• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gunaydin yawrumlar 😊 eylulum ya mayan eksidir yada seyden oluyor mayalama isisindan eksime yapabiliyor...
Bu arada testlerin benle dalga gectigini tesbit ettim gittim tekrar asilama yaptirdim haftasonunu bekliyorum ... Ben zaten hep bekliyorum 😄😄😄

Canim hosgeldinnnn. Bebelere yaptigim eksi olmadi tasgibi oldu. Kendimize yaptigum corba hahhah. Galba sucak mayaladim ;)) tecrubelenecez artik saol kusum.

Canim asilaman hayirli olsun inşallah. Haftasonuna bize guzel haberlerle. Gel inşallah. Bu arada daha sık gel. Millaninda deyimiyle cocugu dogurup dogurdum diye gelirsin sen simdi ;)) gelde ooe gel inşallah

gelmeye calisiyokda anca bu kadar oluyo dis sancilarmiz hat safada bizde erken uyaniyoz ona ragmen gun yetmiyo yaff :1:

selam bacilar :16:
nerdesiniz yaaa gelen giden yok gelende bakip kaciyo zannimca :1:
gelinde biraz muhabbet edek bu arada ben halen adet olmadim yaa annem 2 senede olmus benimkide altinci aya girdi bakalim ne zaman gelcek kirmizilar :1:

Muzmutummmm bizimde cinar beni benden aliyor. Aglio surekli dis ciksada kurtulsak yaasaa. :(

Gunaydin yawrumlar 😊 eylulum ya mayan eksidir yada seyden oluyor mayalama isisindan eksime yapabiliyor...
Bu arada testlerin benle dalga gectigini tesbit ettim gittim tekrar asilama yaptirdim haftasonunu bekliyorum ... Ben zaten hep bekliyorum 😄😄😄

Kuzum hay8rlı olsun haber ver mutlaka seni merak ettim bakayım dedim girmişsin allahtan

Kizlar ben geldim eslem aklimda surekli keske gelse haber verse bizeeee . Cocuklari yaşına gircek hani bi haberimiz yok :))

ek gidaya basladik baslayali vakit kalmiyo gelmeye israrla yemek istemiyo bizimki doktorda tutturdu verinde verin diye ben cocugun protein hesabini ona gore yapiyom diyo her hafta sutunu azaltiyo cocukda yemiyo verdigi corbayi kilo alimi durmaya yakin artik sistematik beyinlilerrr...oyle iste kosusturma bende eslemi merak ediyom aylar oldu gelmiyo bebisler nasil acaba ole iste :16:
sizde gelin arada yazin kizlar ozellikle tecrubeli anneler ek gidaya nasil gectiniz bi yardimci olun beyaaa :5:

Haklisin muzmutum allah yardimcin olsun kuzummm. Bende ek gidaya gectum iki hafta oldu bugun ilk kez corba verdim yemio lar. Yogurt ve meyveye alistilar

Ay ne gelen var ne gidennnnnb
Milkan bacm kac kg oldun? Ben bugün tartildim. 58.6 olmusummmnn

o masallah eylul gidiyo kilolar :16:
ek gidada yemiyo bizimki hos sutunude zar zor icio bu disi cikamadi bi turlu. artik yuz ustude donuyo yanliz birakmay gelmiyo arkami donemiyom yaa
yogurt veremiyoz biz corbayida icmiyo elma yaliyo sadeece oda biz yerken ilgisini cekiyo doktorda basimi yedi corba yida icsin diye icmiyo napim burnundan mi dokuyum cok pis dalasim var bu doktora...

o masallah eylul gidiyo kilolar :16:
ek gidada yemiyo bizimki hos sutunude zar zor icio bu disi cikamadi bi turlu. artik yuz ustude donuyo yanliz birakmay gelmiyo arkami donemiyom yaa
yogurt veremiyoz biz corbayida icmiyo elma yaliyo sadeece oda biz yerken ilgisini cekiyo doktorda basimi yedi corba yida icsin diye icmiyo napim burnundan mi dokuyum cok pis dalasim var bu doktora...

Canim benim zorlama sakin istediginde yer zaten napacak tum doktorlar ayni. Cok acken ve mutlaka yer :(biz daha bir donuyoz duruyoz obur tarafa donemiyoz emklemeye calisiyoz :))

eylül ben 60.5 dım en son..sen bayag yol almışsın..ben cok salladım..

cok yıyorum ama Allahtan fazla bıse almıyrum..

havalar ısındı artık kesın başlayıp vermem lazım..

oooff bı turlu konsantre olamıyorumkı

benım kız 14 buçuk aylık oldu,hala ek gıdaya gecemedık o nasıl olcak:)

artık hıc umrumda degıl,yemezse yemesın..

delırdım pesınde kasıkla koşmaktan..

görmemişin memesi olmuş,anca emiyor.

doğum gunum yaklaşıyor ne aldırcamı düşünüyorum..

bızde hedıyeler sıparıs usulü alınıyor artık..:)

parfüm

çanta

buharlı temızleyıcı

gözlük

ne aldırsam bılemedım:(

Selammmm eski dostlar selam kaderdaşlaaaar : ))

Aslında uzuuun bi yazı yazmıştım ama sanırım uzun olduğu için site attı beni sonra nasıl olduysa yazı kayboldu çok sinirlendim ..

Şimdide okadar yazıyı yazacak vaktim yok maalesef...Özet geçeyim hmn

Ben aslında çoluk çocuğa karışınca en son kmse girmiyodu kimsede girmez saniodum ama ara ara hala giriomuşsunuz ne güzel..Umarım bebekleriyle güzel annelerin herşey yolunda gidiyordur..

Bizde bu ayın 22 sinde 10 aylık olucaz nasipse..ama 7 aylık doğdukları için hep geriden gidiolar..hala ne tam dönebilios ne tam oturabilios yani..

Ek gıdaya 5.aydan sonra başladık çünkü emziremedim daha fazla ..tek başına çok zor oluyodu birini emzirirken diğeri ağliodu falan..

Şu anda yoğurtlu pilav a kadar geldik çok şükür ama zor yiolar ondan çok dertliyim zaten onları yedirmekten çok yoruluyorum çenem ağrıyo artık şebeklik yapmaktan anlayın yani..

E eşimde 5 de evde oluyo ..zaten 5 e kadar zaman nasıl geçiyo anlamiom..onlar uyuduğunda ya işimi yapiom ya da dinleniom nete girmeyi bayadır bıraktığım için aklıma da gelmiodu açıkçası..

Son zmaanlar hep aklıma geliodunuz acaba giren varmıdır die napiolar acaba die ..

Ne güzel vefalı insanlardan hala varmış dedim : )

Neyse benden böyle kıslar .. Sizlerde umarım iyisinizdir..

Yağmur hamileymiş Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin..Olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş..Özgeden haber var mı onu göremedim hiç..

neyse acil çıkmam lazım sizleri öpüyorum kıslar..

Selammmm eski dostlar selam kaderdaşlaaaar : ))

Aslında uzuuun bi yazı yazmıştım ama sanırım uzun olduğu için site attı beni sonra nasıl olduysa yazı kayboldu çok sinirlendim ..

Şimdide okadar yazıyı yazacak vaktim yok maalesef...Özet geçeyim hmn

Ben aslında çoluk çocuğa karışınca en son kmse girmiyodu kimsede girmez saniodum ama ara ara hala giriomuşsunuz ne güzel..Umarım bebekleriyle güzel annelerin herşey yolunda gidiyordur..

Bizde bu ayın 22 sinde 10 aylık olucaz nasipse..ama 7 aylık doğdukları için hep geriden gidiolar..hala ne tam dönebilios ne tam oturabilios yani..

Ek gıdaya 5.aydan sonra başladık çünkü emziremedim daha fazla ..tek başına çok zor oluyodu birini emzirirken diğeri ağliodu falan..

Şu anda yoğurtlu pilav a kadar geldik çok şükür ama zor yiolar ondan çok dertliyim zaten onları yedirmekten çok yoruluyorum çenem ağrıyo artık şebeklik yapmaktan anlayın yani..

E eşimde 5 de evde oluyo ..zaten 5 e kadar zaman nasıl geçiyo anlamiom..onlar uyuduğunda ya işimi yapiom ya da dinleniom nete girmeyi bayadır bıraktığım için aklıma da gelmiodu açıkçası..

Son zmaanlar hep aklıma geliodunuz acaba giren varmıdır die napiolar acaba die ..

Ne güzel vefalı insanlardan hala varmış dedim : )

Neyse benden böyle kıslar .. Sizlerde umarım iyisinizdir..

Yağmur hamileymiş Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin..Olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş..Özgeden haber var mı onu göremedim hiç..

neyse acil çıkmam lazım sizleri öpüyorum kıslar..

esleeeemmm..kız ne cok özlettın kendını yaa..

kızların hepsı hayırlı ama senın gıbı gelmıyolar onlarda buralara:))

sağlıklı olun da gelmeyın ama ayda 1 olmadı 2 ayda 1 bız sağlamız dıye bıseyler yazıver yahu..

merak edıyoruz..ama ıkız analarına ekstra tolerans gösteriyorum:)

onlar daha az gelmekte haklılar..

gercı eylül herseye vakıt ayırabılıyor sagolsun,topıgının basında duruyor:)

hepımız ıyıyız cok sukur bebeler buyudu..senınkılerede kocaman masallah:nazar::nazar:

özletme kendınıııı!!!

gercı ben kendı kendıme topıgı protesto edıyordum,kk ya gırdım ama uzun suredır gelmedim buraya..onu bıle farkeden olmadı:D

selam canlar bugun yine asi olduk
ay sonu gibi turkiyedeyiz dedeler ve nineler basimizi yedi onlarda hakliii mecburrrr :1:
bende cok sikildim bunaldim acikcasi tek basina dogur buyur zor oldu benim icin dogumdan iki saat sonra ayaklandim gibi bisi oldu benimikisi bide cocugun hastaligi cabasi oldu hic kolay degil canlar 10 gun tek eme bildi ondan sonra sutunu sag mamasini hazirla emredilen olculerde her ogun hazirla gunde 7-8 ogun basta 11 ogundu simdide ek gida savasi bi corba tarifi var kuyumcu tartisiyla yapiyorum 3 gram su 1 gram bu diye
yinede allaha hamdolsun cocugumda bi hasar yok suana kadar o iyi olsun gerisi teferuat...
Muzmut facedende ciktin senide ozledim beeee
valla bende ozledim seni kiz ama facede saga bak sola bak cok vaktimi aliyodu burda yazdiklariniza bakiyom yaziyom cikiyom daha rahat...

benım kız 14 buçuk aylık oldu,hala ek gıdaya gecemedık o nasıl olcak:)

artık hıc umrumda degıl,yemezse yemesın..

delırdım pesınde kasıkla koşmaktan..

görmemişin memesi olmuş,anca emiyor.
bende hep oyle istiyodum gogusten emzirmek cok buyuk nimetmis kizlar sut hazirla isit biberon dezefekte et diariya termusla cik falan filan hep eziyet valla ben turkiyeye gidip gelene kadar sut vereyim ek gidaya gelince geceriz dedim yok dedi doktor baslamasi lazim mis bide bizimki biz yemekteyken cok merakli illa bizimle oturcak sofraya kiyameti kopariyo yoksa :1: yemede de ayni istegi gostereydi iyiydi.

eslem senden bahsettik gelmissin cok ozluyoz arada gelin yasadiginizi yazin iyi oldugunuzu bilelim merak ediyoruz canim masallah bebisler iyi olsunda onlar hayata erken atildi normaldir o sikintilar bizim ki uzatmalarida oynadi malum cikmaya niyeti yoktu zorla cikardilar :52:

ha bu arada millan seni baska baska topiklerde goruyom fark etmedim sanma millete satasiyon yine :1:
bende nadirende olsa vakit bulursam dolaniyom
iste boyleee....

selam canlar bugun yine asi olduk
ay sonu gibi turkiyedeyiz dedeler ve nineler basimizi yedi onlarda hakliii mecburrrr :1:
bende cok sikildim bunaldim acikcasi tek basina dogur buyur zor oldu benim icin dogumdan iki saat sonra ayaklandim gibi bisi oldu benimikisi bide cocugun hastaligi cabasi oldu hic kolay degil canlar 10 gun tek eme bildi ondan sonra sutunu sag mamasini hazirla emredilen olculerde her ogun hazirla gunde 7-8 ogun basta 11 ogundu simdide ek gida savasi bi corba tarifi var kuyumcu tartisiyla yapiyorum 3 gram su 1 gram bu diye
yinede allaha hamdolsun cocugumda bi hasar yok suana kadar o iyi olsun gerisi teferuat...

valla bende ozledim seni kiz ama facede saga bak sola bak cok vaktimi aliyodu burda yazdiklariniza bakiyom yaziyom cikiyom daha rahat...

bende hep oyle istiyodum gogusten emzirmek cok buyuk nimetmis kizlar sut hazirla isit biberon dezefekte et diariya termusla cik falan filan hep eziyet valla ben turkiyeye gidip gelene kadar sut vereyim ek gidaya gelince geceriz dedim yok dedi doktor baslamasi lazim mis bide bizimki biz yemekteyken cok merakli illa bizimle oturcak sofraya kiyameti kopariyo yoksa :1: yemede de ayni istegi gostereydi iyiydi.

eslem senden bahsettik gelmissin cok ozluyoz arada gelin yasadiginizi yazin iyi oldugunuzu bilelim merak ediyoruz canim masallah bebisler iyi olsunda onlar hayata erken atildi normaldir o sikintilar bizim ki uzatmalarida oynadi malum cikmaya niyeti yoktu zorla cikardilar :52:

ha bu arada millan seni baska baska topiklerde goruyom fark etmedim sanma millete satasiyon yine :1:
bende nadirende olsa vakit bulursam dolaniyom
iste boyleee....

dedım ya artık bızım topıge bakmıyorum bıle:)

gıdıp başkalarına salca olup stres atıyorum..

kımsem yok burda napiiiim yaw..

bıde benım kız kucakta emerek uyuduğu ıcın,bılgısayar elımın altında duruyor,

bende bos durcama mıllete gıydırıyorum:))

gercı bugun yapamıyorum,soma dakı göçük nedeniyle,mutsuzum,turkıye gundemı topiğini takıp edıyorum sabahtan berı:(

Back