Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım benım rabbım yenı ısınde yenı evınde yenı bı sehırde olmadığın kadar huzur versın sıze ınsallah.Transferden sonrakı gun namazlarıma tesbıhlerıme başladım canım allah kabul etsın.bugunde cok dua ettım tesbıhlerımı cektım ınsallah su mübarek gunun nıyetıne rabbım nasıp eder yavrusumu bana.İnşallah hersey hepımızın gönlüne gore olur.rabbım gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı kılar inşallah
Ben de hepınızı cok sevıyor ve opuyorum.Allah sadece kendı ıcın dua eden kımseyı sevmezmıs.hepınız dualarımdasınız.Allaha emanetsınız

selamun aleykum canlar
bugun hafta sonu pek ugraya olmass ama ben genede yazam
sende bizim dualarimizdasin rabbim insallah gonlune gore bebislerinizi nasip eder aminnn

canım hoşgeldin nasıl oldun şuan nasılsın?

ne oldu kislarr lilyuma ben o kismi kacirmisim ?

selamun aleykum canlar
bugun hafta sonu pek ugraya olmass ama ben genede yazam

sende bizim dualarimizdasin rabbim insallah gonlune gore bebislerinizi nasip eder aminnn

ne oldu kislarr lilyuma ben o kismi kacirmisim ?
hoşgeldin canımmm
lilyum ameliyat oldu canım oyüzden sorduk

gelmeyen adetim ve ben geldim:))
adet yok,bebiş yok anlamadım:))fabrika ayarlarım bozuldu sanırım.
ayrıca yarın kaynana gelio görümcemle 1 hafta bizde kalıcaklar..
bol booooooll sabır duası yollayın bana:))

su misali nerde yaaaa

Canim sen brz daha sabret kan testinden bi hafta gecmedi dimi daha. Sen onlar gelmeden bi idrar testi alaydin evde dursaydi yapardin 1 haftayi doldurunca. Hadi insallah bu ay ozgeyle senden guzel haberler alicaz. Insallah gulguzeli angel yagmurdanda aliriz hayirlosiyla.

Rabbim sana kaynanan ve gorumcen oralardayken bol bol sabir ve iyi bakis versin. Oleki yaptiklarinda hep iyi niyet bulasin ve sinirlenmeyesin. Ayni sey hepimize versin Rabbim. Ozellikle bana en azindan sesimi cikaramadiimdan uatune bide sinir olmam. AMINNNNN
Buarada telden yaziyom ifadeler yok ortada hicbisi eklwywmitom. Bak guldum burda :-D:-D

selam canlarr sumisali eslem haberlrinizi bekliyos
ecemm allah yardimcin olsun hemencecik gecsin o bir hafta insallahh
kislar sizler nerdesiniz beya millan gene ortalardan kayboldu...

Canlarımmmm
Napınız gııııı
Bugun transferın 7.gunu kendımı futbolcu gıbı hıssetmeye başladım bonservısım pahalı heee
Cumartesı nası olcak yaa catlayacam ben bıde negatıf olursa gelın sız cümbüşe salya sümük benı teselli edersiniz artıkınben boyel delı bı haldeyım işte kızlar habıre gülüp duruyorum anlayın siz

sumisalini ciddi ciddi merak ediyorum yaw hiç böle yapmazdı? angelda özgede ecemde ınsallah güzel haberlerle gelirlerrrrrr.. eslem sende aklımdasınnnnn

özgecim az kaldı :) bence tuttu o bebiş gör bak :) yakında değişiklikler hissetmeye başylayacaksın kendinde.top gibi bir göbişin olur işallah :)

Günaydın canlarrr. Ozgecim gercekten az kaldi. Diren ozgem. Dualarimiz seninle. Mimozaninda dedigi gibi insallah koccaman gobisin olur )

Canlarım benım ınsallah ya ınsallahhhhhh
Verdık kıloları transferden sonra herseyı yıyorum dıkat etmıyorum gobıs yıne çıkıtı ılaclarda cabası tabıamannn olsun göbişim bır de bebişim ohhhh yandannnnn

kızlar biz cumartesi günü Serayla buluştuk berke bebişi gördüm maşallah tosuncuğa boncuk boncuk gözleri güzel mi güzel annesi var :) seraycım teşekkür ederim iyiki tanışma fırsatımız oldu.bide sago eskisi gibi girmiyo farkındamısınız.face den de yazmıyo hiç ev durumu nasıl oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…