Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bitanelerimmm benim şimdi çıkmam lazımmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorummmmmm Güzel Rabbimm hepimizin gönlünden geçenleri tez vakitte razı eylesinn aminnnnnnnnnnnnn çok çok öptümmm sizleri canlarımmmmmm benimmmm Allaha emanet olunnn:16::16::16::54::54::54::54:

işte ben sorunu buldum...içine ne bulursan atmıcan...kadunluk hormonu içeren bir esans dökecen silecen kocan alcak kokuyu sonra sende coşkuyu alacan :33::33:

ooo bu akşam onu deneyeyim ben ozaman tatlım :)

neyse kızlar size doyum olmaz ben şu öğle namazını kılıp geleyim

öpüyorum hepinizi :54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54::54: :54: :54::54: :54: :54::54: :54: :54:

kızlar sağlık bakanlığı yeni uygulama başlatacakmış okudunuz mu :) hamilelik testi pozitif çıkarsa bekar kızların babalarına. evlilerin eşlerine msj atacaklarmış :) daha neler yahu :)

kızlar sağlık bakanlığı yeni uygulama başlatacakmış okudunuz mu :) hamilelik testi pozitif çıkarsa bekar kızların babalarına. evlilerin eşlerine msj atacaklarmış :) daha neler yahu :)

gebelik testi yapanların bilgileri sağlık bakanlığına gideceğini duymuştumda bunu duymamıştım sıkı denetimdeyiz

önümüzdeki ay bnm test pozitif çıkarsa bi zahmet büttüüüüüüüünnn akrabalarıma,dostlarıma, kadınlar kulübü arkadaşlarıma, bildiriversinler :9::9::9::9::9:

birşey sorucam ...bende aslında eşime karşı isteksizlik var...böyle hani bana elleşmesin de gitsin ötede uyusun diye içimden geçiyor...ben bunu nasıl yenicem

devletin işi gücü bitti kadınların derdine düştü :):33: çıldırmış olmalı bunlar :)

birşey sorucam ...bende aslında eşime karşı isteksizlik var...böyle hani bana elleşmesin de gitsin ötede uyusun diye içimden geçiyor...ben bunu nasıl yenicem
fındık fıstık ceviz ye kuşum :) tabi bide poleni balla karıştır :) yiy yi :))) sonra yanaş kocanın yanına :) gerisi gelir saten :)

ne zamandan beri var canim sonradan mi var hep mi vardi?

son 6-7 aydır...önceden yoktu hiç...kendisi kendi mutlu olunca beni sallamıyo...bende bunu kendime yediremiyorum...zaten stresten istek olmuyor diyor...oluncada kendini düşünüyor...bende ona istek duymuyorum özellikle son 2 aydır hiç...

son 6-7 aydır...önceden yoktu hiç...kendisi kendi mutlu olunca beni sallamıyo...bende bunu kendime yediremiyorum...zaten stresten istek olmuyor diyor...oluncada kendini düşünüyor...bende ona istek duymuyorum özellikle son 2 aydır hiç...

himmm anladim is esinde bitiyo canim yada daha istekli hale gelmesi lazim esine istek artirici seyler yedirip icerecen belki o zaman dah sik oldugu icin senin isteklerine cevap verebilir belki...

himmm anladim is esinde bitiyo canim yada daha istekli hale gelmesi lazim esine istek artirici seyler yedirip icerecen belki o zaman dah sik oldugu icin senin isteklerine cevap verebilir belki...
amann canı cehenneme bencil erkeklerin:ssz::ssz:annesini mutlu edersem...altlarında hizmetçi olursam benden iyisi olmaz...ama en ufak ters birşey olsa yapmasaydın der ne yaptınki der...evlilik yıl dönümümüzde akşam bana dediki senden hiçbir beklentim yok ailemdende...o kadar kalbim kırıldıki...anlatamam...ağladım moralim çok bozuldu...bir insan eşine neden böyle derki...onun beklentilerini karşılamıyormuşum...benim görevim onun ailesine hizmetçi bakıcı olmak değilki...

Back
X