ay hadi inşallah henüz 2ci denememiz tık yok :) gel yavrum gellllllll![]()
Gelir annesi geliiir rahat ol :)
Oooo ben ne idrar testi parasi odedim sana anlatamam. Keske o paralari biriktirip kendime biseyler alsaydim :)
Daha cok yenisiniz olur oluuur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi inşallah henüz 2ci denememiz tık yok :) gel yavrum gellllllll![]()
Her insanda ayni olmuyor sanirim ama kasikta batma, adet sancisi vs. bunlar gebelik belirtisi. İstisnalar vardir ama genelde bunlar oluyor. Kasikta batma yoksa gebe degilsin diye birsey yok baksana diger belirtiler var hep. İnsallah diyelim :)
Kusecek zaman bulamadin dimi? Soyle test alicam diye bak sana 1000 tane test parasi verir mutluluktan :)
göğüsüm 1 gün falan ağrıdı oda çok değil tek ama tek belirtim bel ağrısı diyebilirim ama oda her adetim yaklaştığında oluyor zaten
canım nasıl moral oldu bu söylediğin gerçekten mi yaa daha da heyecanlandım şimdi
Benim kuzenimde belirti olmadi hic.
Adeti hep 1-2 ay gecikirdi onun. O nedenle doktora gittiginde 2.5 aylik hamile oldugunu ogrendi. Hicbir belirti olmamis. Buyrun, boylesi de var yani.
kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S
yooook bu sefer ben barısmıcam..dün aksam bır cocuk sevdımı ızlıyordum..ordakı kucuk kız sevgılısıyle el eleyken babası gördu..sevgılı kocacımda bana sordu,sen hıc böyle yakalandınmı dıye..bende gulerek ortaokuldayken annemle babam yakalamıstı okuldan eve dönerken bı cocukla dedım...anam nerden dedım daha benle konusmuyor,ıyıde kendısı zaten benım butun sevgılılerımı bılırdı..cocukluk sevgılımı söyledım dıye adam trıplendı..bende konusmıcam bu sefer,nasılsa 1 hafta sonra tatıle cıkcaz..mecbur o benle barısmak zorunda..
adama gunum gecıyor dıyorum,heveslenmeeeeeeeee dıyor..gıcık ettı benı yaa sankı benım hep gunum gecerdı..anam benden daha cok ınanmıs adam benım hamıle kalamıyacagıma
test yapsam bu onada ınanmaz kesın..annemler gelıyor bugun ona test aldırırım aslında ama hemen herkes ögrensın ıstemıyorum bıse varsada:S
ay ne güzel mideside bulanmamıstr onun![]()
tatlm duyduklarım hep bu yönde hatta gec döllenme olursa adetten 1,2 gün sonra bile ögrenemeyenler var adetten 1 hafta sonra ögrenenler oluyor.ama ben adetim 2 gün gecikince kan verdm cıktı ondan önce kan vermedm herkes cıkmaz dedi cünkü![]()
ilk defa burda duydum onuda adetimden 1 hafta önce rahatsızlandım hastaneye gittik eşimle orda dedim ki gebe olabilirim ona göre tedavi uygulayın kan aldılar test için negatif çıktı bana da idrar yollarımda enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç verdi ama kullanmadım durum bu kızlar sizce ne yapmalıyım
bence ilaci kullan bi zarari olmaz bende de bir ara vardi kullandim gecti bir de bol bol su ic cook faydasi olur
canım ben hastanedeyim biliyorsun sen gel hemen hallederuk :)
kendimi sıkıyordum hafta sonunu bekleyecem diye de yok bu okuduklarımdan sonra sabredemem ben asla bu akşam yapıcam testi
kendimi sıkıyordum hafta sonunu bekleyecem diye de yok bu okuduklarımdan sonra sabredemem ben asla bu akşam yapıcam testi
tatlım aramıza hoşgeldinnnnn :) üzme kendini gel bizle takıl 2 aya kalmaz hamiş kalırsın :) bende kimyasl gebelik bile yok kız :) çift çizgiyi rüyamda bile görmedim :)![]()
tatlım dert etme ve düsünmemeye calıs hiç beklemedgn zamanda olur zaten.bide eczane ki testlerden al bidaha ki sefere
benimde adetim geceli 5 gün oldu ama kanda bakmadım çok merak ediyorum ama yapmayacam kanda yaaa bekleyecem biraz daha