Kıskanç elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının çocuğunun olmamasını kusur görüp yaptıklarının sebebi oymuş gibi davranıyorsunuz ya. Güzel tanrım kişiye bakıp çocuk vermemezlik etseydi ilk siz çocuksuz kalırdınız emin olun. Elti dünyanın en kötü kadını da olsa siz de ondan eksik kalmazdınız

Amin

Mune abla dayanamadık ne yapalım
Bazen insan bazı şeyleri boş bulunup söyleyebiliyor, belki boş bulunup yazdı, anlayıp dinlemeden hemen tartışma çıkarıyorsunuz, sana değil sözüm genel olarak yazıyorum, son senelerde yorumlar nedense çok agresifleşti.

Bu kadinin yaptıklarında sizi rahatsiz edecek birsey göremedim ben.
Sizin evinize karisir yuvayı bozar amenna.
Ama suan basit şeyler
Size ozendi aynisini yaptı diyelim
Hadi kiskandi dyelim
Bu size zarar veren durum degil suan icin
Ama sizin onun cocugu olmamsini eksiklik görmüşsünüz ve sanki mutsuz oyuzden bunu yapiyora gelmissiniz
İnsanlarin acilari huzunleri ile acik arayip dile getirilmesini şiddetle kınıyorum
Sizde onu eleştirin ama evin sekli ile olsun
Kadınlık hormonu ile degil.

Kadın on beş senelik evliyse evde değişiklik istemiş olabilir. Hem evine boya bile sürmedigini nerden biliyorsunuz?

Tek kıskanç olan elti değil galiba!

Bu kadar rahatsız oluyorsanız aynı binaya gitmeyin.

Kimsenin çocuğu sizi hiç ilgilendirmez. Siz kendi hayatınıza bakın. Elinizde belge mi var,, belki sizinde olmayacak.

Çocuğu olmamış demeniz sizin de kişiliğinizi ortaya dökmüş.Çocuğu yok de bari.Yazık yazık

Bunlar hep koronadan oluyor bizim suçumuz yok

Ben de onu düşündüm . Çocuğunun olmamasının bu konudaki yeri ne
Benim çocuğumun olmasının garantisi yok. Benim yazdıklarımdan çocuğunun olmamasını sebep gösterdiğimi nereden çıkardınız. Orda asla öyle bir niyet yok ki o cümleyi yazdığımı cevapları okuyunca farkettim.

Mune abla haklısın çocuk konusu çok hasas belkide biz çok hasasız bu konuda
bilemiyorum ama üzüldüm
onun eksikliği değil asla eksik görenler utansın

Gerçekten bana tecrübelerinizden birkaç cümle yazarsınız diye açılmış bir posta Allah şahit ki farkına varılmadan yazılmış bir cümleye saldırılması
Niye ayni binaya giriyorsunuz? Ev kıtlığı mi var?

(çocuksuz olduğunu neden belirtiyorsunuz onu da anlamadim.olmayabilir.)
Ben istemedim ama ev kiraları biraz yüksek burda. Ev de alamadık. Düğünü tek başımıza yapıyoruz

Heee yazın yazın sonra korona:)))
Çocuğu yok denir olay, çocuğu var denir olay:))

Konu sahibesi size gelince, anlaşamadığınız biriyle aynı binada yaşamak zordur, sanırım sizden önce evlenmiş olması ve kendini kıdemli gelin olarak gördüğünden üst katı istedi, siz reddedince de kendince savaş açmış ama sizin yaptığınızda çocukça, sosyal medyadan yasaklayıp eltinizin söylediklerine içten içe sinirlenmek yerine, onu olduğu gibi kabul edip evet abla senin de evin çok güzel oldu güle güle otur deyip geçin.

Birbirinizle olan bu savaş hali aynı binada oturmaya başlayınca da devam edecek gibi görünüyor o yüzden siz bu konuyu yeniden bir düşünün, olmazsa evi kiraya verip başka evde oturun.

Mune abla haklısın çocuk konusu çok hasas belkide biz çok hasasız bu konuda
bilemiyorum ama üzüldüm
onun eksikliği değil asla eksik görenler utansın
Ablacım, çocuksuz olmak bir eksiklik değildir, Rabbim dileyene isteyen herkese nasip etsin inşaallah ama bazen gerçekten ağzımızdan boş bulunarak çıkan sözler olabiliyor, belki bu da öyle bir şeydir, hoş olmamış elbette ama niyetini bilmeden de kızmamak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…