Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben sıcaklara bağlıyorum iştahımın olmamasını. kaç saat uğraştım yemek yaptım bi gazla. 2 kaşık yemedim kalktım. ekmekten falan iyice soğudum hiçbirşey istemiyor canım.sadece azcık soğuk su olsun yeter

fıstıgımmmm tekraradan hayırlı olsunnnn sevıyorum sızı unutmayınn gelecemm yakında aranızaa dedem rahatsız geldı buraya amaa anjo felan olcak damar tıkalı cıktııı bı yrden nısan bı yerden dedem yıne de allaha sukur olsunnn benı unutmayın hepınızı opuyorum allaha emanet olunnn

Canim Insallah gönlüne göre bir hamilelik geciririsin,ama azcik nazinida yap ayhuuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anam simdi bak olmayan yavumu doguracam burda haaaaaaaaaaaaaaaaa

bacim gidip kan veriverseneeeee

Canim cok cok gecmis olsun dedecigine,

sende Allaha emanet ol kuzum unuturmuyuz hic,sevginde karsilikli bunu bil

ben sıcaga baglamıyorum cunku 10 gun oncesıde gayet sıcaktı buralar..ozaman ne yıyecegımı sasırmıs haldeydımevet aynen benımde ekmegı hıc gözum görmuyor..posa su ıcıyorum..su ıyı gelıyor,bıde guneste durmak tehlıkelıymıs ya bebek su kaybedıp ölebılırmıs ordan paranoya yaptım hep su ıcıyorum,evın ıcınde olsamda..bebek susuz kalmasın dıye..onun dısında zaten suraklı agzım kuruyor,mecbur ıcıyorum

Canim Insallah gönlüne göre bir hamilelik geciririsin,ama azcik nazinida yap ayhuuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anam simdi bak olmayan yavumu doguracam burda haaaaaaaaaaaaaaaaa

bacim gidip kan veriverseneeeee

haftaya gideceğim inşallah beyazlım hem umreye gitmeden önce bi doktor kontrolunden geçsem iyi olacak. bi de uçağa binmeyi falan yasaklarsa mahvolurum ben

dedene gecmıs olsun,allah saglık versın..babamda anjıyo olmustu yarım saatlık falan bı amelıyat,telaş etmeyın..
bızıde unutma buralarda..bızde senı öptuk

cok kızıyorum kendime ..en kötüsüde umutlanıp sonra hayal kırıklıgına dönüştügünde herşey ,eşimin benden cok üzülüp belli etmemek için kırk takla attıgına dayanamıyorum artık .. nedense hiç anne olamayacagımı düşünüyorum artık ...neler neler yaptım o 29 ay neler yaşadım ...yapayanlız sadece eşimin destegiylee ama olmayınca olmuyo işte ..............

kızlar su cocuklarda leke yapan yıyecekler neler bılıyormusunuz..
dün cigeri ve cilegi ögrendım..bunları yerken vucudunun bı yerıne elını sureresen bebegın orasında leke olusurmus..
baska ne var böyle yıyecekler..
sanırım ne yesem elımı hemen yıkamak zorunda kalcam:s

Ayyyy Insallah kuzummmmmmmm

Allah o günleride göstersin sana canim benim

ilk defa duyuyorum millancım bana bu tür şeyler hurafe geliyor. hadi ciğer koyu renk de çilek ne alaka hem her ciğer yada çilek yiyenin çocuğunda leke mi varmış

ilk defa duyorum yaaaa....

canın çekince bi yere degersen öle leke olur die biliyordum kız...

çilekte ciğerde yemem bundan kelli :)

Ayyyy Insallah kuzummmmmmmm

Allah o günleride göstersin sana canim benim

amın ınsallah..allah hepımıze göstersın o gunlerı ınsallah..ıkıncı cocugu yapmak ıcın gelelım buraya seneye ben hemen zaten calısmalara baslarım..daha öyle erteleme yoookkk..korunmasız devam ederım hayatıma ne zaman tutarsa artık ıkıncısıde..

haftaya gideceğim inşallah beyazlım hem umreye gitmeden önce bi doktor kontrolunden geçsem iyi olacak. bi de uçağa binmeyi falan yasaklarsa mahvolurum ben

Canim Allah kedisine giden yolu sana acik tutsun,yavrunda göbeginde olsun

Bitanem ya bak ama ne güzel ki böyle iyi bir esin var,zor iste zorrrrrrrrrr

Allah sabir versin bize,seytanin vesvelesinden uzak tutsun.

ilk defa duyorum yaaaa....

canın çekince bi yere degersen öle leke olur die biliyordum kız...

çilekte ciğerde yemem bundan kelli :)

yemende sorun yok onları..ama yedıkten sonra o elını bı yerıne surmıceksın..arkadasımın doktoru ona hamıleyken lıste vermıs yememesı gerekenler ve yedıkten sonra elını yıkamadan vucuduna surmemesı gerekenler:S

bıde baskasının bı seyını yerken ona sorup yemelıymıssın..yoksa oda leke yaparmıs..agactan meyve bıle yesen sahıbınden ızın alcakmıssın..

Canim Allah kedisine giden yolu sana acik tutsun,yavrunda göbeginde olsun

Bitanem ya bak ama ne güzel ki böyle iyi bir esin var,zor iste zorrrrrrrrrr

Allah sabir versin bize,seytanin vesvelesinden uzak tutsun.
Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abooowwwww hayatta yemem başkasının ağacından bişey habersiz :) kız daha tuturamadan strese girdim hahah :)

miyopim kuzucum çok sağolasın valla insan şaşırıp kalıyor ama ilginç olan ne biliyormusunuz ben dalga geçiyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum diye karnımda gaz olunca daha çok hissediyorum hiç annelik duygusu yok felan diye dalga geçiyorum aile ortamında felan ama bugün öyle canım acıyor ama benim aklıma ilk gelen kendi canımdan önce bebem oldu acaba hissedermi acaba zehir felan geçermi diye ne ilginç dimi bebem daha elimdeki ultrason resminde bir nokta iken bu kadar düşündürüyor kendini:)

abooowwwww hayatta yemem başkasının ağacından bişey habersiz :) kız daha tuturamadan strese girdim hahah :)

bende gecen ay kardesım evde yokken onun dolabından hep sarmaları yemıstım..sonradan adet olma zamanım gelınce panık olmustum ya bebek tuttuysa ve lekelı dogarsa dıyepis bogazlı olmanın sonu

kızlar ya eşim de cok komikk:)atesleniyorum yanıyorum, geceleri uyuyamıyorum bana diyor ki daha suncacık hamilesin bu yasadıkların psikolojik, ayyyyyyyyy yakında karnım siscek dogurcam psikolojik sisti karnın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…