Kıskanç görümce

Benim ki de dört harfli markette çalışıyor ama tribini bi görcen sanırsın atom parçalıyor

Reactions: Tzk
sanırım biraz takıntı yapmışsınız bu meseleyi zira onlar unutup hayatlarına devam ediyorlardır. kendinizi çok doldurup kinlendirmeyin
Ben de tam tersini düşünüyorum öyle bir konuşuyorlar ki bunlar yatıp kalkıp beni düşünüyor benimle yarışıyor gibi geliyorlar

Yani mesele meslek değil ego zaten
Ya çalışıyor ben ev hanımıyım eyvallah ama yani kalkıp da sanki atomu parçalıyor tribine girmesini midem almıyor bide bana demez mi sen yapamazsın diye ifrit oluyorum sanki hiç çalışmadım ben
Yavrum abinin bütün öküzlüğünü çekiyorum ben sen kimsin ki diyesim geliyo

Aslında sorun kendi delisini deli olarak görmemeleri malesef :) Görseler sorun olmayacak.

Oda doğru tabi. Eşim ve ben ikimizde ailelerimizi destekleriz, her konuda yardım ederiz, ama kimin ne huyları olduğunu gayet realist bir şekilde görüyoruz. Yeri geldiğinde o huyları idare edebilirsin, ama başka zamanlarda dur demek lazım. Konu sahibinin eşi bu konuda hatalı. Kimse ona "anneni at, kardeşini at" diyemez, ama yeri geldiğinde eşini de savunmak zorunda. Kız kardeşi kıskanç olabilir, ama bunu konu sahibine asla yansıtmamali. Yansıtıyorsa abi olarak onu uyarmaliydi veya araya girmeliydi.

Eşim sağ olsun yapmadı hiç çok kavgasını ettik hatta senden soğuyorum dedim yine bildiğini okudu.Sonra terapiste gittik ilginç bir şekilde sen niye onun savunmasına ihtiyaç duyuyorsun ki kendi kendini savunamıyor musun dedi.O zamandan beri onu yapıyorum.Ha ona sorarsan yine ben kötüyüm ama etrafında annesi yerine tercih edilen herkesi yönetebilen kadınların stratejisi su: Eşinin ve ailesinin yanında melek oluyorlar eşine asla ailesini şikayet etmiyorlar ama yalnız kaldıklarında iç görümce elti ne varsa hallediyorlardaha o kadar bordo bereli olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…