Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyiz canim sen nasilsin
bende sıkıntılıyım yaşu üniversiteyi bir kazansaydım üstümden koca bir yük kalkacak
![]()
Bebeler napiyo canim
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun kasma kendini boşa sıkıntıya sokma. Nekadar rahat olursan okadar iyi canım
inşallahpsikolojimi bozdu ya :)
Millan smile lar telden gözükmüyor :) du Web'den girip bakcam:))
kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))
hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))
Hahahah beceriksiz 😹 ben telden göderiyorum ama yazan yeri sildim ayarlardan 😆 Milan topik coştu bak heheheh hamile smile görünce dedim ahanda hamile millan 😂 Haziran senin ayın bacım 😀
senın telden gırdıgını anlıyoz zaten,smıleylerın sıyah beyaz çıkıyor telden yazdığında..
ne dıyon kız sen:))
dünde kaynanam bana hemen yapın dıyor 2.cıyı..
yok anam suan ımkansız,kazara bıle olamaz..haftada 1 anca oluyor..yada 10 günde 1..:)))
yenı arkadaşları goruyorum..ıradelı bı sekılde topıge yazıyorlar..
ben fazla durmazlar sanmıştım halbukı:))
Zırıl zırıllar oyun istiyorlar bir büyüselerdi kendileri oynasalardı 👼
Hehe :) onlari bana gonder sen ben yerim onlariiii :)
kız yoook dun telden gırmeye calıstım..klavyesı yazmadığı ıcın barı smıley koyım dedım:))
hanı altında yazıyormu su cihazdan gonderılmıstır dıye bakcaktım ama yoook beni kaale bıle almadı:))
Kız millan özlemiştim seni 😃
sınırlerım zıpladı bdvde bı suursuz yüzünden..neyse ben ıclı köfte yapmaya gidem..
Gönderim hemen 😀😀😀😀