• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

haca gittik ihrama girdik ..neyse çıkmak için..saçımızdan ufak bir tutam kesmemiz yeterliydi...bana sordu eşim ne kadar kesiyim kes işte bilmiyormusun dedim...oda bismillah bismillah dedi ben bir an sesi duyunca kafamı çektim...bir baktım annaaaaahhmmm saçım yarım victoria beckham modeli oldu ...e biz bir daha ihrama girecez...dedim yamuğu düzeltirim...sana güvenende suç dedim...sonra ben geçtim bunun kafasına...ordan burdan ordan burdan...derken kırptım kafasını...ama arka taraflarını..kendi göremediği tarafları...arkadaşım gördü neyse...geldi yanıma sessiz sessiz eşin saçkıranmı oldu dedi :D hauahuaha...heee dedim kırdım saçlarını...onunki bir traşla geçti ...benimki 2 senede anca düzeldi...kuaför şok olmuştu :52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: karnım ağrıdı iş yerindede gülemiorum içten içten kıs kıs gülüorum değerli gibi Allah seni yaaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

bana bakın hamileler ....bana dua edin tamammı...:52::52::52::52:

ben size çok dua ediyorum çünkü...:27::27::27:isminizi tekk tek saymıyorum ...ama hepinizin doğuma giderken bile buraya yazdığınız günleri görmek istiyorum...inşallah sağlıklı huzurlu...imanlı...

Allah tez zamanda sana hayirli ve saglikli bir evlat nasip eder insallahhhh. Amiiinnn.

Bu arada benimki yilbasi gunu dogabilir :)

bilsem kaçıp gitmicek ...edicem birşeylerde...mecburen kibar davranıyorum...ama yani böyle genç görünce kazıklama isteği neden oluyor anlamıyorum ..aç ağzını dicem haaaaaaaaaaammm bak helikopter geliyor ...:27:

Ayyyy helikopter :))))))))

Ama dedigin dogru, genc gorunce nasilsa anlamaz diye dusundukleri kesin.

Back
X