Kıskanç elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyorum ya galiba ben gerçekten salak bi insanım. Ben olsam umursamam. Degil eltilik istersen kaynanalik yap banane der geçerim. Onu bile içimden der yine bisey demem. Umursamam yani. Güzelde oluyor böyle. Laftan sozden bakıştan etkilenmiyor insan. Ha gelir iftira atar, açıkça kötülük yapar o ayrı. Ama yok evimi beğenmemiş, yok eşyamı beğenmemiş amaaan çokta tirt ben beğendim der geçerim
bu cok guzel en olgun davranıs aslında keske herkesin siniri bu kadar saglam olsa
ben evlılıgımın 2. yılında bu sakinliğe erıstım once bende kafaya takıyordum nıye oyle dedı nıye boyle dedı dıye
sımdı aaammaaan dıyorum umursamayınca hayat ne kolaymıs meger :)

gercekten bu konuda aynen boyle olmus
konu sahıbı cocugu olmadıgı ıcın mutsuzluktan bana saldırıyor dememıs eltısı hakkında genel bılgı vermıs 15 yıllık evlı aynı apartmandayız cocuksuz bırı dıye

okudugumdan anladıgım buydu benım sanırım hava sıcak bazı arkadaslar bunaldı yanlıs anladı dıye dusunuyorum konu bambaska yere gelmıs ve ne var yanı eltınız boyle yapıyorsa denmıs bunu dıyen kısılerde baska kayınvalıde eltı konusunda bambaska konusuyordu dune kadar

sasırtıcı
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ıste mesele burdan kaynaklanıyor , dedıgım gıbı bır hassas nokta var o kelıme konuda gecınce yetıyor ne anlamda soylendıgıne bakılmıyor .

Allah Benim kalbime göre verdi zaten. Gerçekten verdi. Dünya tatlısı, tertemiz bir eşim var. Küçük ama şirin kendi zevkime göre döşediğim bir evim var. Beni tanıyan herkes de aynı şeyi dedi " Allah gönlüne göre verdi diye. Beni tanıyan çoğu kişi onu durdurup çok şanslısın onun gibi bir eltin var demişler kendi söyledi. Beni bilen biliyor. o iyi niyetli olsaydı zaten yanımda dururdu karşımda değil.
Siz maaşallah dünyanın iyi insanı diğerleri tü kaka.
Hala kendinizi övmeye devam ediyorsunuz.
Bence bı doktora görünün.

Siz çok iyisiniz eltiniz çocuğu olmamış sizi kıskanan bı kadın...
Kadının çocuğunun olmamasını belirtmeniz den belli sizin nasıl bı insan olduğunuz.

Çok zevklisiniz, çok şanslılar çok bilmemneler maaşallah liste uzayıp gider.

Sizin gibileri kadınlar kulübü sayesinde çok iyi tanıdık.
Teşekkür kadınlar kulübü...

bu cok guzel en olgun davranıs aslında keske herkesin siniri bu kadar saglam olsa
ben evlılıgımın 2. yılında bu sakinliğe erıstım once bende kafaya takıyordum nıye oyle dedı nıye boyle dedı dıye
sımdı aaammaaan dıyorum umursamayınca hayat ne kolaymıs meger :)
darısı basıma :KK70:

Çocuk kısmının konuyla ilgisi yok.
Diğer arkadaşların aksine ben size hak veriyorum.bayağı kıskanıyor.herşey tesadüf olamaz çünkü benim başında da var.bence çiçek almıştım.eltim camının önüne çiçek almak istedi ki 10 yıldır çiçekle alakası yok.her nedense ben alınca ilgisi ortaya çıktı.ben de hep farklı renge boyarım duvarları.neden hep aynı renge bakayım dedim veeee "bu benim rengim,hep bu renge boyayacağım"diyen kadın birden başka renklere boyadı.hatta çocuklarımız bile yarış halinde.
Haklısın hemde sonuna kadar.bu daha başlangıç

Yani soyle biseyde var mesela ben esime evi boyamak lazim derim boyatmaz ama anasi kardesi yada bi komsuda gorse ben demeden boyatir yani ben baskasinin gozunde kiskancmi oluyorum
Belki onunda esi yeni esyalari gorunce bir iki bisey yapti yada eltin istedi
Bu dunyada bir tek sizde yok o esyalar
Herkesin koltuk takimi konsolu masasi var artik
5 sene sonra esyalari eskidi diye evini yenilese ne olacak sizinkinden daha iyi esya alsa biseyini begenmeyecekmisiniz
Benim de söylemek istediklerim bu zaten. Mesela alt komsum çiçeklere çok düşkün ondan görüp özendim. Ben de 1 tane dikeyim dedim. Bana çiçek hediyesi ile geldi. Hiç kıskandığımı düşünmedi

Benim de söylemek istediklerim bu zaten. Mesela alt komsum çiçeklere çok düşkün ondan görüp özendim. Ben de 1 tane dikeyim dedim. Bana çiçek hediyesi ile geldi. Hiç kıskandığımı düşünmedi
bunun sızle alakası var
komsunuza gıdıp bana bırsey deyınde bakın nasıl gurultu yaparım demıyorsunuzdur :) senın evının boyası cok kotu benımkı daha kalıtelı guzel oldu demıyorsunuzdur :) sevgıyle baktıgınız ıcın kıskandıgınızı dusunmemıstır
bırılerı de bana bunu nerden aldın derse hemen soylerım hatta ındırıme gırerse haber verırım
ama ayyy bu ne cırkın deyıp kendısıne aynısını alıp sonra da benımkı daha guzel oldu senın evıne yakısmamıs derse bu ne kıskanc yahu derım :)

sızın mevzu bambaskadır yanı ''sız gercekten kıskanc olmadıgınızdan ''kıskanc oldugunuzu dusunmemıslerdır

Çocuğu olmamış diye kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum. Sadece genel bir bilgi vermişsiniz ama gerekli, ama gereksiz... insanlar tanımadan etmeden sadece bir kelimeyle nasıl da niyetin ne olduğunu hemen çözüpte taşlayabiliyorlar şaşırıyorum bazen. Böyle bazı duyar kasanların çok ince düşünceli olduklarınıda düşünmüyorum. Eğer öyle olsalardı, acaba günah mı alıyorum, ben mi yanlış anladım, belkide öyle demek istememiştir diye biraz da olsa akıllarına gelirdi ilk başta bence ve korkarlardı laf söylerken. Bir insanı hemen yaftalamak, iftira atmak kolay bir iş değil çünkü.
Konu sahibi, zaten yeterince mesafe koymuşsunuz. Böyle devam edin. Bahane bulun, görüşmeyin fazla. Hala daha laflarıyla sizi rahatsız etmeye görüşmeye çalışıyorsa rahatsızlığınızı uygun bir dille dile getirebilirsiniz.

Benim sorunum 2 gündür sinirimi tavan yapan elti.(Benden 10-15 yaş büyük , 15 yıllık evli, çocuğu olmamış. )Sözümde gözünü dikip saatlerce izlemesinden şüphelendiğim için ondan hep uzak durdum ta ki ev tadilata girdiği döneme kadar. ( 2 katlı bir ev üst katımda oturuyor)eşime evi boşaltmada yardım edince iyi niyetli diye düşünüp biraz yakınlaştım 3 defa evine gidip kahvesini içtim 3.gün yaptığı konuşmalardan, tavırlarından dolayı kendimi çektim ama geç anladım ki onunla hiç muhatap olmayacaktım. Evi tadilat yaptır bana ver, sen 2.kata geç dedi istemedim. 15 yıllık evine bir kere bile boya sürmemiş, eşinin güzel bir işi olmasına rağmen evinde yeni hiçbir şey olmayan insan birden yenileşmeye başladı.Bunda ne var yapsın diyecekseniz ama işin kötü tarafı ben ne yapsam aynısını yapıyor. Sonra da gelip benimkini yerip kendininkini övüyor. Boya yaptık geldi ve kurduğu cümle" benimkinden bir ton açık, benimki daha güzel." Deyip gözüyle bana bakıyor. Balkonunda tek çiçek olmayan insan ben çiçekleri çok seviyorum dedikten sonra balkona çicek doldurmuş.Dün balkona duvar ördürücem, eğer bir şey derseniz bende bol bol gürültü yaparım dedi.Selam vermiyorum, cevap vermiyorum, uzak duruyorum yok anlamıyor. Sosyal medyadan engelledim. Numarasını sildim yok anlamıyor. Henüz eve geçmedim ama geçince bununla daha çok işim var gibi ne önerirsiniz.?
Çocuğunun olmamış olması ne alaka onu anlayamadım. Birbirinizden elektrik almamış olabilirsiniz, iyi niyetli bir insan olmayabilir. Bunun çocuğunun olmaması ile ilgili bağlantısını çözemedim. Siz de iyi niyetli değilsiniz.

bu zamana kadar bunca gerginlikler yaşanıyor hep görüyoruz okuyoruz buralardan, hala ne cesaret ikna oluyorsunuz aynı yerde yaşamaya yahu. ne cesaret. bi kere ben her gün görüşme selamlaşma zorunluluğuna bile gelemez, gerilirdim. muhakkak bir şeye takılıcaktır herkes. fazla muhabbet tez ayrılık bunu unutmayın.

ayrıca kadın tek bişey yazıp durum bilgisi vermiş. kötü niyetli de olmuş, vicdansız da. hanımlar başka şeyin birikmişliğini masum insanlardan çıkarmayın.En Büyük KK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X