• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kayınvalide sorunu

ketumserhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
26
20
3
28
Kızlar evlenmeden önce eşim annecini soğuk alıngan duygusunu belli etmeyen biri olarak tasvir ediyordu kendisi annesiyle evlenmeden önce çok anlaşamıyordu. Benm annem de aksine şeker gibi yüzünü asmayan biri. Kaynanamlar biz evlenince memleketteki eve gideceklerdi biz onların evine taşındık sürekli ev muhabbeti altından laf sokma sonra kuzum oldu keşke oğlun olsaydı dedi hafta da bi gün aranmak ister tek derdi kendi keyfi kayınpederimi çok seviyorum ama kaynanam bana tuhaf geliyo bugün kahvaltıya çağırdım şimdi gitmekten vazgeçmiş burdan ev istiyor koltukları dört senelik benimkilerden istiyor beyaz eşyayı değiştirelim diyor bildiğin yeni gelin modunda hiç demiyor çocuğunuz olcak borca girmeyelim yakında bilezikle balayı da isticek diye düşünüyorum 🙂 haksız mıyım sizce ne yapmalı

Kendi yağınızda kavrulun, ne kadar paranız varsa o kadar alın. Bırakın kv de istediğini alsın yapsın kadın. Çocuk sizin çocuğunuz sonuçta, onun geleceğini düşünmek kvnin görevi değil.

Sevmiyorsanız çok sık gidip gelmeyin, arıyorsa kısa kesin uzatmayın. İdare edebilirsiniz bence, öyle katlanılmayacak gibi değil

Kendi yağınızda kavrulun, ne kadar paranız varsa o kadar alın. Bırakın kv de istediğini alsın yapsın kadın. Çocuk sizin çocuğunuz sonuçta, onun geleceğini düşünmek kvnin görevi değil.

Sevmiyorsanız çok sık gidip gelmeyin, arıyorsa kısa kesin uzatmayın. İdare edebilirsiniz bence, öyle katlanılmayacak gibi değil
Kendi yağımda kavurlmama izin vermiyor eşinden istesin gelip oğlundan neden istiyor yepyeni eşyaları benim eşyalarımın aynısından istiyor kendisine sıfır daire alcak eşim üstüne evi yenilettiriyor ben sıfır daireye oturmadım eşim borca girmesin diye haftada bi kez aramayınca trip atıp eşime laf eden birisi böyle insanı kimse idare etmez

Sizin çocuğunuz olacak diye niye borca girmesin kayınvalide?
Sanırım eksik anlaşılmış eşimden istemesi komik gidip eşiyle istediğini alabilir buna kim karışır eşim sıfır daire alcak kendilerine üzerine eşyaları yenilettirmesi çünkü eşim ödeyecek borcu insanda biraz empati olur demek i siz gelin aldığınızda gidip aynı eşyalardan alacak kitlesiniz😆😂

Eşinizle babanınız aynı işlemi meşguller? Niye eşin alıyor ev. Madem o kadar parası var siz niye eski evde oturuyorsunuz

Eşim evlendiğimizde bana evim var dedi annemler memlekete taşınacak dedi biz onların evine oturduk şimdi gitmekten vazgeçtiler burdan daire istiyolar eşim alıcam dedi şimdi de eşyaları değiştirelim diyo kocası almadığı için eşime
Evlerinde oturuyorsanız ve gitmekten vazgeçtilerse bir alternatif bulmak zorundasınız sonucta. Ailesinin evini kendi evi gibi gösteren esinizde suç. Eşyaları da almasın eşiniz, buna hayır diyecek olan kendisi. Kayinvalide direkt eşinizden istiyorsa hatali ortaya söylüyor eşiniz üzerine alıyorsa eşiniz daha büyük hatalı. Burada kayinvaliden çok sorun esinizde bence.

Son düzenleme:
Alternatif olarak ev alacağını söyledi bacılarına yakın olmak için memlekette şimdi buradan istiyor arıyor telefonda beyaz eşyaları da değiştireli yeni eve yeni alalım diyor bana keşke oğlun olsaydı dedi sustum kahvaltıya çağırdım gelmiş koltuklarımın rengini beğenmiyorum diyor eşimden bizimkilerden alırız dedi valla az kaldı olay çıkarmama

Siz buradakilere bakmayın size sordukları sorulara baktım da. Hemen yargılama Bayılıyorlar laf etmeye. Kendi başlarına gelse en başta onlar cingar çıkarır ama..
Neyse siz kayinvalidenizle yüz göz olmayın o istesin dursun. Almayınca susar. Kıskanıyor olabilir tabi

Back