canımm en kısa zamanda en hayırlı evladı kucagınıza alın inşşşşşşşşşşşşşş amiiiiiiiiiinnnnnnn![]()
inşallah canım hayırlı haberlerini alırsın....
inşallah arkadaşlar bunu gerçekten çok istiyorum Rabbim güler inş Yüzüme
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm en kısa zamanda en hayırlı evladı kucagınıza alın inşşşşşşşşşşşşşş amiiiiiiiiiinnnnnnn![]()
inşallah canım hayırlı haberlerini alırsın....
:) evet ya bende ugraş bulmaya çalışıyorum az sonra gidimde azcık mekik çekim :)kızlar sıkıldımm yaa bugün okuldan kaçtımm ama şimdide yapcak bişi bulamıyorummm:))
inşallah arkadaşlar bunu gerçekten çok istiyorum Rabbim güler inş Yüzüme
cnm inşallah beklemediğin halde pozitifi görürsün de kocaman bi sürpriz olur![]()
:) evet ya bende ugraş bulmaya çalışıyorum az sonra gidimde azcık mekik çekim :)![]()
sen ne zaman test yapacaksın lilyumcnm inşallah beklemediğin halde pozitifi görürsün de kocaman bi sürpriz olur![]()
bende yaaa aynı durumdayım sıyırdım galba sabah 7de kalktım sporumu yaptım evimi toparladım yemek bile yaptım şimdiii iş yok allahımmmmbende sitede salak salak dolaşıyorum walla birşeyde bulamadım
sen ne zaman test yapacaksın lilyum19 haziran değilmiydi senin bat
bende yaaa aynı durumdayım sıyırdım galba sabah 7de kalktım sporumu yaptım evimi toparladım yemek bile yaptım şimdiii iş yok allahımmmmnapsam ki yaaaaa
![]()
bende yaaa aynı durumdayım sıyırdım galba sabah 7de kalktım sporumu yaptım evimi toparladım yemek bile yaptım şimdiii iş yok allahımmmmnapsam ki yaaaaa
![]()
anaaa iyi fikir kız az sonra mekik çekip uyuyum :) hehehehcanım walla ben evde olsam laptopu alırdım kucağıma tv açardım ayaklarımıda uzatır keyif çatardım baktım olmuyor yatar uyurdum walla :)
bende sitede salak salak dolaşıyorum walla birşeyde bulamadım
milan hayırlı olsn canımmm inş bulantı yasamazsın hamileliğime sevinemedmmmm![]()
kızlar sonuç negatif![]()