Kıskanç eltim kıskanç kızı

Çarşı dışarıda.dükkânlar açık.gitsin alsın ne almak istiyorsa.beni beklemesinler

yani ölsem de özeleştirmem, kendi içimde çatlıcam çatır çatır diyosunuz.
peki.

sorulara cevap verir misiniz
eltiniz guzel mi
sizden zengin mi
en önemlisi eğitimli mi
eşi mi kendisine duşkun
kızı mı çok zeki,çok tatlı
hangisi?

Hepsine hayır diyorum

Yazmim yazmim dedim ama çocuk bu ya çocuk. O yaşlarda hepimizin birilerinin aldıklarını istedik heves ettik. Bu hevesleri kıskanclık diye mi adlandırıyorsunuz.

Çarşı dışarıda.dükkânlar açık.gitsin alsın ne almak istiyorsa.beni beklemesinler
Kırl kere falan soruldu bu konuda sizi etkileyen, rahatsız eden ne? Ne oluyor aldığınızı alınca yaptığınızı yapınca yani? Ne eksiliyor sizden? Buna da cevap gelmez muhtemelen.

Bu durum benim de canımı sıkardı neden illa aynısı olacak diye birde elbiseyi çocuğun üstünde inceliyor sürekli aldığımı takip etmesi benim de hoşuma gitmezdi çocuk incelese istese diretse anlarım ama anneye yakıştıramadım tabi eski eltimle sorun yaşayan biri olarak taraf tutuyor da olabilirim:)))

Bayramda elbise alacakmıyım diye 3 ay öncesinden 4_5 defa ağzımı yoklayıp, almamak için telkinde bulunan alamayacağım dediğimde ,( zaten niyetim yoktu)beni onaylayarak almayalım diyen eltim, arefe günü dalga geçer gibi alışverişe gideceğini ve küçük kızını da bana bırakacağını söyledi.alacak san git al,benden sanane

Ay geçen mayruk bir elbise hazırlamıştı biri evlense de şundan diktirsem diye içim gitti valla. Şansalı ayrı severiz ama gönüllerimizin şampiyon terzi yamağı o.
bende ona diktireceğim.tek olsun

Asıl sorulara hala cevap yok. Anladık biz sizi. Eltinin nasıl bir artısı varsa artık
Hiçbir maddi artısı yokmuş söylediğine göre enerjisi iyi herhalde diye düşünüyorum artık. Kafası rahat bir insandır, kıskançlık işlerine takılmıyordur, çevresi tarafından da seviliyordur

Nekadar fesatsınız
Araları ne güzel 2 Yaş.
Rakip değilde kardeş, en samimi arkadaş olarak büyütseniz daha iyi olmazmı. Kuzenler ilerde çok iyi dost olabilirler, tabii siz anneler araya çomak sokmassanız.
Aldıklarınız yaptıklarınız sanki çok büyük şeylerde kıskandılarda kıskandılar diye dertleniyorsunuz.
Sizin hayatınızda ne varda onu yaşayacaklar çok komiksiniz.
Duyanda uzaya gittinizde eltinizde peşinize takıldı sanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…