eylull nerdesin ne durumdasin kizz hic sesin cikmiyorAynen canım:) benimde kanım ısındı yani sana ilk görşte:))
Canımmmm iyiyiz arada giriyorum fazla vaktim olmuyor oğlanlar bitirdi beni:))eylull nerdesin ne durumdasin kizz hic sesin cikmiyor
ben hala dogurmadim yine uzatmalara kaldim anlasilan
27 si artik dogurtayim diyo doktor acaba ertesi gune 28 e mi biraksam sen gibi olsun
pasalar nasil kizlardan haber varmi kimse ugramiyor yine buralara
bizim prenses buyuyo bes gunlugune misafir geldi huyu degisti trip felan atmayi ogrendi yaa
dogurdum 1 hafta once yine gelmedi minik cennet sezeryan oldu ama en guzelide saglikli cok korkuyodum ablasi gibi olucak diye hamdolsun iyiyizCanımmmm iyiyiz arada giriyorum fazla vaktim olmuyor oğlanlar bitirdi beni:))
Yine uzatmalar he haber ver doğurduğunda :))
Maşallah canımmm Rabbim korusun sizi. Ismini cennet mı koydunuz ismiyle yaşasın maşallah. Özledim seni yahudogurdum 1 hafta once yine gelmedi minik cennet sezeryan oldu ama en guzelide saglikli cok korkuyodum ablasi gibi olucak diye hamdolsun iyiyiz
ewet cennetimiz oldu sukur iyiyiz bende ozledim senide pasalarida simdi iki prenssde uyuyo ancak firsat oldu sen iyi anlarsin beniMaşallah canımmm Rabbim korusun sizi. Ismini cennet mı koydunuz ismiyle yaşasın maşallah. Özledim seni yahu
Kızlarla uzun zamandır yazışmadık. Sumisali hamileydi senden önce doğurdu heralde Hesabını kapatmış yazdım gruba ama cevap yokewet cennetimiz oldu sukur iyiyiz bende ozledim senide pasalarida simdi iki prenssde uyuyo ancak firsat oldu sen iyi anlarsin beniarada yaz unutma bizi kizlar ne alemde nasillar..
Eylül 10 gundur adet olmadım benKızlarla uzun zamandır yazışmadık. Sumisali hamileydi senden önce doğurdu heralde Hesabını kapatmış yazdım gruba ama cevap yok
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Muzmut hayırlı olsun bebişin..zaman ne çabuk geçiyor yaa..ikinciyide fırlattın hayırlısıyla❤ewet cennetimiz oldu sukur iyiyiz bende ozledim senide pasalarida simdi iki prenssde uyuyo ancak firsat oldu sen iyi anlarsin beniarada yaz unutma bizi kizlar ne alemde nasillar..
Neeee korunuyor musunuz? Ve test yaptın mı heycanlandımmmm. Senin hep düzenlidir.Eylül 10 gundur adet olmadım ben
Bana haber et. Valla heycanlandımmmeylul2807 emzırmeyı yeni kestık biz..ve adet olamadım hala..hani hiç ıhtımal vermedığımden hamıleyım demiyorum..cunku kaza falan olmadı hiç..
Ama yarın test yapcam korkuyorum ben yaa ya bişe varsa..
Yaa ben az rahat etmek istiyorum..nehir anca amca salmaya başlıyor yakamı..simdi herşeye sıfırdan başlamak istemiyorum..ikinciyi isteyip istememekte de kararsızım..Neeee korunuyor musunuz? Ve test yaptın mı heycanlandımmmm. Senin hep düzenlidir.
Rahatlamana sevindim. Hakkında Hayırlısı olsun canım. Ama ihmal etme Dr git mutlakaPiii benim sıfatıma kaza kurşununu bile ıskalamışım..
İki test yaptım sabah..ıkısı de negatif
Ayy bi rahatlama geldi ama ben niye hasta olmuyorum ozaman kardeşiiiim..
Canım Allah Analı babalı büyütsün. Merak ediyordum bende iyi oldu yazdığın. Arada uğra özlüyorum eski günleri. Şuan nasılsın nasıl gidiyor. Kaç aylık oldunuzSlm uzun bi aradan sonra mrb
Oncelikle face kapadim.salagin biri dadandi ben engelliom baska bi rumuzla geliodu.36+6da dogum yaptim oglum oldu.ayni yusufumdaki gibi sabahin 5.30da suyum geldi.bi gun oncede doktora kontrole gittiydim doktor 2 hafta daha gelmez dedi sabahina acile gittim.doktorum acil doktoruna onun ne isi var daha.var doguma diodu ben o sirada gulme krizinde tabiisin komik yani kocamda isteydi.suyum geldi kalktim yikandim yusuf uyuyodu.valiz hazirdi.giyindim esimi aradim dedim dogum basladi hani 2 hafta daha vardi dedi dedim ne edim suyum gelio.neyse hemen taksiyi aradim geldi valizi aldi yusufu kaldirdim neyseki huysuzluk etmedi.esimlede sabahin 6.30 da bulustuk hastanede.saat 9 da ameliyata alindim cok sukur hic bi problem olmadi oglum 3kilo dogdu isminide muhammed emin verdik.agustos 11 de dogdu.yusuf kiskancligini fazla ilgi gosterek anlatio bize.surekli bebegin yaninda.bebekde gece ayakda gunduz uyuyo zombiye dondum
canik salgam suyuyla mi hile kaldin iltihaba mi iyi gelirkızzzz ne bekliyosun gitsene hemen kan verr bende 2 gün gecince ögrendmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?