Bunlar aynı ortamlarda büyüyen kuzenlerAlsınlar ;ben almalarına birşey demiyorum.Ama her alacakları şey bizimki ile aynı olup aynı zamanda gerçekleşiyor. Mesela kızıma ihtiyacı var diye bot almak istedim.Şimdi benim kızda isteyecek diyor ve bunu hep yapıyor.Alacak güçleri olmasa vicdan yapacağım ama alacak güçleri var.Kendi kızına istediğini alınca bana mi soruyor?sormuyor.Alıyor.
Çocuk ama kıskanabilir pekala. Siz niye dert ediyorsunuz ki parasını siz mi veriyorsunuz? Benim de 1 yaş büyük kuzenim vardı. Annemler aynı elbiseleri alırlardı mutlu mutlu giyerdik. Siz laf etmeyin diye kızının hevesini, isteğini niye kırsın? Madem her istediğini yapmasınlar diyorsunuz siz niye yapıyorsunuz ayrıca? Asıl çekemeyen sizsiniz el kadar çocukları.
Çiçek için de heveslenmiş olabilirler. Benim balkonumda saksılar var. Benden sonra karşı komşum da aldı. Gariptir raf astı bir gün ben de aynısından sipariş etmiş ama asmamıştım henüz. Sonra ben de astım. Bu da beni kıskandı aynısını aldı, yaptı diyelim o zaman. O onun evi bu benim evim. Aynısını yapsak ne olacak zaten kime ne.. Fikir vermiş gibi olduk.
Sanki dünyada bir sizsiniz bunları yapan atalarınız tenisçiydi ya elalemden görmediniz...
Çocuktur ister sende al canım deyin geçin. Sizin olay bu değil. Siz sadece sizde olsun size geldiklerinde övsünler hasetlensinler çocuk ağlasın istiyorsunuz. Hiç unutmam çocukken boyum kadar bebeğim vardı dayımın kızı ağlamıştı babam alıp ona vermişti. Üzüldüm çocuktum ağladım ve hala unutmadım ama bebeği değil babamın nasıl mükemmel bir adam olduğunu. Çocuğunuzu bu şekilde yetiştirmeyin yazık olur.Alsınlar ;ben almalarına birşey demiyorum.Ama her alacakları şey bizimki ile aynı olup aynı zamanda gerçekleşiyor. Mesela kızıma ihtiyacı var diye bot almak istedim.Şimdi benim kızda isteyecek diyor ve bunu hep yapıyor.Alacak güçleri olmasa vicdan yapacağım ama alacak güçleri var.Kendi kızına istediğini alınca bana mi soruyor?sormuyor.Alıyor.
Bisikleti sizin paranızla mı aldılar da gerisinin gelip gelmediğinin derdi size kalıyor?Böyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.
Bisikleti sizin paranızla mı aldılar da gerisinin gelip gelmediğinin derdi size kalıyor?
Bırakın onları annesi babası düşünsün.
Herkes beni kıskanıyor çok sıkıcı diye sizlanmakta ne kadar manasız.
Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..Alınmasının size ne zararı var ben onu anlayamadım. Dünyada bir tane var da ikinizden biri almıyor yani sonuçta. Acaba siz aslında eltiniz kıskanıyor çocuğunuzu diye mi düşünüyorsunuz??
Mesela bu değil.sadece bir örnek.demek istediğim ,istemedikleri şeyleri sadece biz yaptık diye yapıyorlarBisikleti sizin paranızla mı aldılar da gerisinin gelip gelmediğinin derdi size kalıyor?
Bırakın onları annesi babası düşünsün.
Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..
Zincir giyim mağazasından alındı ise alınırBen çözüm buldum konu sahibi için. Kızının kıyafetlerini yıldırım mayruk, barbaros şansal’a falan diktirsin hot couture. Böylece hiç kimse aynısını alamaz. Kurslar konusunda çözüm bulamadım ama.
Pardon ama kıskanç olmam için benim onların aldığını almam beğendiğini beğenmem lazım.siz yanlış anladınız herhaldee peki bundan size ne?
satranca 2 defa gitmiş tenise 1 defa.
nesini kıskanıyosunuz eltinizin lutfen doğru söyleyin
sizden guzel mi eğitimli mi eşi mi daha iyi davranıyor.
farkında değilsiniz ama buram buram kıskançlık kokuyor konunuz
Anlaşıldıııı. Allah eltinize sabır versin. Üzüldüm kadına nelerle uğraşmak zorunda kalıyor.Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..
Bir mesleginiz var mi? Calisiyor musunuz? Evi kv ve kpiniz mi verdi siz mi esinizle calisarak aldiniz? Ayni sorulari eltiniz icin de soracagim.Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..
Pardon ama kıskanç olmam için benim onların aldığını almam beğendiğini beğenmem lazım.siz yanlış anladınız herhalde
Üstünlükle ilgisi yok.kızım çok hareketli.gençlik merkezinde ücretsiz idi bence sadece enerjisini atsın diye gönderdim.diğer kurslar yaşı küçük olduğu için olmadıSırf onlardan üstün görünmek için çocuğu tenise bile göndermişsiniz. Maşallah etliye asla altta kalmamış favorim
Çarşı dışarıda.dükkânlar açık.gitsin alsın ne almak istiyorsa.beni beklemesinleryoo gayet doğru anladım, eğer kıskanmasanız, çocuktur istemiş heves etmiş dersiniz, ama kıskançsanız benim kızım daha iyi giyinmeli benim kızım daha iyi eğitim görmeli, bizim evimiz daha guzel olmalı, zaten kıskanıyorum bari bende bunlar daha iyi olsun dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?