• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Son düzenleme:
sen ne zaman test yapacaksın lilyum:3: 19 haziran değilmiydi senin bat

ewt cnm öleydi ama 14 haziranda 1 günlük kanamam ve lekelenmem olmuştu hatırlarsan ondan beri gelen giden bişi yok test yapmayada korkuorum ama dayanamıycam sanırım yarın alıcam test cumartesi de zaten doktor randevum var cnm :44:

bende yaaa aynı durumdayım sıyırdım galba sabah 7de kalktım sporumu yaptım evimi toparladım yemek bile yaptım şimdiii iş yok allahımmmm :31:napsam ki yaaaaa:41:

canım walla ben evde olsam laptopu alırdım kucağıma tv açardım ayaklarımıda uzatır keyif çatardım baktım olmuyor yatar uyurdum walla :)

bende sitede salak salak dolaşıyorum walla birşeyde bulamadım

uuyyy herkess aynı durumda o vakit ben gideyim namazımı kılayım,sago lera için dua edeyimm,azıcık temizlik yapayım,sarma sarayım,akşam yemek var arkadaşlarla ayyyy tembelliğim üzerimdee biri benii kaldırsıınn:))yarında kaçsamm farkederlermikii:)))

milan hayırlı olsn canımmm inş bulantı yasamazsın hamileliğime sevinemedmmmm:25::25::25::25::25:

elaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını:1::1:

sago-lera hadı kız ınsallah guzel haberler verırsın bızlere:49::49::16::16:

$2106201218414.webp

kızlar buda yavrumun ilk fotosu:1::1::1::1:

Eki Görüntüle 448861

kızlar buda yavrumun ilk fotosu:1::1::1::1:

Millaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yerim kiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmm ya Allah saglicakla kucagina versin yavrunu bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X