Sizler iyiki varsınız ya ! ..dua eden,yasin okuyan,iyi dileklerde bulunan herkesden Allah razı oLsun..
Keşke imkanım olsada daha sık girebilsem .. Allah sizinde gönlünüze göre versin hep bebeklerinizi size bağışlasın inş..
Hamile olmayan arkadaşlarada tez vakitte hayırlı sağlıklı bebişler versin Rabbim inş..
Özgecim tüplerin hayırlısıyla tutar inş iyi haberlerini beklicem..
Eylülcüm sen sormuştun galiba 28+6 günlük doğum.. boyları birinin 35cm birinin 34cm..kiloları 1kilo 60gr diğeri 1kilo30gr..
İlk doğduklarında çok miniklerdi ..Hayatımda hiç okadar minik bebek görmemiştim : )
Şimdi çok şükür biraz daha büyüdüler yavaş yavaş toparladılar..
Sabah göz muayeneleri vardı ..oksijen alan bebeklerde gözlerde sıkıntı olabiliyormuş..çünkü o dışardan verilen oksijen aslında iyi bişey değilmiş ama vermesende olmuyor işte..yani aynı narkoz gibi işte tam ayarında verilmesi gerekiyormuş..neyseki çok şükür bi sorun yokmuş ..
Eylülcüm inş senin oğlanlar benim kıslar gibi aceleci davranmazlar 9 ayı beklerler..7.aya girdikten sonra dikkat et ..
Benim cimcimeler karnımı deliceklerdi nerdeyse duramadılar içerde..küvezde bile durmuyolar..hemşire ablaları şikayet ediolar bunlar minik falan ama çok hareketliler diye..
Neyse bi kucağıma alayım popuşlarını ısıracam onların..
Haydin grşz gelirim yine ben..
insallah o minik kizlar en kisa zamanda toparlar kendini canim dualarimiz sizinle allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun
özgecim sende dualarımızdasın. hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımmmCanlarım yarın yumurta toplamam var benı dualarınızdan esırgemeyın ne olur.
Heyecanlıyım korkuyorum huzurluyum bır garıbım yavaş yavaş sona yaklaşmanın telaşı var galıba ınsallah güzel güzel dollenırler yumurtalar
Eslemcım dualarımdasın canım bebıslerın bır an once toparlansın annecıklerıne nefes aldırmasınlar ınsallah Allahın mucizelerı onlar rabbım sağlık sıhhat versın hayırlı evlat olsunlar ınsallah
Canlarım allaha emanet olun ben ara ara yazmaya calışcam cok fazla gırmek ıstemıyorum kafamı karıştırmamak ıcın sureklı bısıler okuyorum burda cunku en kotu face den yazarım sıze gırmezsem merak etmeyın yanı
Opuyorum hepınızı Allaha emanet olun canlarım
Hadi hayırlısı özgecimmmmCanlarım benım
yumurta toplamam oldu şükür 8 tane yumosum toplandı dun cok rahat gectı anestezı aldığım ıcın eşim gul gul öldürdü benı aneztezının etkısıyle herkese teşekkür edıyomusum Allah sıze guc versın Allah razı olsun dıyormusum
Bayılmadan önce Ayetel kürsi okuyordum uyandığımda dılım motor gıbı Ayetel kürsi okuyodu istemsizHıc naz yapmadımm kocişe ay benım doğamda yok ya yoksa çok ıyı pozısyondu yanı dun
Böyle işte canlar bakalım bugun arayacaklar yumoşların akıbeti hakkında Allahım yar ve yardımcım olsun inşallah
Canlarım benım
yumurta toplamam oldu şükür 8 tane yumosum toplandı dun cok rahat gectı anestezı aldığım ıcın eşim gul gul öldürdü benı aneztezının etkısıyle herkese teşekkür edıyomusum Allah sıze guc versın Allah razı olsun dıyormusum
Bayılmadan önce Ayetel kürsi okuyordum uyandığımda dılım motor gıbı Ayetel kürsi okuyodu istemsizHıc naz yapmadımm kocişe ay benım doğamda yok ya yoksa çok ıyı pozısyondu yanı dun
Böyle işte canlar bakalım bugun arayacaklar yumoşların akıbeti hakkında Allahım yar ve yardımcım olsun inşallah
hu huuuuu kımsecıkler yok muuu:)))
canlar bomba gıbıyım bebıslerım bugun transfer olabılırdı 3.embrıyosu yanı maşallah güzel güzel bölünuyolarmıs 5.gun olacaz blast embrıyo yanı sansım daha da artacak rabbımın ıznıyle
Allah ızın verırse pzt transferım olur ve ben yatışlara gecerımannemde bu akşam bınıyor yarın sabah yanımda allahın ıznıyle.Yatıyorum kalkıyorum dua edıyorum şükrediyorum bınlerce şükür olsun rabbime bugünlere getırdıgı ıcın
Yıne sızı haberdar ederım canlarım bundan sonra pek pc nın basına oturamam buyuk ıhtımal ama telden gırıp yazmaya calışlırım opuyorum
Benı özleyin anacımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?