyuk bir olay yokken uzaklasamaz. Bosverin ne derlerse desinler.önemli olan esinizn tavrı. Sürekli esinize bu konuyu acip konusursanız bıkar.Bos yere gerilirsiniz.

Neden görümcenizi düşündükleri kadar düşünsünler ki sizi? Görümceniz doğurup büyüttükleri öz kızları ya hani. Kendinizi nasıl kıyaslayabiliyorsunuz şaşırıyorum
Ayrıntılı yazmadım kendi oğullarına kocama da öyleler bana oldukları gibi eşimde içleniyor ama benim gibi uzatmıyor boşver diyip geçiyor sadece

Mesafeliyim ama Yinede canımı sıkcak şeyler oluyor etrafımda görüyorum özeniyorum bir gelin olarak
Her kayınaile ayni degildir. Baskalarına özenmeyin. İclerinde neler yasayp disari nasıl farkli gosteriyorlar tahmin edemezsiniz. Siz esinizle olan mutlulugunza gölge dusurursunuz sadece.

X