• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Selam canlar
bugun ıtıbarıyle tedavım başlamış durumda göbüşümden yedim iğnemı ve ılaclara devam rabbım sonunu hayırlı etsın ınsallah
Bana dua edın ne olurrrr
maşallahhhh kuzumaaaa hadi bakalım hayırlı olsun inşallahhhhhhh:nazar::16:
dualarım seninle kuzummmmmmm

hayırlısı olsun kuzummm seninde meleğin yolda inşallah canım bir adım daha yaklaştın Allah'ın izniyle

bu tedavıde cok pozıtıfım ınsallah oylede gıder canım her konuda soğukkanlı ve dirayetlıyım inşallah rabbım hayırlı görmüştür tatlım bebişi çokda kaptırmak ıstemıyorum kendımı
Su transfer bı olsun gun sayarız hep beraber burda ınsallahhh

bu tedavıde cok pozıtıfım ınsallah oylede gıder canım her konuda soğukkanlı ve dirayetlıyım inşallah rabbım hayırlı görmüştür tatlım bebişi çokda kaptırmak ıstemıyorum kendımı
Su transfer bı olsun gun sayarız hep beraber burda ınsallahhh
hayırlısı tatlım sayacaz tabiki. inşallah sonu hayırlı mutlu olur. dualarımız seninle tatlım

Gunaydin kizlar. Bu sira pek giremiyorum ama okumaya calisiyorum. Toplasmaya basladik insallah.
Buarada ates olcer olarak ne kullaniyosunuz? Bizde koltuk altindan olan var ama hem uzun suruyor hemde kizi tutmak zor oluyor. Alindan yada kulaktan olcenlerden kullsnan varmi hangi marka onerirsiniz!en kolayi alindan olcer galiba. Doktor koltukaltindan olani onerdi ama hemsireler bile alindan olani kullaniyo

Buarada ozgecim insallah Rabbim tedavini olumlu sonuclandirir. Dualarimizdasiniz hep. Rabbim hayirlisiyla tez zamanda isteyenlere bebis nasip etsin.

Gunaydin kizlar. Bu sira pek giremiyorum ama okumaya calisiyorum. Toplasmaya basladik insallah.
Buarada ates olcer olarak ne kullaniyosunuz? Bizde koltuk altindan olan var ama hem uzun suruyor hemde kizi tutmak zor oluyor. Alindan yada kulaktan olcenlerden kullsnan varmi hangi marka onerirsiniz!en kolayi alindan olcer galiba. Doktor koltukaltindan olani onerdi ama hemsireler bile alindan olani kullaniyo

Buarada ozgecim insallah Rabbim tedavini olumlu sonuclandirir. Dualarimizdasiniz hep. Rabbim hayirlisiyla tez zamanda isteyenlere bebis nasip etsin.
hoşgeldin canım
bizde hem koltukaltından ölçen hem kulaktan ölçen var
kulaktan ölçeni a101 den almıştım, denk geldi ordan aldım ama memnunum
ömerin ateşi çıktığında ikisi de aynı dereceyi gösteriyor, denedim
kulaktan ölçen diğerine göre daha kullanışlı ama ateşi çıkan çocuğun böyle huysuzlandığını bilseydim kesinlikle alından ölçenlerden alırdım

hoşgeldin canım
bizde hem koltukaltından ölçen hem kulaktan ölçen var
kulaktan ölçeni a101 den almıştım, denk geldi ordan aldım ama memnunum
ömerin ateşi çıktığında ikisi de aynı dereceyi gösteriyor, denedim
kulaktan ölçen diğerine göre daha kullanışlı ama ateşi çıkan çocuğun böyle huysuzlandığını bilseydim kesinlikle alından ölçenlerden alırdım
Evet cnm huysuzluk konusunda haklisin. Bende oyuzdebn sordm kulaktn olcenleri. Kullanan yok cevrede bilemedim. Ozmn ben alindan olcer alayim. Insallah lazim olmaz ama elimizn altnda bulunsn. Saol cnm. Buarada omer nasil oldu iyilestimi iyice?

Evet cnm huysuzluk konusunda haklisin. Bende oyuzdebn sordm kulaktn olcenleri. Kullanan yok cevrede bilemedim. Ozmn ben alindan olcer alayim. Insallah lazim olmaz ama elimizn altnda bulunsn. Saol cnm. Buarada omer nasil oldu iyilestimi iyice?
al canım evde bulunsun
çok şükür daha iyi canım
senin kuzu nasıl, günleriniz nasıl geçiyo :))

Canlar nasılsınız
Ben aynen ıgnelere devam cok topiğe gırmek ıstemıyorum gırersem cunku tup bebek topıklerınde buluyoru kendımı sonrada kendı kendıne dusun dur
Sıze gelısmelerı yazıcam sık sık bugün ıgnede 3.gundu hıc zorlanmıyorum Allahıma bın sukur yalan yok o kadar soğukkanlı olan ben tedırgın oluyordum ama rabbım onunda sabrını gucunu verdı bın şükür olsun
Allaha emanet olun canlar çarşamba kontrolüm var yazarım sıze tekrardan opuyorum hepınızı dualarınızda olmak dılegıyle.Hepınıze her namazımda her duamda tek tek dua edıyorum bu tup bebek olayı benı Allaha dahada yaklaştırdı şükürler olsun
Bu arada ben adetlı olduğum ıcın abdest alıp tesbıh cekıyorum dua okuyorum sureklı yanlış yapmıyorum dı mı kızlar.İlaçlardan dolayı gecen ay adetımde 10 gunu gecmıstı ara kanamalarım olmuştu boy abdestımı alıp her namazda yenilemek uzere abdest alıp 10 günden sonra namazımada devam ettım.İnşallah yanlış yapmıyorumdur.Allah hepımızın dualarını kabul eder ınsallah amin

Ozgecim bize gelismeleti bildir. Evet haklisin kk da dolasinca kafamiz dagilmiyor. Dusunduruyor surekli olumsuz seyler okuyunca kötü hissediyor insan kendini.

Canim dualarimizz seninle rabbim gonlunun muradini verir insallah....

Canlar nasılsınız
Ben aynen ıgnelere devam cok topiğe gırmek ıstemıyorum gırersem cunku tup bebek topıklerınde buluyoru kendımı sonrada kendı kendıne dusun dur
Sıze gelısmelerı yazıcam sık sık bugün ıgnede 3.gundu hıc zorlanmıyorum Allahıma bın sukur yalan yok o kadar soğukkanlı olan ben tedırgın oluyordum ama rabbım onunda sabrını gucunu verdı bın şükür olsun
Allaha emanet olun canlar çarşamba kontrolüm var yazarım sıze tekrardan opuyorum hepınızı dualarınızda olmak dılegıyle.Hepınıze her namazımda her duamda tek tek dua edıyorum bu tup bebek olayı benı Allaha dahada yaklaştırdı şükürler olsun
Bu arada ben adetlı olduğum ıcın abdest alıp tesbıh cekıyorum dua okuyorum sureklı yanlış yapmıyorum dı mı kızlar.İlaçlardan dolayı gecen ay adetımde 10 gunu gecmıstı ara kanamalarım olmuştu boy abdestımı alıp her namazda yenilemek uzere abdest alıp 10 günden sonra namazımada devam ettım.İnşallah yanlış yapmıyorumdur.Allah hepımızın dualarını kabul eder ınsallah amin

Canim tedavin insallah olumlu sonuclanir bende namazlarimdan sonra hepinize dua etmeye calisiyorum. Rabbim yakinligini arttirsin bizleri yolundan ayirmasin dualarimizida kabul etsin insallah.
Adetliyken tesbih cekebilirsin tatlim bildigim kadariyla. Icinde ayet olan bisileri okuyamazsin sadece. 10 gunden sonrada yaptiin sey dogru cnm. Ozurlu sayiliyoruz 10gndn sonra her vakit girince abdesti yenilemek gerekiyor onun disinda bisi yok bnm bildiim kadariyla.
Tup bebek tedavisi sirasinda okunmasi gereken ozel bi esma varmidir acaba onlari okusan. Bide 4444tane salati tefriciye daitsan? Adetliykende okunuyor oda.

al canım evde bulunsun
çok şükür daha iyi canım
senin kuzu nasıl, günleriniz nasıl geçiyo :))
Is deisikligi nedeniyle yola gittik geldik ertesi gun ateslendi. Doktora goturduk atesini takip edin dedi. Ama o ates olcerle ne mumkun. Dun gecede isilik gibi kizardi heryeri. Neyseki doktor telini vermisti aradik sorduk dokuntu olabilir dedi. Bugun tekrar goturcez iste.
Huysuzlugu cok yok. Uyuyor simdi. Bu hastaligin bi artisi daha duzgun emdi ve uyudu masallah 2 gundur mama vermedim hic. Bu sebeple nerdeyse sevincm atesi ciktiina.
Bugun doktordan sonrada ates olceri alcam insallah. Sinir yapti bende dieri

Back