Ayy herkes beni kıskanıyor tiplerden değilimBen buraya kendisine kotu davranan gorumce es kaynana vs kisilerden şikayet ederken karsidakini kucumseyerek kendini kanitlamaya calisan kadinlarin samimiyetine inanamıyorum artik.
Ornekler
Beni kiskaniyor surekli oyle yapiyor boyle diyor ama kendisi okul okumamis 3bintl maas aliyor alt tarafi, gotu de buyuk ben guzel bir kadinim boyum posum super vs...
Konu sahibesi sizin konunuza denk geldi ama coook boyle konular okumaya basladim da fikrimi belirtmek istedim. Biraz sizde de sezdim kizi beğenmiyor olusunuzu. Acaba ona fark etmeden yukaridan bakmis olabilir misiniz?
He ama daha sizinle tanismadan bile evde kendini yerden yere vurmasi komik, esinizin size bunu saftrik gibi anlatmasi daha komik
Çok mantıklı bir yorum yapmışsınız bence de öyle sinirimi bozan tek şey şu analı kızlı karşıma geçip bana nisbet yaptıklarını zannediyor yoksa hakikatten bana ne
Valla ben de kindar bir insanımdır ama yaşım o zaman çok küçüktü sanırım ondan böyle satirik gibi davrandimO kız bu eve gelemez anneme babama anne baba diyemez insana, elimden geldıgınce bırak iyi davranmayı su vermem.
O andan itibaren artık dusmanımdır kendısı.
Keske sende en basta dur deseydin
Bizce de öyle ama kendileri saçma bir kıyasın içine giriyor ben de öyle bir insanla kıyaslanmak dahi istemiyorumBence umursamayın. Keşke eşiniz maaşınızo filan da demeseymiş aile içinde çok gereksiz olmuş. Benim maaşım görümcemi ilgilendirmez, onunki de beni. Gerekirse görüşmem göbeğim beraber kesilmedi.
Ben de öyle yapıyorum işin iyi tarafı kimse niye konuşmuyorsun demiyor.Burunlarindan asla kıl aldırmazlar çünkü ailecek özür dilemek adım atmak lugatlarinda yoktur.Kirk yılda bir bir araya geliyoruz onda da ne kadar harika bir öğretmen olduğunu dinliyorumGörümcenizle konuşmak,görüşmek zorundamısınız ? Bana böyle saygısızca davranan birisi olsaydı ona karşı duvar gibi olurdum.Gerekmedikçe görüşmez,bir yerde denk gelirsek görmezden,duymazdan gelirdim.Sebebini soranlara konuşamam için ısrar edenlere bana karşı saygısızlık yapan insanlarla asla konuşmayacağını net şekilde söylerdim.Size de tavsiye ederim.Hayat şımarık insanlar yüzünden üzülmek için fazla kısa
Aynen öyle Allah da vermiyor zaten böyle tiplereBöyle birbirini kıyaslamakla ömür cürütenler
Hiç bir zaman herkesten üstün olmayı basaramadan hiç bir şey olarak bu dünyadan göç edip gidecekler.
Herkes kendi mutluluğuna odaklansa kıskançlık Da olmaz kiyaslamayi da bilmez.
Bu aralar Sezen Aksu şarkısı dinliyorum " YETINMEYI BILIR MISIN SANA VeRDIĞI KADARIYLA HAYATIN "
Beni torpuleyen bir sarkidir...
Dinleme telefona bak başka bir şey yap,dinlemediğini görünce susar.Bak kimse niye konuşmuyorsun da demiyormuşBen de öyle yapıyorum işin iyi tarafı kimse niye konuşmuyorsun demiyor.Burunlarindan asla kıl aldırmazlar çünkü ailecek özür dilemek adım atmak lugatlarinda yoktur.Kirk yılda bir bir araya geliyoruz onda da ne kadar harika bir öğretmen olduğunu dinliyorum
Herkes kendi delisinden sorumluGelip 5 gün kalmışlarsa siz buna müsade ettiğiniz için kalmışlar. Esiniz de öyle. Saygısızlık yapıyorsa oracıkta ağzının payını vereceksiniz. Bir aileye gelin oldunuz diye ortadan saygı kalkmıyor. Herkes haddini bilsin. Mesafe candır. Gereksiz gitmeyin, gereksiz görüşmeyin. Yatılı misafir olarak da kabul etmeyin. Esiniz tüm bu olanlar olurken süs bebegi gibi kenarda duruyor sanırım. Bizim eşimle bir kuralımiz var: herkes kendi delisinden sorumlu. Benim ailemden biri sınırları zorlasa hemen müdahale ederim, aynısı onun içinde geçerli. Dediğim gibi herkes haddini ve yerini bilse sorun çıkmaz. Yok illaha sorun cikartmak isteyeni öyle bir yok sayarım ki, kendi varlığından şüphe etmeye başlar. O kadar basit
Ben sadce kıyas kabul etmeyecek bir durum olduğunu göstermeye çalıştım böyle bir insan benimle kendini kıyamıyor sürekli diye bu kucumsemekse eve kucumsuyorumSiz de bayağı bayağı görümcenizi küçümsüyorsunuz bence yazdıklarınızın her satırından belli oluyor. O da bu küçümsenmeyi sezdiyse haliyle kendini ispatlamaya çalışıyor demek ki
Kendimi ovmeme ihtiyacım yok onlar bana karşı kompleks geliştirdilerYazıp sildim.
Kusura bakmayın ama en sevmediğim insan tipisiniz,
Karşındakini yererken kendini öven tipler.....
Bazı erkekler ne komik dimi? Gelmiş anlatmış bunu nişanlısınaBu bahsedeceğim insan tipiyle hepiniz karşılaşmışsınızdır.Yildizimiz hiçbir zaman barışmadi daha beni öğrenir öğrenmez"O kız bu eve gelemez anneme anne babama baba diyemez." diye böğüre böğüre ağlamış.Esim bunları bana saf gibi anlatmıştı
Sizi çok eleştiremeyeceğim haklı bir tespit yapmış olabilirsiniz geçmişte yaptıklarından dolayı ona inanılmaz ofkeliyim şimdi ondan üstün olmak beni kıskanması hoşuma gidiyor olabilir.Ama asıl rahatsız olduğum durum şu analı kızlı bunu beni kıskandırmak için yapıyorlar ve kıskandığımi düşünüyorlar birni kıskanacak olsam onu mu kiskanirimBir arkadaşım var, ne zaman biraraya gelsek, görümcesinin onu ne kadar kıskandığını bu durumdan çok bunaldıginı, taklit edilmekten sıkıldığını anlatır ama içten içe mutlu ediyor bu durum onu gayet açık anlayabiliyorum ben. Kendisine de söyledim bunu, laflariyla ezer onu, keyif alır bundan, farkında değil ama oda görümcesini takıntı yapmış kendisine.
Sizde de durum bu olmasın?
Görümceniz sizi gerçekten kıskanıyor da olabilir ki var böyle insanlar ama bunu dert etmekte normal gelmiyor bana. Görmezden gelmek çok kolay hâlbuki.
Bence onlar da bal gibi biliyorlar bunu ona rağmen hem kendilerini kandırıyorlar hem beni çileden cikariyorlarEvet kıskanıyor sizi. Kıskanılmak daha güzeldir boşverin. Özelde öğretmenlik ile devlet arasında maalesef çok fark var. Öğretmeninin hakkını veren sahip çıkan özel okul sayısı çok az. Bir de bu kıskançlığı aileye girer girmez hissettiyseniz insan hiç adapte olamıyor. Neyse arada verin cevabını maaş mevsusuna pek girmeden.
Bence de cidden Freud'luk geçmiş tranvalarini benden çıkarıyorbence bununkı kıskanclıktan öte hastalık doktora falan gotursunler ben demın ne okudum oyle ya yemın ederım gerılım fılmı gıbı
aılesı demıyor mu kızım kudurmus gıbı ne böğürerek aglıyorsun neden bu kadar mutsuz negatıf etrafa huzursuzluk saçan bırısın demıyorlar mı ?
Herkes kendi delisinden sorumlusüpermiş kullanırım ben bunu.Esim malesef acayip aileci bir adam kimseye bir şey demez.Ben de o zamanlar küçük ve saftiriktim 24 yasind evlendim ailem beni aman sorun çıkaran sen olma aman alttan al aman kardeşidir gelir diye hep bastırdı gözümün açılması için doğum yapmam gerekliymis