Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz canim sen nasilsin
bende sıkıntılıyım ya şu üniversiteyi bir kazansaydım üstümden koca bir yük kalkacak
Bebeler napiyo canim
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun kasma kendini boşa sıkıntıya sokma. Nekadar rahat olursan okadar iyi canım
inşallah psikolojimi bozdu ya :)
Millan smile lar telden gözükmüyor :) du Web'den girip bakcam:))
kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))
hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))
Hahahah beceriksiz 😹 ben telden göderiyorum ama yazan yeri sildim ayarlardan 😆 Milan topik coştu bak heheheh hamile smile görünce dedim ahanda hamile millan 😂 Haziran senin ayın bacım 😀
senın telden gırdıgını anlıyoz zaten,smıleylerın sıyah beyaz çıkıyor telden yazdığında..
ne dıyon kız sen:))
dünde kaynanam bana hemen yapın dıyor 2.cıyı..
yok anam suan ımkansız,kazara bıle olamaz..haftada 1 anca oluyor..yada 10 günde 1..:)))
yenı arkadaşları goruyorum..ıradelı bı sekılde topıge yazıyorlar..
ben fazla durmazlar sanmıştım halbukı:))
Zırıl zırıllar oyun istiyorlar bir büyüselerdi kendileri oynasalardı 👼
Hehe :) onlari bana gonder sen ben yerim onlariiii :)
kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))
hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))
Kız millan özlemiştim seni 😃
sınırlerım zıpladı bdvde bı suursuz yüzünden..neyse ben ıclı köfte yapmaya gidem..
Gönderim hemen 😀😀😀😀