Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet canım ekle görelim minnoşumuzu... haklısın zaman geçiyor bende hamile değildim maşallah siz doğurdunuz büyüttünüz darısı bizi inşallah. sıradakiler Eslem, Sumisali,muzmut ve ben

inşallah gülgüzeli , angel ,ecem , özge , yağmur da peşinizden gelir.aminn.başka unuttuğum var mı bilemiyorum affedin.rabbim sizlere de nasip etsin kızlar.zor bir süreç hepimiz yaşadık ve kolay unuttuk.allahım acılarınızı dindirsin en kısa zamanda meleklerinizi göndersin kollarınız boş kalmasın amin.

aminn canım inşallah dualarımız ve duaları kabul olur.

hatalı olduğunu biliyor işte onu söylesin
hata ettim ama bir daha tekrarlanmayacak desin yetmez mi
ömür boyu kaçacak mı ailenden

Amin canlarım inşallah. rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınnnnn..

bugün gülgüzeli safra kesesi ameliyatı olcaktı inşallah iyidir. dua edelim onada

merys cim birşey sorucam bebişin hala emiyo mu gayet normal bir şekilde :) kuzey yırtına yırtına emiyo.gece verebiliyom anca

Kuzularım nasılsınız
Misafırlerım var gıremıyorum pazarda samsuna gecıyorum ordan gırerım buyuk ıhtımal
Eslemım gecmıs olsun canım dıkkat et bebıslere de kendıne de rabbım sağlıklı sıhhatlı zamanında kucagıan almayı nasıp etsın
Gül güzeli canım benım sımdı okudum cok gecmıs olsun belkıde amelıyat oldun ben gıremıyorum cok nete rabbım şifanı versın tez zamanda
Millan kızın cok tatlı maşallah nazarlardan korusun rabbım
Diğer kardeşlerım canlarım sızı de cok ozledım dualarımdasınız Allaha emanet olun tek tek öpüytorum hepınızı

Bizde seni öpüyoruz canım kendine iyi bak Allaha emanet ol.

belki bir süre daha yanlız kalmaya ihtiyacı vardır.sonunda gelir diye düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun canım
arada sen kalıyorsun iki taraftan çok sen yıpranıyorsun
umarım en kısa zamanda aradaki sorunlar çözülür tatlım

merys cim birşey sorucam bebişin hala emiyo mu gayet normal bir şekilde :) kuzey yırtına yırtına emiyo.gece verebiliyom anca
yok canım ya etrafı izlemekten emmiyo hiç
bazen kucağımda oda oda gezerek emziriyorum
anca gece uyandığında adam gibi emiyor
bi de hastalattık çocuğu
dün sabah sekizde emdi bi de akşam sekizde
hasta olunca hiç istemiyor

kıyamam kuzuma geçmiş olsun canım.hastalattık deme senin ne suçun var ki.bebekleri korumak daha zor sakın üzülme geçecek mutlaka allahım başka dert vermesin.hasta olunca bizim bile iştahımız kalmıyo onların da aynı

selam bacilar
doktora gittik bugun sukur prensesimiz iyi kipir kipir bu kiz 500 gram olmusuz cok sukur...
ama benim aklima dogum isleri takildi halen bole kendine guvenen tecrubeli iyi bi doktor bulamadim tum doktorlar bole tedirgin cekingen tatmin etmiyolar beni turkiyeyede gidemiyom ucak seyahati yasak arabaylada gidilecek gibi degil..hastane cok guzel temiz tam tesekkullu ama gittigim tum doktorlar korkak tabiri caizse hakkimizda hayilrisi artik...
siz napiyonus ben iftar yemeklerine devam ediyom hergun 12 kisilik tum vaktimi aliyo zaten anca gelip yazilanlari okuyup eylulun dedigi gibi selam yazabiliyom
mimoza canim hakkinda hayirlisi insallah ama ne karar alirsan al ailene ragmen alma gerekirse esin ailene kendini affettirmek icin herseyi yapsin allah yar ve yardimcin olsun...

amin canım çok sağol.ne iftar yemeği yapıyon :)

benden geçti canım ya (
faranjit olmuşum iki gün ben yattım üçüncü gün ömer ateşlendi
Rabbim dermansız dert vermesin içim sızlıyor onu öyle görünce
anne olmak gerçekten çok başka bi şeymiş

masallah kuzuya

canım üzülüyoruz tabi anne olarak.senden de geçebilir başkasından da daha küçücük o çabuk kapar.inşallah erken iyileşir.

Maşallah canım maşallah doktorları dert etme bulursun inşallah içine sinen bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…