Kıskanç elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vallaha ne yapın edin aynı binaya girmekten vazgecin. Iyi komşu görülmeyen ve duyulmayan komsudur. Burda ikiside olmayacak.

Ne iyi yapmışsın da ordan burdan engellemişsin.ohhhh kadını kendinden kurtarmışssın.karakterli ol ve sözünün arkasında dur,bulaşma bidaha kadına.
Ben gayet iyiydim. Eşimle ufak bir tartışma sonrası ev tadilatına bakmaya gittim.
Vallaha ne yapın edin aynı binaya girmekten vazgecin. Iyi komşu görülmeyen ve duyulmayan komsudur. Burda ikiside olmayacak.
Tadilât bitti. Eşyalar gelecek hafta sonu. Mecbur ordayız ev alıncaya kadar.

İnsanların tahammül sınırları da azaldı. Birde bir konuda linç edilen biri olunca herkes vuruyor. Destek verecek varsa da susuyor. Ben şahsen diğer yorumları görmeden yazdım ve çocuğu olmamasını belirtmesini de bilinç altının dışa vurumu bence öyle gelişigüzel yazılmış birşey değil diye düşündüm. Yazarak iletişim kuruyoruz ses yok yüz yok mimik yok. Teferruat verilmeyince de insan doğal olarak okuduğundan yola çıkıyor.

Kimin niyeti neyse, eline geçecek odur.
ablacım

Alt katta anne, baba ve eşim. Üst katta ise eltiler oturuyor. Anne baba vefat edince mirastan dolayı alt kat bize verilmiş. Benim için sorun değil üst ya da alt. Direk değişelim demek yerine sadece duvarları kalan evi tadilat yaptırıp ona verecekmişiz. Teklifi bile saçma

Bilinçli yazmadım. Dünden beri gerginim. En kötü boyayı almışsınız, benim boyam en iyisi, benim evim daha güzel oldu. Her cümlesinde tepkimi ölçmek için yüzüme bakıyor.

Bilinçli yazmadım. Dünden beri gerginim. En kötü boyayı almışsınız, benim boyam en iyisi, benim evim daha güzel oldu. Her cümlesinde tepkimi ölçmek için yüzüme bakıyor.
Sen de fevri davranma biraz sakin ol. Engel atmaya filan hiç girme. Bak sana bir tavsiye şu hayatta en güzel şeylerden biri de yerine göre görmezden gelme taktiği. Görmezden geldiği şey insanın gözünde önemsizleşir zamanla..

Tipik elti kıskançlığı yaşıyorsunuz. Kendini geliştiremeyen her eltide olur genelde. Sizde onunla aynı seviyeye inerek aynı elti grubuna girmiş oldunuz. Bu kadar abartmaya gerek yok bence, sizin yaptıklarınızı yapıyorsa yapsın he diyip geçin. Bu kadar büyütmeye gerek yok ya ufacık şeylerle uğraşıyorsunuz.

Müstakbel eltiniz kıskanç mı bilmem ama biraz patavatsız olabilir. Yeni gelin olarak gireceğin eve olumsuz yorumlar yapması hoş olmamış. Boya rengine falan takılıp hevesinizi kırması doğru bir yaklaşım değil ama onun dışında bir problem görmedim ben. Eş ailesi konusunda olumsuz şeyler duya duya gereksiz yere zırhlandınız mı sanki

Eger eltinizi suanda ki gibi düsman görüp (ben yazdiklarinizdan bu sonucu cikardim) bu ruh haliyle o eve tasinirsaniz hem evliliginizde hem de kendi ic dünyanizda sürekli sorunlar Yasar ve mutsuz olursunuz.
Eltiniz sizi kiskaniyor olabilir ki size zarar vermedigi sürece sorun yok.
Balkonuna cicek almis ne güzel iste begendiginiz varsa fidesini alirsiniz, evini boyatmis rengi hosunuza giderse bir daha kine sizde o renge boyatirsiniz.
Hayatinizi o beni kiskaniyor, bu bana sunu dedi gibi bos islerle zorlastirmayin.
Siz iyi bir komsu olun ki eltinizde size iyi bir komsu olsun….
(Eltinin iyisi olmaz diyecekler icin eger siz ya da karisnizda ki gercekten kötü niyetli degilse birkac Kücük manevrayla eltilerden iyi komsular ve arkadaslar cikabiliyor)

Galiba icin isine cocuk olmamasi girince herkezin icinde yatan merhamet ortaya cikiyor. Kimbilir kadin ne zor günler gecirdi cocugu olmuyor diye. Sonra birden biri giriyo aileye ve bunu cok basit birseymis gibi söylüO.
Değil mi ya. Empati yoksunu yeni biri. Eşimin annesi babası yok, kızın annesi yok tek başlarına mücadele verdikleri artışıyla eksisiyle birbirine yuva olmak için çıktıkları bu yolda bi güzel olmuş, elinize sağlık demek yerine ne desem de modellerini bozsam diye uğraşan kişi çok empati sahibi, çok güzel yürekli. Yeni gelin vicdansız. Neden çocuğu olmamış diye yazdı.

Ne kötü kalpli bı kadınsınız ya çocuğu olmamış diye belirtmek ne demek...
Allah sizin kalbinize göre versin inşallah.

Kadının çoğunun olmaması ile açtığınız konu detayının ne alakası var Allah aşkına.

Siz eltinizden daha da fenasınız!!!
İnsan karşısındakini görüyorsa, dönüp kendine de bakmalı.

Otur sıfır verdim size.
Bi Meryem Ana değilsiniz.

Genel olarak ya ben çok salak bi tipim ya da gerçekten iyi niyetliyim. Diyelim ben ayakkabı aldım, yakinimdan biri de aynısını aldı. Ee alsin o da güle güle giysin. Bende güle güle giyiyim. Ben evimi boyatirim, komşumda boyatsin. Hatta gelsin bana seninki güzel değil desin. Ee olabilir, onunki de bana güzel değil belki. Bu tarz şeyler insanların arasını çok açıyor. Sevmeyebilirsiniz, hatta fazla iletişime geçmek istemeyebilirsiniz de. Ama bu derece rekabette gibi görüp uzaklaşmak iyi değil daha şimdiden.

Ha çocuk meselesine gelince, belirtmeniz şık olmamış. Üstelik daha evlenmemişsiniz. Allah korusun böyle şeylerle imtihan edilmek var. Siz kimseye karşı bu tarz cümleler kurmamaya çalışın. Çünkü uzaktan bakınca kıskanç olduğunu düşündüğünüz eltinize karşı sizde pek iyi niyetli gibi görünmüyorsunuz.

Ben ona gerçekten iyi niyetli gittim. 3 kere kahvesini içtim zaten patavatsızlık diz boyu. Sadece bir örnek: Görümcem iyi biri. Araları yokmuş ben bilmiyordum. Görümcenin evliliğinden konu açıp bayağ küçümsedi, eşinden konu açılınca çok yüksek biri değil yüksek olsa bu evin kızını alır mıydı dedi, sırıttı. Küçümsediği insanlara o neden geldi O zaman?

Normalde baştan beri nötürdüm ona karşı eşime ( nikahımız var, tadilatı bekliyoruz eve geçmek için) nikah töreninde onu gören kişiler bakışları, tavırları, konuşmaları konusunda birkaç bir şey deyip uyarmışlar dahası fotoğraf çekiminde yanıma gelip hep fotoğraf çekiniyor hemde kendi arkadaşı ne alakaysa bana ıkisinin eltilik yapacağını söylüyor. ( iki elti seni aramıza alalım, sana eltilik yapıcaz biz)

Bu sitede bazı gruplar var , onların bam teline dokunur bir kelime geçiyorsa kötü anlamda söylenmiş olsun ya da olmasın toplaşıp saldırıya geçiveriyorlar hemen .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…