- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
burdayim canim bahar geldi prenses evde cok sikiliyo her firsatta disari atiyoz kendimizi ama bi bahar tam gelemedi 5 gun yagmur kar 1 gun gunes isteMuzmut nerdesin canım. Ailene söylediniz mi?
103 gün kalmış sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu mu.burdayim canim bahar geldi prenses evde cok sikiliyo her firsatta disari atiyoz kendimizi ama bi bahar tam gelemedi 5 gun yagmur kar 1 gun gunes iste
ewet ailelere soyledik bidefada 6 aylik ogrenince buyuk sok yasadilar aslinda yine soylemezdim de dogunca bizim olduguna inanmazlar diye soyleyelim dedik bekleme surelerini kisalttik iste ne guzel
26 haftadayiz az kaldi ama klask sona dogru gecmiyo zaman minik iki kuzumuz dusunmesi bile cok guzel insallah saglikli olur kucuk kuzum..
ewet az kaldi insallah bizim kizin bacisiii olcak insallah isim dusunmekle mesguluz103 gün kalmış sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu mu.
Ailen hakkatten şaşırmıştır ama Çok sevinmişlerdir. Allah'ım sağlıkla sıhhatle getirsin inşallah
Maşallah canım hayırlı Doğumlar inşallah. Neyse artık dünür oluruz işte :)))ewet az kaldi insallah bizim kizin bacisiii olcak insallah isim dusunmekle mesguluz
ewet sevindiler sayemizde kestirmeden doguma geciyolar
kiz eyluk napaysin pasalar nasil? yeni ev hayat nasil gidiyo...Maşallah canım hayırlı Doğumlar inşallah. Neyse artık dünür oluruz işte :)))
Evet canım az kalmış maşallah kız sana helal. Hatice ve Aliye doğum yaptı canım çok şükür iyiler. Sumisali bekliyor senin gibi. Seninde son 3 aya girmişsin maşallah canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik diğerinden farklı mı?kiz eyluk napaysin pasalar nasil? yeni ev hayat nasil gidiyo...
bizim kizlar ne durumda hamisler dogurdu mu...
arada haberdar et kiz beni benim safak yaklasiyo
masallah sanki hamile degilim kilo aldim ama sislik yok bizim prenses sayesinde bol hareket var ilki gibi bol bol dinlenme sansimda ihtiyacimda olmuyo sukurEvet canım az kalmış maşallah kız sana helal. Hatice ve Aliye doğum yaptı canım çok şükür iyiler. Sumisali bekliyor senin gibi. Seninde son 3 aya girmişsin maşallah canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik diğerinden farklı mı?
valla doktor temmmuzun sonuna kadar beklicez dedi normal kendi gelirse gelsin sezeryaninin durumu iyi normal dogsun dogmazsa biz aliriz yine dedi prensesle pasalar ayni gun oldu senlede ikinci prenses guzel denk gelirKız 28 Temmuz benim doğum günüm öğüne den getir :))))
Benm doğum günüm de 28 temmuzzzKız 28 Temmuz benim doğum günüm öğüne den getir :))))
Hayırlısıyla eksin inşallah canım. Benim sıpalar 2 YAŞ sendromu yaşıyor. Deli gibiler Sıfır memnuniyet ikisindede. Istediklerini yapmadık mı yandık. Gece uyumuyorlar diştev dolayı. Öyle işte içim karardı.digerinden cok farkli canim
masallah sanki hamile degilim kilo aldim ama sislik yok bizim prenses sayesinde bol hareket var ilki gibi bol bol dinlenme sansimda ihtiyacimda olmuyo sukurbasta bulanti bile olmadi dogru duzgun ama sona dogru klasik zaman gecmez oldu heyecan mutluluk ve merak hat safada henuz isim bulamadik ama hayirlisi artik ben tek istegim saglikli olmasi gerisi kolay senin pasalar nasillar ne alemdeler
Ben senden 1 YAŞ böyüyümharbi harbi28.07.88
sen doğum gününü kutlarkene bende doğmaya çalışıyomuşumBen senden 1 YAŞ böyüyümben doğmuşum diğer yıl sen :))) Aslanız aslan
Aynen canım:) benimde kanım ısındı yani sana ilk görşte:))sen doğum gününü kutlarkene bende doğmaya çalışıyomuşumaynen,demek seni o yüzden sevdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?