• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Birde bu gerginlikten kurtulabilmem, kafaya takmamam için neler okumamı öneririsiniz? Ben ağlayınca açtım sekine duasını okudum, 19 defa okumak iyiymiş. Biraz rahatladım. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama ağlamaktan derdimi anlatamamki. Karşıdakinide üzmekten korkuyorum. Aslında kötü deilim ama böyle ağlamak geliyor. Lütfen dua edin bana....

canım yaaa bende herşeye ağlıyordum. Bu hissettiğin duyguların hepsi normal merak etme. Heyecanlısın merak ediyorsun bu kadar beklemek de tabi seni daha çok dejenere ediyor. Ağlamaların doğumdan sonrada devam edecek. Ben sezeryandan çıkınca bebişimi göstermek istiyorlardı daha tam ayılmamıştım göstermeyin dedim ağlarım dayanamam dikişlerim çok acıyor. Daha ayılmamıştım zorla gözümün önüne getirdiler başladım ağlamaya. Evlat çok farklı bişey. Hiç bişeye benzemiyor sevgileri Rabbim kimsenin kucağını boş evini bebek sesinden mahrum bırakmasın....

Gunaydin canlar. Ben bugunde burdayim:-)
Mumkun mertebe yurumeye calisiyorum zaten. Evde duruncada kendime is cikartiyorum. Bilmiyorum ama Rabbim hayirlisiyla normal gelmesini nasip edecek oyle hissediyorum. Bekleme sureci biraz stresli olacak ama gelecek bebeim Allahin izniyle.
Dune gore daha iyiyim Allaha sukur.
Doktordan yana bi skntim yok cnm ya. Beklemese gitmeyi dusunuyodim baska doktora. Normal doum konusunda avantajlidin bekleyelim dedi istediimde buydu. Bnm sinirlendiim k.pederimin cok anlarmis gb yorum yapip kafaya takmasi. Yani ortada bi sorun yokken dun sezaryene alsaydi hic kafaya takmicaklardi heralde. Birde kendi memleketlerindeki doktora goturcekmis. Halbuki burasi daha buyuk bi sehir. Doktorlar daha iyi.
Dunde k.validemin incisi suni sancu verip cocuk haznede cok beklerse bisi olursa yani carsamba olmazsa direk sezaryen olsana getiriyor.
Ya boyle gorsen sanki doktordan daha iyi biliyorlar. Takip edecek diyorum acilma falan olmazsa ztn sezaryene alcak diyorum. Bana sen bnm demek istediimi bilmiyosun anlayamiyosun diyo. Anladim hazneye giriyosa zaten acilma var demektir diyorum. Sanirim suni sanci ilk defa bnm ustumde denenecek.
onları da anlamaya çalışmak lazım senin ve bebeğin için endişeleniyorlar tatlım:27:
he tamam de dediklerine, sen kendi bildiğine git
dr çatın geniş sen çok kolay doğurursun dedi falan de :1:
o zaman da normal doğumla ilgili yorum yaparlar
sen her türlü gerileceksin tatlım doğum yaklaştı çok normal
en ufak yoruma bile insan tahammül edemiyor, haklısın
nst ye bağlan gel kuzucuğun da fazla bekletmeden gelsin :16:

canım yaaa bende herşeye ağlıyordum. Bu hissettiğin duyguların hepsi normal merak etme. Heyecanlısın merak ediyorsun bu kadar beklemek de tabi seni daha çok dejenere ediyor. Ağlamaların doğumdan sonrada devam edecek. Ben sezeryandan çıkınca bebişimi göstermek istiyorlardı daha tam ayılmamıştım göstermeyin dedim ağlarım dayanamam dikişlerim çok acıyor. Daha ayılmamıştım zorla gözümün önüne getirdiler başladım ağlamaya. Evlat çok farklı bişey. Hiç bişeye benzemiyor sevgileri Rabbim kimsenin kucağını boş evini bebek sesinden mahrum bırakmasın....
ben doğuma girdim ağladım:1:
dr ömeri gösterdi ağladım:1:
odaya geldim oğluna bak dediler yine ağladım:1:
eve geldik sezeryan oldum çocuğuma yetemiyorum diye ağladım:1:
ömerin gazı vardı o ağladı ben ağladım:1:

aman ne çok ağlamışım :9::9::9:

şimdi suni sancıyla ilgili yorumlara baktımda sıkıntı yaratacak bir durum yok Allahın izniyle. Kafam rahatladı, doktorada güveniyorum zaten, ve Rabbimin izniyle bebeğimi sezaryene gerek kalmadan hayırlısıyla sağlıklı bii şekilde kucağıma alıcam.

Dualarınızı eksik etmeyin benden, inşallah bugün yarın strese girmeden gelir bebişim. Sonuçta doğum ölüm ve nikah tarihi değişmezmiş kaderde dimi. Benim bebişimde o tarihini bekliyor. Rabbime şükürler olsunki bizler inanan insanlarız. Böyle olmasında da göremediğimiz bir hayır vardır.

Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Sayenizde çok çok rahatlıyorum ben.:16::16::16:

selam bacilarrrr :16::16:
nabersiniz dicem ama okuduklarimdan miyopiye pur dikkat odaklanmisiz aferim bizeee bol bol dua edelim insallah saglikla kolaylikla dogursun :16:
bizde bugun doktora gittik az once geldik doktor hersey normal guzel gorunuyo dedi bacaklarini acmiyo ama kiz gibi dedi bir cadi geliyo galiba bizede haftaya ayrintili ultrasonda belli olur artik aman saglikli olsun yeterki:1:iste boyle dunde topladim gencleri piknige gittik ii geldi valla sik sik tekrarlamayi dusunuyoss:1:
Birde bu gerginlikten kurtulabilmem, kafaya takmamam için neler okumamı öneririsiniz? Ben ağlayınca açtım sekine duasını okudum, 19 defa okumak iyiymiş. Biraz rahatladım. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama ağlamaktan derdimi anlatamamki. Karşıdakinide üzmekten korkuyorum. Aslında kötü deilim ama böyle ağlamak geliyor. Lütfen dua edin bana....

anam sende dert etme bosverrr konussunlar sen dalgana bak uzme kendini dualarimiz seninle :16:

şimdi suni sancıyla ilgili yorumlara baktımda sıkıntı yaratacak bir durum yok Allahın izniyle. Kafam rahatladı, doktorada güveniyorum zaten, ve Rabbimin izniyle bebeğimi sezaryene gerek kalmadan hayırlısıyla sağlıklı bii şekilde kucağıma alıcam.

Dualarınızı eksik etmeyin benden, inşallah bugün yarın strese girmeden gelir bebişim. Sonuçta doğum ölüm ve nikah tarihi değişmezmiş kaderde dimi. Benim bebişimde o tarihini bekliyor. Rabbime şükürler olsunki bizler inanan insanlarız. Böyle olmasında da göremediğimiz bir hayır vardır.

Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Sayenizde çok çok rahatlıyorum ben.:16::16::16:
miyopi ya nedense yazını okuyunca gözlerim dolu dolu oldu...bi tuhaf oldu içim..ben giremiyodum kk ya..face ten kızlara soruyodum..tek avazda kurtarsın rabbim,sağlıklı olarak al bebeğini kucağına :)

slm kızlar,,
sabah tetenoz ıgnemı oldum ama henuz bı agrı acı yanma sıslık bıse yok,,olmaz heralde ınsallah,
onun dısında ıyım cok sıcak artık havalar ya saat 6 dan once cıkmıorum artık ,,dun doktor dıe cıkdım bugunde ıgne olcam dıe normalde cıkmıorum 6 ya kadar dısarı,,
dunku kontrol gayet ıyıydı oglum cok sukur ıyı durumda ama dun pek bı rahatına duskundu benım kalbım yerınden cıkcakdı nerdeyse:)))
onumuzdekı ay seker yuklemesı yaptırcam ,ıdrar ve kan tahlıllerı olcam uff bune ya yaklasık her ay bı bahaneyle kan verıom:)))
ecem hanı bız kan sulandırıcı kullanıoz dıe normal dogum yapmıoduk ya dun doktoruma sordum dedım ben normal ıstıom oda eger bebek normal kılodaysa ve catı muayenesıde gusel olursa normal dogum yaparsın tabı dedı son bı hafta ıgneyı kesecez dedı sezeryan olsanda dedı :))) yanı normal dogum sansımız var :)))))))))))))))

mıyopıııııııııııııı nerdesınnnnnnnn dogurdun mu yoksaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52: gelmemıs bugun:16::16::16:

selam bacilarrr :16:
nabersiniz nasilsiniz miyopi gelmemis bugun daha dogurdumu acebbb insallah guzel haberlerle gelsin :16:
cokk sicakk bende limonataya dadandim kendim yapip kendim iciyom :1: gazli icecekler yasak yaa:1:ole istee :1:

selam bacilarrr :16:
nabersiniz nasilsiniz miyopi gelmemis bugun daha dogurdumu acebbb insallah guzel haberlerle gelsin :16:
cokk sicakk bende limonataya dadandim kendim yapip kendim iciyom :1: gazli icecekler yasak yaa:1:ole istee :1:

kızın ne edıo,tepıo mu :)))))))))))))))))))))))
ya ne bılım lımonata bende edem mı acep bende ayran cok ıcıom yaa sanırım lımonata edım az sekerlı onu ıcım barı ,,
aman gazlı ıcıcek ben normalde de ıcmıodum soda ıcerım arada o kadar kola falan ıcemıom normaldede,,,,

Geldim ben kizlar hala dourmadim. Bugun youn geciyo sabahda gec kalktim bi turlubilgisayara gecemedim. 2den beride disardayim. Merakta birakmiim oturmusken bi size yazayim dedim. Aksam millanin ta:ktiini bende uyguladim ama gelen olmadi:17:
Yarin sabah doktora gitcez yine. Ama sanki bugun birsz farklilik var gibi. Hareketleri azaldi sanki. Yarin onuda sorucam.
Bende haberler bukadar

miyopiiii nerdesiiiinnn:1:
ayy sicakk cokk sicak kizlarr su goguslerin buyumesi zorluyodu bide sicak olunca tamm oldu :1:

yettim bacımlar. Hala 2 canlıyım ben:1::1: sabahtan doktora gittik, hala sancı yok, suyu ve kalp atışlarında Allaha şükür sıkıntı yok. Salı sabahtan çağırdı, rahim uygunsa suni sancı verip başlatabiliriz dedi. Yoksa 1-2 gün daha bekleyebiliriz ama daha fazla olmaz dedi.
Ama bebişim Allahın izniyle normal normal kendi kendine gelecek. Yarın sanırım kandilmiş, bakarsınız mübarek gecede geliverir. Rabbim sağlıkla kurtarsın. Yerinden memnun bizimkisi :1::1:

miyopiiii nerdesiiiinnn:1:
ayy sicakk cokk sicak kizlarr su goguslerin buyumesi zorluyodu bide sicak olunca tamm oldu :1:

Kız benm göğüslerimde hala bi değişiklik yok niyeki acaba :44:

7.aya girdim hala aynılar..

Sıcak demeyin bana evde yarı çıplak geziom valla..tam yaza denk geldi şansa napalım..bi yandan iyi oldu bol bol su içiorum sıcakdan ..

Bu arada seninde kızın olcakmış galiba hadi hayırlısı olsun cnm..

Benim diğeri yine kordon bağı bacak arasındaydı göremedik..evirdi çevirdi beni doktor ama yok hiç kıpırdamıyor..bu iş doğuma kadar gider..

Artık sürpriz yumurta koyduk adını :9:

yettim bacımlar. Hala 2 canlıyım ben:1::1: sabahtan doktora gittik, hala sancı yok, suyu ve kalp atışlarında Allaha şükür sıkıntı yok. Salı sabahtan çağırdı, rahim uygunsa suni sancı verip başlatabiliriz dedi. Yoksa 1-2 gün daha bekleyebiliriz ama daha fazla olmaz dedi.
Ama bebişim Allahın izniyle normal normal kendi kendine gelecek. Yarın sanırım kandilmiş, bakarsınız mübarek gecede geliverir. Rabbim sağlıkla kurtarsın. Yerinden memnun bizimkisi :1::1:

Anam bizim topicin kızlarına takvim bile yetmiyor :1:

Neyse bi sıkıntı yokmuş çok şükür sabırsızlanıyorsun ama beklemekten başka çare yok maalesef..

Rabbim hayırlı zamanı biliyordur..telaş etme dua et bekle..

Bende dua ediyom erken doğmasınlar diye..doktor dedi artık 7.aya girdin riskli aylar başladı kendine çok dikkat et falan ..yürüyüş yok ..kendini yorma yok vs..

9 ayım yatarak geçecek anlaşılan : )

selammm bacilar hayirli pazarlarr :16:

Anam bizim topicin kızlarına takvim bile yetmiyor :1:

Neyse bi sıkıntı yokmuş çok şükür sabırsızlanıyorsun ama beklemekten başka çare yok maalesef..

Rabbim hayırlı zamanı biliyordur..telaş etme dua et bekle..

Bende dua ediyom erken doğmasınlar diye..doktor dedi artık 7.aya girdin riskli aylar başladı kendine çok dikkat et falan ..yürüyüş yok ..kendini yorma yok vs..

9 ayım yatarak geçecek anlaşılan : )
ya bide dogumlarin yuzde bilemem kaci vaktinde dogarmis bizim topikte takvim yetmiyo rekor kiriyos miyopi evham yapma insallah hayirla saglikla gelcek bebisin :16:
eslem muhtesem ucluye sende gulduysen erken gelmez seninkiler korkma :1:

Canlar hayirli kandiller. Hala burdayim. Bugunlerde gec giriyom merakta birakiom sizleri ama hakkinizi helal edin.
K.validemler burda oldugu icin vakit bulamiyom. Saolsunlar guya banayardima geldiler.
Onlar gelmeden once ekmek elden su goldendi annemler sayesinde.
Simdi hergun kallavi kahvalti hazirla. Bi yemek yap hazirla topla. Sanirsin ben hamile deilim.
Bide hasta olurlar. Off skldm valla. Dogsada bebis millet bana baksa.
Neyse bugun kandil bana dua etmeyi unutmayin. Bebisim hayirlisiyla kendi kendine gelsin saglikla insallah.

topiğin açılışı yapılmamış. günaydın hepinize merakla miyopiye bakmaya geldim ama girmemiş.
iş yerinde son 4 gün :) hahaha çok mutluyum evimde olcagım artık :) hadi topik sende toparlan :):16::16:

selam hayirli haftalar canlarrr :16:
sicaktan geceleri iki saat uyuyamiyom ancak sabah namazindan sonra uyuyabiliyom ama su anda isimde yok uyuyasimda :1:nelerrr oluyor bizeeee:1:

Back