sessiz sakin bir topic gününe merhabaaaa:)
ayyy evet..anne olan uçuyor yuvadanAynen cok terkedilmis bir topik :) sanada merhaba :))
ayyy evet..anne olan uçuyor yuvadan
en vefalı sensin yine eylül..
benimde kaynanatör gıcık etti,dedim topiğe gidip 2 yazı okuyayım,dağılır kafam
kadın diyoki hamilesin de banamı söylemiyosun..
hey allah ım ya,herkes deliye ben akıllıya hasret
hiçç işte..Aaaa ne kadar saçma, neden böyle bir şey yapasın ki yani
hiçç işte..
hayır aklımda yokken strese sokuyor beni..
eşime dedim regl olursam annene sen söyle,uğraştrma beni...
bu arada merhaba
henüz yok..2 yıllık evliyim..düşüklerim ve kimyasal gebeliklerim oldu..Sana da merhaba
İnsanlar yaşlandıkça tuhaflaşıyor ya. Eşin annene hanım adet olmuş diyince yüzü nasıl olacak acaba
Bu arada bebeğin var mı?
henüz yok..2 yıllık evliyim..düşüklerim ve kimyasal gebeliklerim oldu..
bugün regl günüm ama 2 gün sonrası da olbilir(28 30 gün içinde değişiyor)
şimdilik bişey yok
senin varmı bebeğin??
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :))Bende 3. yılımı doldurmak üzereyim. Ama henüz bebek düşünmüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hu huuuuu kımsecıkler yok muuu:)))
canlar bomba gıbıyım bebıslerım bugun transfer olabılırdı 3.embrıyosu yanı maşallah güzel güzel bölünuyolarmıs 5.gun olacaz blast embrıyo yanı sansım daha da artacak rabbımın ıznıyle
Allah ızın verırse pzt transferım olur ve ben yatışlara gecerımannemde bu akşam bınıyor yarın sabah yanımda allahın ıznıyle.Yatıyorum kalkıyorum dua edıyorum şükrediyorum bınlerce şükür olsun rabbime bugünlere getırdıgı ıcın
Yıne sızı haberdar ederım canlarım bundan sonra pek pc nın basına oturamam buyuk ıhtımal ama telden gırıp yazmaya calışlırım opuyorum
Benı özleyin anacımmmmm
ayyy evet..anne olan uçuyor yuvadan
en vefalı sensin yine eylül..
benimde kaynanatör gıcık etti,dedim topiğe gidip 2 yazı okuyayım,dağılır kafam
kadın diyoki hamilesin de banamı söylemiyosun..
hey allah ım ya,herkes deliye ben akıllıya hasret
Canlarım benım heyecan dorukta bugun 15.00 gıbı merkezde olucam herlade 1-1,5 saat sonrada transferım gerceklesır.Bana dua edın ne olur bebısımı alım geleyim hıc ayrılmasın annecıgnden
Çok heyecanlıyım İdrara sıkışık transfere gırmem lazım bu heyecandan altıma kacırmazsm ıyıdıropuyorum hepınızı Allaha emanet olun
selam canlarr
nasılsınız nasıl gıdıyor ben toparlanıyom yaın eve donus var bı kac gun sonra sureklı oralardayım oske bugun ınsallah sıkıntısız gecer transferın
ecemm ınsallah senden cıft cızgıler beklıyos...
eslemden ve su mısalınden haber yok merak edıyosss sızı gelın yazınn buryaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?