• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlaaaaaaaaaar........... nasılsınız... artık hiç giremiyorum forma... şu an 30 haftalık olduk kızımla.. şimdilik bi sorunumuz yok allah a şükür... az kaldı inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma.. inşallah herkes iyidir... bu arada halaa isim bulamadık.. herkes fikrini yazsın bana nolur.. eşimde ben de çok kararsızız.. varsa şöyle anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler yazın lütfen... neyse kendinize iyi bakın ben ara ara gelirim yine :54:

Ozge koy kizinin ismini ... bitane tek olan yanliz demek :)

selam kızlaaaaaaaaaar........... nasılsınız... artık hiç giremiyorum forma... şu an 30 haftalık olduk kızımla.. şimdilik bi sorunumuz yok allah a şükür... az kaldı inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma.. inşallah herkes iyidir... bu arada halaa isim bulamadık.. herkes fikrini yazsın bana nolur.. eşimde ben de çok kararsızız.. varsa şöyle anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler yazın lütfen... neyse kendinize iyi bakın ben ara ara gelirim yine :54:

Yağmurum özlemiştik seninde canım iyi olmana çok sevindim az kalmış canım Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah Eylül olsun ismi :) şaka bi yana ayZa ismini beğeniyorum bu aralar ama anlamını bilmiyorum canım

Inşallah canım özel hastanenin çağrı merkezinde bölüm yöneticisiydim. Hala irtibat halindeyiz bakalım 2 sene sonra ne olur bilmem 😃

Sen geri don isine:) 2 seneye kdr issiz kalirsam benide aldir yanina :))

Back