Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tmm ıste bacaklardan ve popodan gıttıgı ıcın bol gelıyo

yoksa sımıt ve göbek var benımde..

sımıt gıtse yeter,gobek ac kalınca yok oluyo bıraz..

sanıyorumkı ıstesem hemen verırım bıraz sıkıp,oyuzden gevsek takılıyorum..
bıde herkes zayıfsın nıye vermeye calısıyosun dedıkce ıyıce umursamaz oldum..

ama başlamalıyım,yoksa denız,gunes,tatıl saklanarak geçer bu yaz:S

Millan çatlak falan yok mu sende. Bende olduğu için zayıflasamda deniz hayal

Angel dan haber var mı

Millan çatlak falan yok mu sende. Bende olduğu için zayıflasamda deniz hayal

hıcbı yerım çatlamadı anneme cekmısım herhalde:)

angelı bılmıyorum valla..hamıle olsa düşerdi buraya haber vermeye bence,ama bılmıyorum ınş hamıledır

hıcbı yerım çatlamadı anneme cekmısım herhalde:)

angelı bılmıyorum valla..hamıle olsa düşerdi buraya haber vermeye bence,ama bılmıyorum ınş hamıledır

Benim karnında ve bacaklarının üst kısmında çatlak var karnım dev gibiydi dayanamadı.angel inşallah hamiledir idrarda silik çizgiyi gördüm dedi bende öyle öğrenmiştim.şimdi nasıl korunuyon millan.ben 7 aydir hap kullanıyom

benımde karnım dev gıbıydı 26 kılo almış ınsanımsı bişeydim..

bende sılık cızgıyle ogrenmıstım evet,ıns.onunkıde tutmuştur..

benım koca oldum olası geri cekılme yontemıyle korunur..hamıle kalmak gıbı bı korkum yok,keske kalsam..
ama kocam ıstemıyor suan..belkı sonra olurmus

Esimde ikinciyi hemen istemiyor ilk zaman o korundu ama baktım sonra salıverdi :) kazara hamile kalsam kızar niye korunmadın diye :) kuzeyde emmeyi bırakınca hapa başladım hemen

Bacilar slm. Benimde karnimda azcik catlak var ama zayifladikca kayboluyor şükür. Mayokini giyecem yapacak bisey yok )

Benimde simitler gittimi gobek dedigin gibi ac oounca gidio ))

Anam ikinciyi yapacak bu karilar. Eslemide merak ediyorum.

Bende eslemi merak ediyorum ama iki bebekten fırsat bulamıyodur bence.eylül erken doğum yapmaya borçlusun çatlak olmamasını :) benim ki son hafta çatladı yoktu öncesi

sen bı postada çıkardın aradan ıkısını bır..bız sımdı yalvarıyoz ıkıncı ıcın..

once koca ıkna olcak,sonra calısmalar baslıcak,sonra yıne kürler uygulanacak,dualar edılcek aylar yıllar geccek ınsallah bebeler gelcek..

yanı yol cok uzun,belkı hıcbırı olmıcak,tek çocukla kalcaz kımbılır:S poooff

yaz geldı kılolarda gıttı,suan gozum hıc kesmıyo hamılelıgı,o ayrııı

eslemınde mı evınde netı yok acaba..cunku hiiiç fırsat bulamıyacagını sanmıyorum,buyudu onun bebelerde sonuçta..

sağlıklı olsunlarda gelmesın tmm..

Bende vakit bulamiom artik zar zor giriyom valla. Face hep acik ama burayi arada unutuyomm

bende artik sadece burdan yazcam facede sunada bunada derken bi suru zamanim gidiyo burdan tekbiseye bakiyom hem esim bunu biliyo face vicdan rahatsiz ediyo neyse artik burdayim bende eylul benimde senle ayni durumdayim ama catlaklar fazla bende bizimki uzatmali oldugu icin simitde giderse rahatlicam gobek acken yok doyunca geliy bu aralar sporumu aksattim biraz... acikiyom gunler cok uzadi yaa ne olkurdu yiyip yiyip kilo almasaydim

Canom bende burdaoluyom artik. Spor yapamiom ben enfazla mekik cekiom okadar.

ya zaten senin pasalar buyudukce o mekigede gerel kalmicak ki

Sıkilasmam gerek. Zaten suandada hareklendiler hic durmuyorlar kucakta gezioz sonra ziplioZ Kucakta oyun halimizda oynuyoz anakucahinda en fazla 1 saat duruyor lar valla gunler cok hizli gecio )

aynen cadi arasi yemek cadi arasi temizlik cadi arasi utu vb...... su gibi geciyo gunler
ramazanda geliyo artikin cadi arasi oruc nasil olcak bakalim

Merhaba kizlar nasilsiniz ben gelemedim ama,eski gunlerimizi ozledim:) kizlar benim adetim bir hafta gec geliyor kac aydir ve uc,dort gun suruyor acaba emzirdigim,icin,mi siz de durumlar nasil

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

Gunaydin bacilar. Hani nerdediniz :)))
Benim oglanlar uyudu sabahin korunde kalkiyorlar ooffff. Temizlik yapacam simdi dun yogurt mayaladum tencerede mayaladigim ekşi olmus niyeki yaaaa. Toprak guvecte mayaladim bide iki tane 1 er kiloluk. Onlarguzel oldu? Eksi olmasinin sebebi nedir acaba??

Gunaydin yawrumlar 😊 eylulum ya mayan eksidir yada seyden oluyor mayalama isisindan eksime yapabiliyor...
Bu arada testlerin benle dalga gectigini tesbit ettim gittim tekrar asilama yaptirdim haftasonunu bekliyorum ... Ben zaten hep bekliyorum 😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…