heyyt napıonuz bacıcanlarım :)
özledinizmi beni bakıyım
bende hala tık yok ...aşılama yaptırdım cuma günü ...pek umudum yok ama denemedim demem yani...
siz napıyonuz ...varmı gelişme ki kesin vardır....ne zamandır gelemiyorum... evet biri bana anlatsın
kuzucan aferim bizi merakta bırakma böle... seviyoruz seni özgemmmmmYattığım yerden gırıyorum hbr verım cıkım dedım bacılarıma
hersey cok guzeldı sorunsuz bacılarım 5 bebısımde donduruldu rabbım kardeş nıyetıyle o merkeze tekrardan gıtmeyı nasıp etsın ıns.evdeyım dınlenıyorum annem bakıyo bana Allah razı olsun.14u test gunum rabbım ıns hayırlı kılmıştır dualarınızda benı unutmayı cnlarım opuyorum Allaha emanetsınız hepınız
Yattığım yerden gırıyorum hbr verım cıkım dedım bacılarıma
hersey cok guzeldı sorunsuz bacılarım 5 bebısımde donduruldu rabbım kardeş nıyetıyle o merkeze tekrardan gıtmeyı nasıp etsın ıns.evdeyım dınlenıyorum annem bakıyo bana Allah razı olsun.14u test gunum rabbım ıns hayırlı kılmıştır dualarınızda benı unutmayı cnlarım opuyorum Allaha emanetsınız hepınız
heyyt napıonuz bacıcanlarım :)
özledinizmi beni bakıyım
bende hala tık yok ...aşılama yaptırdım cuma günü ...pek umudum yok ama denemedim demem yani...
siz napıyonuz ...varmı gelişme ki kesin vardır....ne zamandır gelemiyorum... evet biri bana anlatsın
Cnm sen cok umutlanma yinede ama bnmde 29.gunde ayni senin gb kanda cikmamisti 1hafta sonra idrarda cikti. Sen annenin dedigi gb agir fln kaldirma. Insallah bnmki gb olmustur seninde.pöfff kızlar pzt günü kan tahlili yaptrdım gebelik yokmuş.. adetin 29. günüydü..
benimkinin 35 e kadar yolu var ama kan testinde 5 6 gün öncesinde de çıkması lazımdı dimi??
sağkasığım agrıyor,yumurtlama akıntısı gördüm sabah (uzayanından) ama onada inanmıyorum..geçen ay da olmuştu..
smear temiz çıktı..
annem dediki adet olmazsan ümit var ağır kaldırma..ben umutlanmıyorummmmm bile..yoksa yoktur
canım inşallah dediğin gibi olur..:)Cnm sen cok umutlanma yinede ama bnmde 29.gunde ayni senin gb kanda cikmamisti 1hafta sonra idrarda cikti. Sen annenin dedigi gb agir fln kaldirma. Insallah bnmki gb olmustur seninde.
Rabbim hayirlisiyla buay nasip etsin sizlerede.
canım inşallah dediğin gibi olur..:)
Muzmutum ozledik senide kuzummmmm.
Evet sumisali ve eslemden haber yok
selam bacilarimmm sonunda donduk
su misali seni cok merak ediyos eslem sende arada haberdar et insallah iyisinizdir sizde bebislerinizde
oskee insallah rabbim yuzunuze gulecek bebisinizi nasip edecek
ecem her iste bir hayir vardir uzulme
angel sen cok umutsuzsun ama insallah rabbim sanada nasip eder bebisini
yagmur nerelerdesin senide merak ediyoss
bende eve dondum ama aklim fikrim orda kaldi annemde kaldi zor geldi ayrilmak simdiden sikildim bile bakalim rabbim hayirlisini versin bu hafta temizlik felan yapicam artik yavastan hazirlaniyom bende cantayi hazirliyim daha buyuk parcalari almadik onlari halledecez insallah bugun doktor kontrolumuz var bakalim nasilmis bizim cimcime
Canlarım benım
yatışlara devam ben evde kalkıyorum yuruyorum yıne yatış annem pzt dönecek ondan sonra mecbur kendı ıslerımı kendım görecem:)))
ben ıyıyım canlar merak etmeyın karpuzu büyütmekle meşgulüm su 14u gelsede artık negatıf mı pozıtıf mı görsek yahu beklemek ne zormuş gecmıyo zamanrabbım ınsallah hayırlısıyla nasıp eder
Hepınızı opuyorum Allaha emanet olun canlar gorusuruz yıne
allah yar ve yardimcin olsun miyopi sabir versin bu erkekler boyle bazen cozutuyolar idare edecez napalim mecburGünaydın canlarım. Özgem hayırlısıyla 14ünde pozitifi göreceksin. yatarkende bol bol dua et. Ya Musavvir di sanırım bol bol çek. Bebişin sana tutunuacak inşallah.
Bende kızımı emzirdim. mıklıyor arada ama uyur inşallah bi kaç saat daha. Dün işyerine gittim herkesle vedalaştım. Bebişimle dolaştım, babamız çok kızdı, nazar değecek diye çok korkuyor insanların içine çıkarmak istemiyor nasıl bişi olcak bu kız, bu babamız nasıl normale döncek bilmiyorum.
Babamız anasının yanından kopup gelince yine cozuttu. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum. Çok dua ediyorum taşınmamızda şehir değiştirmemizde var bi hayır. İnşallah ailelerden uzak olmak bize iyi gelecek Rabbimin izniyle. Bana çok dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var.
Hepinizi seviyorum, dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?