hoşgeldin dimehcim..nasılsın,,bebek nasıl??
hoşbulduk ecemcim nasıl olsun iyi allaha şükür büyüyo biraz zor bi doğum oldu benim için 4 ay annemde kaldım yeni işe başladım sizlere geri döniyim artık dedim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin dimehcim..nasılsın,,bebek nasıl??
oooo kimler gelmis sen nerdesin kis ne yapiyon bebis nasil bak bugun miyopinin dogumu var haberlerini beklios...sen anlat bakem yokken neler ettin...
dertlendim ben bi sigara içim geliyim ecem bide biri vardı ya hatırlayamıyorum ismini sen topiğe geldin hamile kaldın diyodu hep yazışıyoduk kız kimdi o ya köpeği vardı evde ay çatlıcam
millandı :) köpeği olan bi o var
hayırlısıyla allah kurtarsın inşallah miyopiyi yeni işe başladım işte ankaradaydım 20 güne kadar doğumda dayımın kızını kaybettik bebek kurtuldu ama anneyi kurtaramadılar onun acısı var öle günler geçiyo işte sizi çok özlemişim ama herkes bebekler iyi dimi
hıh evet o napıyo bebeişi nasıl sen nasılsın nasıl gidiyo
basin sagolsun...ben hamileyim su misali hamile eylul ve eslem de hamile onlarinki ikiz insallah oske bu ay tedaviye baslicak...gulguzeli tedavi asamasinda ecemden bu ay guzel haberler bekliyos oyle iste millan merys seray mimozagerbera sagolera masalberra dogurdu senden sonra unuttugumda olabilir
kızlar meraba hep okuyorum da pek giren yok diye girmiyorum.miyopiye kolay doğumlar diliyorum belki doğurmuştur bile :) allahım korusun onları inşallah herşeyi kolay olur rahat huzlu alır bebeğini kollarına.zaman çok cabuk geçiyo miyopinin hamile kalışını yazması dün gibi sanki :)
ewet yaa ay bizim zamanizmizda gecse hemencecik biz burda bi muayeneden diger muayeneye zor sabrediyos
o iyi bebişide gayet iyiymiş ama evinde internet yok giremiyo arada görünüyo :) benim işte dediğim gibi sürekli koşturmaca :) malum artık bebeklerde çok haraketli sürekli oyun istiyolar kuzeyle oynuyorum evdeyken evi de b.. götürüyo tabi :)
anam ne güzel herkes hamile senin az kalmıştır ozaman sanki benim doğurmama yakın sen hamileydin dimi
yok benimki subatten beri sen daha once dogurdun sanirsam ama cok zaman yok arada senin bebis nasil bi fotosunu gosterseydin
herkes aynı canım :) bizde hamileyken 9 doğurduk hep haraketlerini hissetmeden acaba iyimi eşya kaldırdım birşey mi oldu , haraketleri hissedince de hep kıpırdasın istiyoz az dursa birşey mi oldu diyoz :) onun da uyumaya ihtiyacı var ama demi
benim annem bakıyo kıza ama çok zor allah kolaylık versin sana bu akşam gidip görücem işte çok özlüyorum ( büyüdükçede nasıl sevimli oluyolar
emzirmiyor musun ? annen sürekli mi bakıyo.o daha da zor özler insan
1 ay emdi sonra yetmedi mama verdik sonra sütümü beğenmedi annem sürekli bakıyo haftada 2 kere görüyoruz ama varya bu başka bişi allah nazardan saklasın herkesin yavrusunu
evet ben ocakta doğudum fotoyu nasıl koyuyoruz burda bilmiyorumki