Malesef öyle oldu.Eltilerin Savaşı filmine dönmüş olay Allah sabır versin aile apartmanı zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef öyle oldu.Eltilerin Savaşı filmine dönmüş olay Allah sabır versin aile apartmanı zor
Valla bulaşmaya hiç niyetim yok. Evime gidip yüzünü görmediğim zamanlarda gayet de mutluyum. Keşke o benden uzak durabilse.Ne iyi yapmışsın da ordan burdan engellemişsin.ohhhh kadını kendinden kurtarmışssın.karakterli ol ve sözünün arkasında dur,bulaşma bidaha kadına.
Amin. İnanki çok isterim bir bebeği olsun.
OEltınız kıskançlık yapmış olabilir ama siz var ya sizin içiniz kötü.. siz daha tehlikelisiniz
Kime bocalıyor. Anne yok baba yok. Anne baba varken onlara da aynısını yaparmış. Onlar ne yapsa bende yapıcam, bizde yapıcaz dermiş. Anneyle arası yok, görümceyle yok. Benim peşimi gölge gibi bırakmıyor. Ne zaman görse tırnağından başıma kadar süzüyor. Durum koysam anında bakıyor. Evime gitsem sesimi duyan duymaz kapıma geliyor normal mi bunlar. Kaçtıkça üstüme üstüme geliyor. 45 yaşındaki kadına bocalamış diyorsunizBen engellenecek bşy göremedim
15 senedir tek gelin o ise siz gelince biraz şey yapmış olabilir.
Bocalamış.
Ama silip engellemek ergence geldi
Kıskançlık yaptı temiz kalpli ben rahatsız oldum uzak duruyorum kötü kalpliyim. Teşekkür ederimEltınız kıskançlık yapmış olabilir ama siz var ya sizin içiniz kötü.. siz daha tehlikelisiniz
Kendisi söyledi en son boyayı eve girerken yaptık dedi. Ev alacak durumumuz yok ve kiralar da çok pahalı. Elbette garantim yok ben onu rencide etmek için yazmadım.Kadın on beş senelik evliyse evde değişiklik istemiş olabilir. Hem evine boya bile sürmedigini nerden biliyorsunuz?
Tek kıskanç olan elti değil galiba!
Bu kadar rahatsız oluyorsanız aynı binaya gitmeyin.
Kimsenin çocuğu sizi hiç ilgilendirmez. Siz kendi hayatınıza bakın. Elinizde belge mi var,, belki sizinde olmayacak.
Öyle demeyin küserken çok şeyi de alır götürür böyleleri. Aynı binada olacaksınız siz diğerlerinden farklı olarak. Aynı kapıyı kullanacak aynı anda balkonlarda olacaksınız. Misafirleriniz olacak sese laf edecek rahatsız edecek. Tersleşmeye gerek yok en azından şu an ki durumda. Daha fazlası olursa tabii ezdirmeyin kendinizi. Eşiniz iyiymiş, sizin düşüncelerinize saygı gösteriyor. En önemlisi de bu zaten. Kıskanıyorsa da Allah ıslah etsin ne denir ki. Baktınız devam ediyor Allah herkesin gönlündekini veriyor yenge ne güzel işte deyin. Baktınız baktınız benim daha yeni daha güzel muhabbeti yapıyor. Ben de senden yeniyim yenge hahahayyyyt deyip basın şuh bir kahkaha ayyyy alınmadım demi espri yapmıştım deyin. Kendinize bişey alırken ona da alın şok olsun. Hiç beğenmediğiniz şeyleri hayaliniz gibi anlatın o yapsın siz sonra tam tersini yapın liste uzar ama elti derdiyle geçirmeyin günlerinizi size zarar vermiyorsa bırakın taklit etsin çok gördüm kendine bakmayıp bizleri beğenmeyenleri. Hatta üst düzey saygısızlık yapanı da. Ama emin olun sessiz kalmak onlara daha büyük işkenceEşimle sorunumuz yok her daim yanımda. Birbirimize tutunduk ve sığındık. Eşimde çoğu şeye tanık oluyor zaten Ve bana da hak veriyor. Kadının huyu böyleymiş sen ne yaparsan yap o anlamaz dedi. Anne babayla konuşmazmış, görümceylede küs. Keşke bana da küsse
Anladım. Basit bir kaç örnek vermek istemiştim ama yanlış örnek vermişim. Aynı bina da nasıl olacak bilmiyorum.Falz
Fazla iletişim kurmayın o zaman. Ama altlı üstlü oturunca nasıl olacak o?
Bir de konuya “ben çiçek ektim o da ekti” diye girmeyin bence, yani bu tarz detayları belirtmeyin derim. Böyle yazınca daha çok siz kıskanıyormuşsunuz gibi oluyor.
çok tatlısınız gerçekten. Çok iyi geldi mesajınız. Teşekkür ederim Eşim çok iyi biridir , ağbisi de öyle ama onları bile karşılaştırıp ben daha şanslayım demişti neyse dediğiniz taktik çok hoşuma gitti ve tavırları devam ederse bu taktikleri kullanacağımÖyle demeyin küserken çok şeyi de alır götürür böyleleri. Aynı binada olacaksınız siz diğerlerinden farklı olarak. Aynı kapıyı kullanacak aynı anda balkonlarda olacaksınız. Misafirleriniz olacak sese laf edecek rahatsız edecek. Tersleşmeye gerek yok en azından şu an ki durumda. Daha fazlası olursa tabii ezdirmeyin kendinizi. Eşiniz iyiymiş, sizin düşüncelerinize saygı gösteriyor. En önemlisi de bu zaten. Kıskanıyorsa da Allah ıslah etsin ne denir ki. Baktınız devam ediyor Allah herkesin gönlündekini veriyor yenge ne güzel işte deyin. Baktınız baktınız benim daha yeni daha güzel muhabbeti yapıyor. Ben de senden yeniyim yenge hahahayyyyt deyip basın şuh bir kahkaha ayyyy alınmadım demi espri yapmıştım deyin. Kendinize bişey alırken ona da alın şok olsun. Hiç beğenmediğiniz şeyleri hayaliniz gibi anlatın o yapsın siz sonra tam tersini yapın liste uzar ama elti derdiyle geçirmeyin günlerinizi size zarar vermiyorsa bırakın taklit etsin çok gördüm kendine bakmayıp bizleri beğenmeyenleri. Hatta üst düzey saygısızlık yapanı da. Ama emin olun sessiz kalmak onlara daha büyük işkence
Beğenmemezlik yapmayan ben değilim ki onun evi gayet güzel oldu. Çok beğendiğimi parke ve kapılarla uyumlu olduğunu söyledim ama sorun o benimkileri kendisininkiyle karşılaştırıp beğenmiyor. Boyanın markasına bile lag edip en kötü boyayla boyadınız dedi, ki (boyayı satan benim dayım, inşaattan çok iyi anlar işi gereği )en kalitelisini verdi. Ben eve ne yapsam hemen geliyor bakıyor ve bilerek olumsuz eleştiri yapıyor. Güle güle kullan, güzel olmuş demiyor.Yani soyle biseyde var mesela ben esime evi boyamak lazim derim boyatmaz ama anasi kardesi yada bi komsuda gorse ben demeden boyatir yani ben baskasinin gozunde kiskancmi oluyorum
Belki onunda esi yeni esyalari gorunce bir iki bisey yapti yada eltin istedi
Bu dunyada bir tek sizde yok o esyalar
Herkesin koltuk takimi konsolu masasi var artik
5 sene sonra esyalari eskidi diye evini yenilese ne olacak sizinkinden daha iyi esya alsa biseyini begenmeyecekmisiniz
ben yay burcuyumYay burcumusunuz
Allah öyle imtihan verir ki istediği kadar küçümsesin
dalga geçmek ve rencide etmek amaçlı değil. Olmamış. Allah nasip etmemiş. Hayatta uğraşacak, onu engelleyecek herhangi bir şeyi yok anlamında. Evat konuyla bir ilgisi yokHenüz çocuğu olmamış diye belirtmeniz neden?
Küçük düşürmekiçin yazılan bir cümle değil ki. Çocuğu olmayan bir insan neden küçük düşsün. İlk paylaştığı zaman onun adına çok üzüldüm hala da üzgünüm.Bu acizliktir başak bişey değil tamam şikayetin varsa ammena ama o kadını küçük düşürmeye hakkın yok senin ne demek çocuğu olmamış
Hiç dua ettin mi sen allahım herşey senin elinde 15 sene beklemiş sen beklediğine son ver diye yok anca yargılarlar
Yeter bacım sürekli alıntı yapıp duruyorsun ilk yazdığımda nerdeydin sana hayatında mutluluklar dilerimKüçük düşürmekiçin yazılan bir cümle değil ki. Çocuğu olmayan bir insan neden küçük düşsün. İlk paylaştığı zaman onun adına çok üzüldüm hala da üzgünüm.
Eve karışıp yuvayı bozamaz Allahın izniyle çünkü ben bir şey yapamasam bile eşim izin vermez." Çocuğu olmadığı için kıskanç " asla öyle bir şey demedim çok yanlış yere çekildi. Kıskançlık kalpten gelen bir rahatsızlıktır kadınlık hormonundan değil. Diğer yorumlara verdiğim cevapları okursanız beni rahatsız eden bir sürü tavrı olduğunu da yazdım zaten.Bu kadinin yaptıklarında sizi rahatsiz edecek birsey göremedim ben.
Sizin evinize karisir yuvayı bozar amenna.
Ama suan basit şeyler
Size ozendi aynisini yaptı diyelim
Hadi kiskandi dyelim
Bu size zarar veren durum degil suan icin
Ama sizin onun cocugu olmamsini eksiklik görmüşsünüz ve sanki mutsuz oyuzden bunu yapiyora gelmissiniz
İnsanlarin acilari huzunleri ile acik arayip dile getirilmesini şiddetle kınıyorum
Sizde onu eleştirin ama evin sekli ile olsun
Kadınlık hormonu ile degil.
Başta öyleydi. Gülüp geçtim ama gittikçe canımı sıkmaya başladı.Diyorum ya galiba ben gerçekten salak bi insanım. Ben olsam umursamam. Degil eltilik istersen kaynanalik yap banane der geçerim. Onu bile içimden der yine bisey demem. Umursamam yani. Güzelde oluyor böyle. Laftan sozden bakıştan etkilenmiyor insan. Ha gelir iftira atar, açıkça kötülük yapar o ayrı. Ama yok evimi beğenmemiş, yok eşyamı beğenmemiş amaaan çokta tirt ben beğendim der geçerim
Kapınız ayrı, ocağınız ayrı olacak. O kadar etkilemez belki. Tamam sinir ediyor ama o kadar da büyük kötülüğü yok nasılsa, inşallah olmaz da. Mesafeli olursunuz olur biter.Anladım. Basit bir kaç örnek vermek istemiştim ama yanlış örnek vermişim. Aynı bina da nasıl olacak bilmiyorum.