ewet eylul gectik ama agzina almiyo bile cadi bence erkendi doktor acele ediyo rahatsiliginda ek gidaya vercegi tepki onemli diye benim kiz normal su bile icmio agzina verdigimizi geri cikario doktorda tutturmus verin verin diye anlamadim gitti bana kalsa 7 aya kadarda vermezdim hayirlisi artik...Mutmutum ek gidaya gecmisdiniz valla bizden hizli ciktiniz. Kiz biz 26 sibda dr kontrolumuz var ozaman geccez :))) hayirlisi bakalimmm
özlemısım la burayı..sizlerı daha doğrusu..
facede ne anlıyonuz..burda ne güzel hep bırlıkteydık
Kızlar bende burayı özlüyorum.belirli saatlerde girebiliriz bağı koparmayalım.angel canım inşallah silik çizgin bebeğindir kuzum.bende silik çizgi ile öğrendim.kan testini adet günün geçince yenile mutlaka.ve bizi haberdar et kaçma sakın bi yere yoksun zaten ne zamandır :) yağmur kuzumun da kızı olacak maşallah ikinize de :) darısı benim ikinci bebişime :) kızım olursa adı beren olacak yağmur.rüyamda gördüm kuzey daha bir aylıkken.eylül maşallah güzel kilo veriyon ben 69-70 arası geziniyom hala
Malum hafta sonu kocam vardi gelemedim bende 61 oldum bacim ama yarin 60 i gorurumhaftasonu sigir gibi yedim hamur isini malum siskinlik yapti ) bugun basladim tekrar bacim. Beni begnin kusum artsin oleyse hahhahaha
senı az once begendıgım ıcın bı daha begenemıyorum
bende gördüğün gıbı bdv deydm..aaayy okurken kalbıme ındı konu yaa,neysekı sahte cıkmıs
eylül ben güya bugun baslıyacaktım ama boğazımı tutamıyorum...
bı başlasam devamı gelecek ama startı veremiyorum bı turlu..
güya 55 olcaktım..59 60 61 sade ucu arasında dolanıyorum..
ben nasıl becerecem ıradem kayboldu:S
veresım gelmiyor,kendımı zayıf görüyorum,mal oldum:S
Kendini zayif mi goruyon oda iyimis kizzz. Bende bugub tartida 59 dan sonra 61.2 yi gorunce dellendim. Sabahtan beri sadece yagsiz tuzsuz snitzel yedim izagara 300 kalori. Turk kahvesi ve 200 gr yogurt yedim gunum bitti 1.5 ltre su ictim. Suyun devami gelecek. Verecem 55 olcam sende bana takil siskooooo) ben seni gaza getiririm
yaa pantolonlarım bol geliyor ya,kendımı zayıf sanıyorum..
halbukı 55 olursam zayıf olurum..
harbı gaz lazım..
kalorı hesabıyla mı verıyon?
bende yarın baslıcam söz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?