• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Millan smile lar telden gözükmüyor :) du Web'den girip bakcam:))

kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))

hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))

kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))

hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))

Hahahah beceriksiz 😹 ben telden göderiyorum ama yazan yeri sildim ayarlardan 😆 Milan topik coştu bak heheheh hamile smile görünce dedim ahanda hamile millan 😂 Haziran senin ayın bacım 😀

Hahahah beceriksiz 😹 ben telden göderiyorum ama yazan yeri sildim ayarlardan 😆 Milan topik coştu bak heheheh hamile smile görünce dedim ahanda hamile millan 😂 Haziran senin ayın bacım 😀

senın telden gırdıgını anlıyoz zaten,smıleylerın sıyah beyaz çıkıyor telden yazdığında..

ne dıyon kız sen:))

dünde kaynanam bana hemen yapın dıyor 2.cıyı..

yok anam suan ımkansız,kazara bıle olamaz..haftada 1 anca oluyor..yada 10 günde 1..:)))

yenı arkadaşları goruyorum..ıradelı bı sekılde topıge yazıyorlar..

ben fazla durmazlar sanmıştım halbukı:))

senın telden gırdıgını anlıyoz zaten,smıleylerın sıyah beyaz çıkıyor telden yazdığında..

ne dıyon kız sen:))

dünde kaynanam bana hemen yapın dıyor 2.cıyı..

yok anam suan ımkansız,kazara bıle olamaz..haftada 1 anca oluyor..yada 10 günde 1..:)))

yenı arkadaşları goruyorum..ıradelı bı sekılde topıge yazıyorlar..

ben fazla durmazlar sanmıştım halbukı:))

Kız yapın işte ikisi birden büyüsün 😀 bak beni örnek al ☺️ kaynananda sanki kendi bakacak yapın diyor😝

Evet yeni arkadaşları beğendim 😘 topiğimize can verdiler. Muzmut görse gözleri yaşarır😀

Ben kaldirabildim onu ayarlardan oluyor birde bildirim olayini cozersem super olcak

Hehe :) onlari bana gonder sen ben yerim onlariiii :)

ıkı oğlanı kucağına aldın;benım kızıda gönderım mı:))

aha bunun aynısı

$images[10].jpg

Back