• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Benim 12 aydan sonra geldi canım. Yumurtalarım tembelleşmiş iğne kullandım yumurta geliştirici o ay hamiş kaldım. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Peki yumurta tembellesmeden o igneden yapmiyorlarmi:) amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin dogru zmnda banada ins

Ya ben kimi begensem 35 36 yasinda cikiyor ne kdr sanssizim ben ama :(

Gunaydin canim :)
Ben dun kendime duzgun bi doktor buldum anlatmismiydim size aradim adami istedgin zmn arayablirsjn gel bi muayene ol herturlu yardimci olurum filan dedi cok mutlu oldum

Iti canım sevindim😊 inşallah memnun kalırsın tatlım

Iti canım sevindim😊 inşallah memnun kalırsın tatlım

Daha oncede ona gitmistim ... memnun kalmistim iyi bi doktor insani rahatlatiyo en azndan bana dediki aklina takilan bisey oldgunda sikintin oldgunda bu numarayi arayablirsin bu bile yeter yani dimi

Facede itiraf ediyorum die bir grup var ... kadinin birini kayni dovmus gozu yuzu mosmor olmus karninini tekmelemekten kadin altina yapmis o derece dovmus adam smdi kayinoeder yalvariyo acaba vazgecsemmi dio acayip snirlendim

Back