ben sıcaklara bağlıyorum iştahımın olmamasını. kaç saat uğraştım yemek yaptım bi gazla. 2 kaşık yemedim kalktım. ekmekten falan iyice soğudum hiçbirşey istemiyor canım.sadece azcık soğuk su olsun yetermerys benımde hıc ıstahım yok,sankı bıse yersem kusacam sanıyorum..hafıften sureklı bı bulantım var oda kendımı tok hıssettırıyor bana hep..halbukı ne yemek yerdım ben..karnım yesem bıle hep actır..sımdı hıc aklıma bıle gelmıyor bıse yemek..hatta suratım ekşiyor,mıdem kalkıyor yıyecek bıse olunca..
yok kız saol canım benım..zaten sen geldıgınde ben samsunda olmam kesın..1 hafta sonra gıtcez tatıle..zor bı tatıl olacak bu..anaaaaaa seneyede bebısım allah nasıp ederse 4 aylıkken tatıle gıtcez belkıde
kendıme 3 hafta önce ayakkabı almıstım öyle kutusunda duruyor..ımkanı yok ayagıma gırmıyor,gerı vercem ama umarım gerı alıp 1 numara buyugunu verırler..yoksa anca dogumdan sonra gıyebılırım
yaa ben bu hamılelık hassasıyetıne kapılmak ıstemıyorum,kocamda hıc sevmez öyle hersey aglayıp zırlayan tıplerı..henuz kafayı kocama sarmadım,inşallah sarmamda..kendımle ılgılı takıntılarım olustu hep..
yaa çok asabi oldum kaç gündür. olur olmadk şeylere kızıp ağlıyorum. dün de kendime kızdım. akşam misafirlikteydik yürüyerek 5dk sürmedi ben kan ter içinde kaldım. eve zor attım kendimi. saat 9 buçukta gittik 10da uykum geldi gözümü açamıorum.bu sefer de kendime kızdım. 12de eve geldik 2ye kadar sinirimden uyumadım.eşimi de uyutmadım sabahın köründe de kalktım.
gecikmem var beyazlim, millan la aynı günmüş bat ımız. ama daha doktora gitmedim. yana döne bi doktor arıyorum iyi bi doktor da bulamadım şimdi de ona kzdım işte
ateş bende de var millan, benim gözler 9 buçukta gidiyor. zoraki yemek yiyorum bu seferde kalbim çarpıntı yapıyor. küt küt ölüyorum zannediyorum. elim ayağımın canı kesiliyor
fıstıgımmmm tekraradan hayırlı olsunnnn sevıyorum sızı unutmayınn gelecemm yakında aranızaa dedem rahatsız geldı buraya amaa anjo felan olcak damar tıkalı cıktııı bı yrden nısan bı yerden dedem yıne de allaha sukur olsunnn benı unutmayın hepınızı opuyorum allaha emanet olunnn
ben sıcaklara bağlıyorum iştahımın olmamasını. kaç saat uğraştım yemek yaptım bi gazla. 2 kaşık yemedim kalktım. ekmekten falan iyice soğudum hiçbirşey istemiyor canım.sadece azcık soğuk su olsun yeter
Canim Insallah gönlüne göre bir hamilelik geciririsin,ama azcik nazinida yap ayhuuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anam simdi bak olmayan yavumu doguracam burda haaaaaaaaaaaaaaaaa
bacim gidip kan veriverseneeeee
fıstıgımmmm tekraradan hayırlı olsunnnn sevıyorum sızı unutmayınn gelecemm yakında aranızaa dedem rahatsız geldı buraya amaa anjo felan olcak damar tıkalı cıktııı bı yrden nısan bı yerden dedem yıne de allaha sukur olsunnn benı unutmayın hepınızı opuyorum allaha emanet olunnn
Canim benim yaaaa dün bende bu pis kirmizilara yenik düstüm sabahta burada onu konusuyorduk ne pis oldugunu adet olmanin.veya aksine olmayipta ama hamilede olmamaninda pek iyi olmadigini
canim ya dün bende agladim kizdim vs ama elden birsey gelmiyor,bak hatta daha az önce icimden gecti dedim yaa acaba ovulasyon testi yapmak icin böyle monitor halinde olani var biraz pahali ama alayim mi fakat ne bileyim yaaa
yok kız saol canım benım..zaten sen geldıgınde ben samsunda olmam kesın..1 hafta sonra gıtcez tatıle..zor bı tatıl olacak bu..anaaaaaa seneyede bebısım allah nasıp ederse 4 aylıkken tatıle gıtcez belkıde
kızlar su cocuklarda leke yapan yıyecekler neler bılıyormusunuz..
dün cigeri ve cilegi ögrendım..bunları yerken vucudunun bı yerıne elını sureresen bebegın orasında leke olusurmus..
baska ne var böyle yıyecekler..
sanırım ne yesem elımı hemen yıkamak zorunda kalcam:s
ilk defa duyorum yaaaa....kızlar su cocuklarda leke yapan yıyecekler neler bılıyormusunuz..
dün cigeri ve cilegi ögrendım..bunları yerken vucudunun bı yerıne elını sureresen bebegın orasında leke olusurmus..
baska ne var böyle yıyecekler..
sanırım ne yesem elımı hemen yıkamak zorunda kalcam:s
Ayyyy Insallah kuzummmmmmmm
Allah o günleride göstersin sana canim benim
haftaya gideceğim inşallah beyazlım hem umreye gitmeden önce bi doktor kontrolunden geçsem iyi olacak. bi de uçağa binmeyi falan yasaklarsa mahvolurum ben
cok kızıyorum kendime ..en kötüsüde umutlanıp sonra hayal kırıklıgına dönüştügünde herşey ,eşimin benden cok üzülüp belli etmemek için kırk takla attıgına dayanamıyorum artık ..nedense hiç anne olamayacagımı düşünüyorum artık ...neler neler yaptım o 29 ay neler yaşadım ...yapayanlız sadece eşimin destegiylee ama olmayınca olmuyo işte ..............
ilk defa duyorum yaaaa....
canın çekince bi yere degersen öle leke olur die biliyordum kız...
çilekte ciğerde yemem bundan kelli :)
Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanim Allah kedisine giden yolu sana acik tutsun,yavrunda göbeginde olsun
Bitanem ya bak ama ne güzel ki böyle iyi bir esin var,zor iste zorrrrrrrrrr
Allah sabir versin bize,seytanin vesvelesinden uzak tutsun.
yemende sorun yok onları..ama yedıkten sonra o elını bı yerıne surmıceksın..arkadasımın doktoru ona hamıleyken lıste vermıs yememesı gerekenler ve yedıkten sonra elını yıkamadan vucuduna surmemesı gerekenler:S
bıde baskasının bı seyını yerken ona sorup yemelıymıssın..yoksa oda leke yaparmıs..agactan meyve bıle yesen sahıbınden ızın alcakmıssın..
Canım çok büyük geçmiş olsun. Okurken elim ayağıma dolandı, valla soğukkanlıymışın. Ben yol ortasında kalırdım heralde öle. Kocam gelene kadarda oturur ağlardım
Sen çok iyi bir anne olucaksın
abooowwwww hayatta yemem başkasının ağacından bişey habersiz :) kız daha tuturamadan strese girdim hahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?