canım hamişsin sen hamişşşşşşş
resmen içime doğuyor yaww.
çok dua edicem canım sana ve tüm isteyenlere. inşallah birer birer hamile haberleri alırız bu topicte.
ben bu akşam tatile çıkıcam artık 1 haftaya ancak dönerim
ben dönene kadar inşallah tüm isteyenler hamiş olduğunu öğrensin, tüm hamileler de bebişlerinin sağlıklı tosun gibi olduğunu öğrensin.
Bu mübarek cuma gününde AMİİİİİİn
bat 19 haziran canım. silik bi çizgim var ondan başka test yapmadım.
bende öyleyim yaahava karardı mı uyku gözümden akıyor saatin kaç olduğunun önemi yok. dün inat ettim uyumadım 2ydi yattığımda ama sabahın köründe ayaktaydım yine yemeklerden sonra çarpıntım oluyor iyice halsiz düşüyorum niye olur ki kızlar böyle
11 bucukta gözum kapanıyor ama zorla acmaya calısıyorum..yınede 12den sonrasını hatırlamıyorum..sabahta ya 5 ya 6 da dıkılıyorum ayaga..hanı 8 de kalksam normal 8 saatlık uykumu alıyorum dıcem ama bu sekılde 5-6 saat uyku uyumus oluyorum..ve vucudum ates atıyor sankı..ben terlemıyorum ama yanıyor vucudum..bı kocama ellıyorum buz gıbı,bı kendıme ellıyrum soba gıbı..o vampir ben kurtkadın oldummbende öyleyim yaahava karardı mı uyku gözümden akıyor saatin kaç olduğunun önemi yok. dün inat ettim uyumadım 2ydi yattığımda ama sabahın köründe ayaktaydım yine yemeklerden sonra çarpıntım oluyor iyice halsiz düşüyorum niye olur ki kızlar böyle
gazım suan ve dun hıc yok..iç çamasırım bıle sıktı..etlerım yanlardan fıskırdı..hepsını cıkarıp atasım geldı agla agla öldum..agladıkca mıdemın bulantısıda arttı,ilk kezz ögure ögure cıkardım yedıklerımı hep..ve yüz üstü ımkanı yok yatamıyorum dırek kusasım gelıyor..halbukı ben hep yuzustu yatarım:s
Sagol canim amin ,Insallah sende güzel haberlerle dönersin
Kuzummmmmmmmmmm yaaaa niye nasil neden ben ne kacirdim ki yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gecikmen oldumu simdi:26:
millanimmmmmmmmmmmmmm kuzum yaaaaaa kiyamam oyyyyyyyyy hormonlarin desene seni ne hassas yapmis
olabilir kuzum öyle ödem olusmasi,bir yerde okumustum hatta ödemlerin olmasida hamilelik belirtisi imis,ki cok sükür Rabbime hamilesin
11 bucukta gözum kapanıyor ama zorla acmaya calısıyorum..yınede 12den sonrasını hatırlamıyorum..sabahta ya 5 ya 6 da dıkılıyorum ayaga..hanı 8 de kalksam normal 8 saatlık uykumu alıyorum dıcem ama bu sekılde 5-6 saat uyku uyumus oluyorum..ve vucudum ates atıyor sankı..ben terlemıyorum ama yanıyor vucudum..bı kocama ellıyorum buz gıbı,bı kendıme ellıyrum soba gıbı..o vampir ben kurtkadın oldumm
11 bucukta gözum kapanıyor ama zorla acmaya calısıyorum..yınede 12den sonrasını hatırlamıyorum..sabahta ya 5 ya 6 da dıkılıyorum ayaga..hanı 8 de kalksam normal 8 saatlık uykumu alıyorum dıcem ama bu sekılde 5-6 saat uyku uyumus oluyorum..ve vucudum ates atıyor sankı..ben terlemıyorum ama yanıyor vucudum..bı kocama ellıyorum buz gıbı,bı kendıme ellıyrum soba gıbı..o vampir ben kurtkadın oldumm
kendıme 3 hafta önce ayakkabı almıstım öyle kutusunda duruyor..ımkanı yok ayagıma gırmıyor,gerı vercem ama umarım gerı alıp 1 numara buyugunu verırler..yoksa anca dogumdan sonra gıyebılırım
yaa ben bu hamılelık hassasıyetıne kapılmak ıstemıyorum,kocamda hıc sevmez öyle hersey aglayıp zırlayan tıplerı..henuz kafayı kocama sarmadım,inşallah sarmamda..kendımle ılgılı takıntılarım olustu hep..
yaa çok asabi oldum kaç gündür. olur olmadk şeylere kızıp ağlıyorum. dün de kendime kızdım. akşam misafirlikteydik yürüyerek 5dk sürmedi ben kan ter içinde kaldım. eve zor attım kendimi. saat 9 buçukta gittik 10da uykum geldi gözümü açamıorum.Yemek konusunu kesinlikle aksatmayın, çünkü aç kalmanız mide bulantısı da yapar. Az az ve sık sık yiyin. Kuru üzüm fındık, fıstık, ceviz, incir, meyve sebze tüketin aralarda. Yorgunluk, uyku ve mide bulantısı ilk 3 ay oluyor tatlım.
Ama hayret ettim uykun olupta inat edip 2ye kadar uyumamayı nasıl beceriyorsun banada anlatsana. Çok uykucu biri olarak normal halimle bile uykudan vazgeçemiyorum
gecikmem var beyazlim, millan la aynı günmüş bat ımız. ama daha doktora gitmedim. yana döne bi doktor arıyorum iyi bi doktor da bulamadım şimdi de ona kzdım işteKuzummmmmmmmmmm yaaaa niye nasil neden ben ne kacirdim ki yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ateş bende de var millan, benim gözler 9 buçukta gidiyor. zoraki yemek yiyorum bu seferde kalbim çarpıntı yapıyor. küt küt ölüyorum zannediyorum. elim ayağımın canı kesiliyor11 bucukta gözum kapanıyor ama zorla acmaya calısıyorum..yınede 12den sonrasını hatırlamıyorum..sabahta ya 5 ya 6 da dıkılıyorum ayaga..hanı 8 de kalksam normal 8 saatlık uykumu alıyorum dıcem ama bu sekılde 5-6 saat uyku uyumus oluyorum..ve vucudum ates atıyor sankı..ben terlemıyorum ama yanıyor vucudum..bı kocama ellıyorum buz gıbı,bı kendıme ellıyrum soba gıbı..o vampir ben kurtkadın oldumm
yaa çok asabi oldum kaç gündür. olur olmadk şeylere kızıp ağlıyorum. dün de kendime kızdım. akşam misafirlikteydik yürüyerek 5dk sürmedi ben kan ter içinde kaldım. eve zor attım kendimi. saat 9 buçukta gittik 10da uykum geldi gözümü açamıorum.Yemek konusunu kesinlikle aksatmayın, çünkü aç kalmanız mide bulantısı da yapar. Az az ve sık sık yiyin. Kuru üzüm fındık, fıstık, ceviz, incir, meyve sebze tüketin aralarda. Yorgunluk, uyku ve mide bulantısı ilk 3 ay oluyor tatlım.
Ama hayret ettim uykun olupta inat edip 2ye kadar uyumamayı nasıl beceriyorsun banada anlatsana. Çok uykucu biri olarak normal halimle bile uykudan vazgeçemiyorum
gecikmem var beyazlim, millan la aynı günmüş bat ımız. ama daha doktora gitmedim. yana döne bi doktor arıyorum iyi bi doktor da bulamadım şimdi de ona kzdım işteKuzummmmmmmmmmm yaaaa niye nasil neden ben ne kacirdim ki yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ateş bende de var millan, benim gözler 9 buçukta gidiyor. zoraki yemek yiyorum bu seferde kalbim çarpıntı yapıyor. küt küt ölüyorum zannediyorum. elim ayağımın canı kesiliyor11 bucukta gözum kapanıyor ama zorla acmaya calısıyorum..yınede 12den sonrasını hatırlamıyorum..sabahta ya 5 ya 6 da dıkılıyorum ayaga..hanı 8 de kalksam normal 8 saatlık uykumu alıyorum dıcem ama bu sekılde 5-6 saat uyku uyumus oluyorum..ve vucudum ates atıyor sankı..ben terlemıyorum ama yanıyor vucudum..bı kocama ellıyorum buz gıbı,bı kendıme ellıyrum soba gıbı..o vampir ben kurtkadın oldumm
kendıme 3 hafta önce ayakkabı almıstım öyle kutusunda duruyor..ımkanı yok ayagıma gırmıyor,gerı vercem ama umarım gerı alıp 1 numara buyugunu verırler..yoksa anca dogumdan sonra gıyebılırım
yaa ben bu hamılelık hassasıyetıne kapılmak ıstemıyorum,kocamda hıc sevmez öyle hersey aglayıp zırlayan tıplerı..henuz kafayı kocama sarmadım,inşallah sarmamda..kendımle ılgılı takıntılarım olustu hep..
Bitanelerimmmm nasılsınızzzz???
aneylerle ılgılenıyorum dedım ıkı dakıka gıreyım hemencecık yazın kım hamıle kım bata yaklaştı cıkacagımmm bu arada kuzene ıstedık kızı dun akşammm cok tatlılar yaa aılesı de bızım memleketlıymıss herkes kanka cıktı dün akşammmm:))))
yarınnn nişan varrrr bırazcıkta telaşşşş
kuzummm test yaptın mı yaaaa cıkacam sımdı catlatmayın adamııı yazsanıza yaaaa
selam kızlarr benim kırmızılar yine geldiagrıdan ölüyorum hiç sevmiyorum şu kırmızıları
hemen aradım umut u yarın gidiyorum doktora aşılama için start verecegim artık ne olacaksa olsun yaa cok yoruldum
hesapladımda 29 ay olmuş korunmayalı..29 kere hüsran demek bu dabir neden olsa neyse bütün herseyimizde normalllllllllllllllllllllllllllllllllllll yaaa artık bitmiş durumdayım
yaptım ıkı koyu cızgım var..salı gunu kan testı yaptırcam işte
oyyyy kurbannn olurummm sana da bebısıne deeee yavrumm benımmm bugun aldıgım en guzel haberrrr hemenncecıkkk kanını verr Allahımmm bıze de nasıpp etsınnn
canım benım canın ne ıstıyoo soleee oraya gelmeme 1 ay kaldı getırırımm cıddıyım bakkk ne ıstersennnn ayyy ne guzell yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?