Günaydın canlarım. Özgem hayırlısıyla 14ünde pozitifi göreceksin. yatarkende bol bol dua et. Ya Musavvir di sanırım bol bol çek. Bebişin sana tutunuacak inşallah.
Bende kızımı emzirdim. mıklıyor arada ama uyur inşallah bi kaç saat daha. Dün işyerine gittim herkesle vedalaştım. Bebişimle dolaştım, babamız çok kızdı, nazar değecek diye çok korkuyor insanların içine çıkarmak istemiyor nasıl bişi olcak bu kız, bu babamız nasıl normale döncek bilmiyorum.
Babamız anasının yanından kopup gelince yine cozuttu. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum. Çok dua ediyorum taşınmamızda şehir değiştirmemizde var bi hayır. İnşallah ailelerden uzak olmak bize iyi gelecek Rabbimin izniyle. Bana çok dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var.
Hepinizi seviyorum, dualarımdasınız.
canım hoşgeldin nasıl oldun şuan nasılsın?kıslarrr ben geldim taşlarımı döktümde geldim nasılsınız?
kıslarrr ben geldim taşlarımı döktümde geldim nasılsınız?
sende bizim dualarimizdasin rabbim insallah gonlune gore bebislerinizi nasip eder aminnnCanım benım rabbım yenı ısınde yenı evınde yenı bı sehırde olmadığın kadar huzur versın sıze ınsallah.Transferden sonrakı gun namazlarıma tesbıhlerıme başladım canım allah kabul etsın.bugunde cok dua ettım tesbıhlerımı cektım ınsallah su mübarek gunun nıyetıne rabbım nasıp eder yavrusumu bana.İnşallah hersey hepımızın gönlüne gore olur.rabbım gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı kılar inşallah
Ben de hepınızı cok sevıyor ve opuyorum.Allah sadece kendı ıcın dua eden kımseyı sevmezmıs.hepınız dualarımdasınız.Allaha emanetsınız
canım hoşgeldin nasıl oldun şuan nasılsın?
hoşgeldin canımmmselamun aleykum canlar
bugun hafta sonu pek ugraya olmass ama ben genede yazam
sende bizim dualarimizdasin rabbim insallah gonlune gore bebislerinizi nasip eder aminnn
ne oldu kislarr lilyuma ben o kismi kacirmisim ?
hoşgeldin canımmm
lilyum ameliyat oldu canım oyüzden sorduk
Günaydın kızlar;
Pazar pazar uğrayan olmaz ama ben bi ses vereyim dedim. Sağlıcakla kalın
Canim sen brz daha sabret kan testinden bi hafta gecmedi dimi daha. Sen onlar gelmeden bi idrar testi alaydin evde dursaydi yapardin 1 haftayi doldurunca. Hadi insallah bu ay ozgeyle senden guzel haberler alicaz. Insallah gulguzeli angel yagmurdanda aliriz hayirlosiyla.gelmeyen adetim ve ben geldim:))
adet yok,bebiş yok anlamadım:))fabrika ayarlarım bozuldu sanırım.
ayrıca yarın kaynana gelio görümcemle 1 hafta bizde kalıcaklar..
bol booooooll sabır duası yollayın bana:))
su misali nerde yaaaa
Canlarımmmm
Napınız gııııı
Bugun transferın 7.gunu kendımı futbolcu gıbı hıssetmeye başladım bonservısım pahalı heee
Cumartesı nası olcak yaa catlayacam ben bıde negatıf olursa gelın sız cümbüşe salya sümük benı teselli edersiniz artıkınben boyel delı bı haldeyım işte kızlar habıre gülüp duruyorum anlayın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?