• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

dedım ya artık bızım topıge bakmıyorum bıle:)

gıdıp başkalarına salca olup stres atıyorum..

kımsem yok burda napiiiim yaw..

bıde benım kız kucakta emerek uyuduğu ıcın,bılgısayar elımın altında duruyor,

bende bos durcama mıllete gıydırıyorum:))

gercı bugun yapamıyorum,soma dakı göçük nedeniyle,mutsuzum,turkıye gundemı topiğini takıp edıyorum sabahtan berı:(

aynen icim aciyor resmen dicek bisi bulamiyorum allah sabir versin :5:
senin hesap yine pasif olmus kimlere satastin acaba:2:

esleeeemmm..kız ne cok özlettın kendını yaa..

kızların hepsı hayırlı ama senın gıbı gelmıyolar onlarda buralara:))

sağlıklı olun da gelmeyın ama ayda 1 olmadı 2 ayda 1 bız sağlamız dıye bıseyler yazıver yahu..

merak edıyoruz..ama ıkız analarına ekstra tolerans gösteriyorum:)

onlar daha az gelmekte haklılar..

gercı eylül herseye vakıt ayırabılıyor sagolsun,topıgının basında duruyor:)

hepımız ıyıyız cok sukur bebeler buyudu..senınkılerede kocaman masallah:nazar::nazar:

özletme kendınıııı!!!

gercı ben kendı kendıme topıgı protesto edıyordum,kk ya gırdım ama uzun suredır gelmedim buraya..onu bıle farkeden olmadı:D

Kiz millan ben farkediomda belli etmiom ;))))

Eslemcim hele sukur yaaaa. Cok merak ettim seni. Bizde buyoz teyEmiz bu ayin 20sinde 6 ayimiz bitmis olcak inşallah.
Bak gelin haber verinnbb

kizlar nerdesiniz beyaa bakip bakip kacmayin gelin artik :5:
su an benimle bi ziyaretci var :1:
gunler uzadi bende iyice sikildim 10 gune kadar turkiyemdeyim :16:

yine kimse gelmemis hemide hic kimse :5:
kendim yazip kendim okuyom :1:
delirdim galiba :52:
de gelin artikin bee :5:
yahu ben androidden kadinlar klubunu yukledim bizim topigi bulamadim bilgisi olan varmi kizlar ???
haydin gorusuruz dicem kimse gelmiyo en iyisi kendimle gorusurum :52::5::16::21::20::10::8::6::4::18::17:hic normal bulmuyorum kendimi hiccc:51::51::51:

yine kimse gelmemis hemide hic kimse :5:
kendim yazip kendim okuyom :1:
delirdim galiba :52:
de gelin artikin bee :5:
yahu ben androidden kadinlar klubunu yukledim bizim topigi bulamadim bilgisi olan varmi kizlar ???
haydin gorusuruz dicem kimse gelmiyo en iyisi kendimle gorusurum :52::5::16::21::20::10::8::6::4::18::17:hic normal bulmuyorum kendimi hiccc:51::51::51:

Ya bende yukledim telefona ama bende giris yapamadim ;)) topigi buldum ama bisey yazamiyorum. Kiz benim oglanlar cok fena oldu simardilar iyice durmuyorlar hic gunduz 3-4 defa uyuyorlar ama 10 ar dk ;)) ondan gelemiyorum. 57.8 kg olmusum kaldi 2.8 kg verdim mi tamamdir. Sende gezmelere cikican bebeisle ohh ne gyL biEe bayramdan sonra inşallah memenekete gitcez ;)

Ya bende yukledim telefona ama bende giris yapamadim ;)) topigi buldum ama bisey yazamiyorum. Kiz benim oglanlar cok fena oldu simardilar iyice durmuyorlar hic gunduz 3-4 defa uyuyorlar ama 10 ar dk ;)) ondan gelemiyorum. 57.8 kg olmusum kaldi 2.8 kg verdim mi tamamdir. Sende gezmelere cikican bebeisle ohh ne gyL biEe bayramdan sonra inşallah memenekete gitcez ;)

ohhh masallah kilolardan kurtuluyon ben 76 da asili kaldim inmiyo bi turlu sporu bosladim farkindayim ondan tembellik en sevdigim spor ne yapim :1:
cocuklar hareketlendi evet benimde cok vaktim olmuyo acikcasi ama sende iki tane tabi iki kati efor sarfedecen mecburrr :1: hadi insallah insan bunaliyo ya cocuk tum vaktini aliyo ama bole biras ortam degisiklikleri iyi oluyo sali gunu kahvaltiya anamdayim ins :16: ramazandan once doncez ama bu arada ben hala adet olmadim 7. ayina girdi bizim bicirlar :1:
senin durumlar nasil? bide denize gitcegi hafta olursam gahrimdan olurum artikin :1:
firsat bulunca gel yaz ginede ozluyorum gii:2:

ohhh masallah kilolardan kurtuluyon ben 76 da asili kaldim inmiyo bi turlu sporu bosladim farkindayim ondan tembellik en sevdigim spor ne yapim :1:
cocuklar hareketlendi evet benimde cok vaktim olmuyo acikcasi ama sende iki tane tabi iki kati efor sarfedecen mecburrr :1: hadi insallah insan bunaliyo ya cocuk tum vaktini aliyo ama bole biras ortam degisiklikleri iyi oluyo sali gunu kahvaltiya anamdayim ins :16: ramazandan once doncez ama bu arada ben hala adet olmadim 7. ayina girdi bizim bicirlar :1:
senin durumlar nasil? bide denize gitcegi hafta olursam gahrimdan olurum artikin :1:
firsat bulunca gel yaz ginede ozluyorum gii:2:

Ohh hava degisikligi guzel olucak sanada. Kizz ben 3 cu ayimdan sonra her ayin 20 sinde geldi adetim suan adetim yani ;))))) gelip arabalarını azarim tatlimmmmm

millan bugun doğumgünün mü canım :) face de gördüm de

Allah uzun sağlıklı ömür versin sana kuzucuğunla :72:

ben hergun kk ya geliyorum ama bılerek bızım topıge gırmıyorum..

nasılsa kımseler yok dıye..

eneee meğer gelıp doğum gunumu bılem kutlamışlar..

ben 3 gun sonra okuyorum bunu:)))

oooff cok sıcak yaaa,nehır kısa kolun zevkine vardı sonunda..kollarını sallaya sallaya geziyor evde..

cok hoşuna gıttı:D

bıde alerjı oldu,sureklı kaşınıyor..sanırım şampuandan..şampuanını degıstırmıstım,banyodan sonra delı gıbı kaşınmaya başladı..

gogsunu tırnaklamaktan kanattı..sımdı kremlerını suruyorum,kasıntısı gectı cok sukur..

eyluuul beldeki sımıtlerde gıdıyormu zayıflayınca? ona gore zayıflıcam:)

Günaydın canlar Milan evet canım gıdıyorrr. Simıtlerde gıttı ama yumuşacık göbek duruyoorrr 🙀

Kız gıdıyor ama 57 dem tekrar 59 a çıktım yedım boğazım durmadı yarın başlıcam yineee yaza ne kaldı 😒

bır kere 57 ye ındıysen,kolayca ınersın hemen yıne merak etme..1 günlük ac kalmana bakar:)

benımde bu aralar acayıp bulantım var,laf olsun dıye yıyorum desem yerıdır..

suan adetlıyım ve tok karna 59.500 çıkıyorum..1-2 gun sıksam aslında verecek pozisyondayım bı kac kılo..

Back