- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune abla dayanamadık ne yapalımHanımlar sakin olun, durun yahu daha ilk sayfada ortalık ayağa kalkmış.
AminNe var evini boyattıysa, cicek aldıysa. Belki sizden heveslenmiştir. Bu kıskançlık mı oluyor şimdi. Bu tehlikeli değil ama sizin kurduğunuz cümleden anlaşıldığı gibi siz daha tehlikelisiniz. Allah eltinize tez zamanda bebek ve sabır size de vicdan versin
Bazen insan bazı şeyleri boş bulunup söyleyebiliyor, belki boş bulunup yazdı, anlayıp dinlemeden hemen tartışma çıkarıyorsunuz, sana değil sözüm genel olarak yazıyorum, son senelerde yorumlar nedense çok agresifleşti.Mune abla dayanamadık ne yapalım
Çocuğu olmamış demeniz sizin de kişiliğinizi ortaya dökmüş.Çocuğu yok de bari.Yazık yazıkBenim sorunum 2 gündür sinirimi tavan yapan elti.(Benden 10-15 yaş büyük , 15 yıllık evli, çocuğu olmamış. )Sözümde gözünü dikip saatlerce izlemesinden şüphelendiğim için ondan hep uzak durdum ta ki ev tadilata girdiği döneme kadar. ( 2 katlı bir ev üst katımda oturuyor)eşime evi boşaltmada yardım edince iyi niyetli diye düşünüp biraz yakınlaştım 3 defa evine gidip kahvesini içtim 3.gün yaptığı konuşmalardan, tavırlarından dolayı kendimi çektim ama geç anladım ki onunla hiç muhatap olmayacaktım. Evi tadilat yaptır bana ver, sen 2.kata geç dedi istemedim. 15 yıllık evine bir kere bile boya sürmemiş, eşinin güzel bir işi olmasına rağmen evinde yeni hiçbir şey olmayan insan birden yenileşmeye başladı.Bunda ne var yapsın diyecekseniz ama işin kötü tarafı ben ne yapsam aynısını yapıyor. Sonra da gelip benimkini yerip kendininkini övüyor. Boya yaptık geldi ve kurduğu cümle" benimkinden bir ton açık, benimki daha güzel." Deyip gözüyle bana bakıyor. Balkonunda tek çiçek olmayan insan ben çiçekleri çok seviyorum dedikten sonra balkona çicek doldurmuş.Dün balkona duvar ördürücem, eğer bir şey derseniz bende bol bol gürültü yaparım dedi.Selam vermiyorum, cevap vermiyorum, uzak duruyorum yok anlamıyor. Sosyal medyadan engelledim. Numarasını sildim yok anlamıyor. Henüz eve geçmedim ama geçince bununla daha çok işim var gibi ne önerirsiniz.?
Bunlar hep koronadan oluyor bizim suçumuz yokBazen insan bazı şeyleri boş bulunup söyleyebiliyor, belki boş bulunup yazdı, anlayıp dinlemeden hemen tartışma çıkarıyorsunuz, sana değil sözüm genel olarak yazıyorum, son senelerde yorumlar nedense çok agresifleşti.
Ben de onu düşündüm . Çocuğunun olmamasının bu konudaki yeri ne
Benim çocuğumun olmasının garantisi yok. Benim yazdıklarımdan çocuğunun olmamasını sebep gösterdiğimi nereden çıkardınız. Orda asla öyle bir niyet yok ki o cümleyi yazdığımı cevapları okuyunca farkettim.Kadının çocuğunun olmamasını kusur görüp yaptıklarının sebebi oymuş gibi davranıyorsunuz ya. Güzel tanrım kişiye bakıp çocuk vermemezlik etseydi ilk siz çocuksuz kalırdınız emin olun. Elti dünyanın en kötü kadını da olsa siz de ondan eksik kalmazdınız
Mune abla haklısın çocuk konusu çok hasas belkide biz çok hasasız bu konudaBazen insan bazı şeyleri boş bulunup söyleyebiliyor, belki boş bulunup yazdı, anlayıp dinlemeden hemen tartışma çıkarıyorsunuz, sana değil sözüm genel olarak yazıyorum, son senelerde yorumlar nedense çok agresifleşti.
Gerçekten bana tecrübelerinizden birkaç cümle yazarsınız diye açılmış bir posta Allah şahit ki farkına varılmadan yazılmış bir cümleye saldırılmasıBunlar hep koronadan oluyor bizim suçumuz yok
Ben istemedim ama ev kiraları biraz yüksek burda. Ev de alamadık. Düğünü tek başımıza yapıyoruzNiye ayni binaya giriyorsunuz? Ev kıtlığı mi var?
(çocuksuz olduğunu neden belirtiyorsunuz onu da anlamadim.olmayabilir.)
Heee yazın yazın sonra korona:)))Bunlar hep koronadan oluyor bizim suçumuz yok
Ablacım, çocuksuz olmak bir eksiklik değildir, Rabbim dileyene isteyen herkese nasip etsin inşaallah ama bazen gerçekten ağzımızdan boş bulunarak çıkan sözler olabiliyor, belki bu da öyle bir şeydir, hoş olmamış elbette ama niyetini bilmeden de kızmamak lazım.Mune abla haklısın çocuk konusu çok hasas belkide biz çok hasasız bu konuda
bilemiyorum ama üzüldüm
onun eksikliği değil asla eksik görenler utansın