Günaydın canlarım. Özgem hayırlısıyla 14ünde pozitifi göreceksin. yatarkende bol bol dua et. Ya Musavvir di sanırım bol bol çek. Bebişin sana tutunuacak inşallah.
Bende kızımı emzirdim. mıklıyor arada ama uyur inşallah bi kaç saat daha. Dün işyerine gittim herkesle vedalaştım. Bebişimle dolaştım, babamız çok kızdı, nazar değecek diye çok korkuyor insanların içine çıkarmak istemiyor nasıl bişi olcak bu kız, bu babamız nasıl normale döncek bilmiyorum.
Babamız anasının yanından kopup gelince yine cozuttu. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum. Çok dua ediyorum taşınmamızda şehir değiştirmemizde var bi hayır. İnşallah ailelerden uzak olmak bize iyi gelecek Rabbimin izniyle. Bana çok dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var.
Hepinizi seviyorum, dualarımdasınız.
Canım benım rabbım yenı ısınde yenı evınde yenı bı sehırde olmadığın kadar huzur versın sıze ınsallah.Transferden sonrakı gun namazlarıma tesbıhlerıme başladım canım allah kabul etsın.bugunde cok dua ettım tesbıhlerımı cektım ınsallah su mübarek gunun nıyetıne rabbım nasıp eder yavrusumu bana.İnşallah hersey hepımızın gönlüne gore olur.rabbım gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı kılar inşallah
Ben de hepınızı cok sevıyor ve opuyorum.Allah sadece kendı ıcın dua eden kımseyı sevmezmıs.hepınız dualarımdasınız.Allaha emanetsınız