Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topigimizi actigimiz 19 haziranda 1 yil olcak :)))
benim doktorum vermemişti, ben herkese veriyorlar diye sorduğumda kilo yaptıını sölemişti. Ama sonradan bacak ağrılarım falan olunca ekstradan b vitaminide verdi 7.aydan sonra, ozaman eczacı bi tanıdık bunun yerine elevit verseydi içinde hepsi vardı dedi.Kizlar dr elevit ilac verdi kilo yapiomu? Kullananlar yardım )
canım sağlıkla hayırlısıyla kavusursun inşallah bebegine 4 günün kalmış az kaldı kız daha dün gibi çift çizgiyi koymustun kk ya. canım arkadaşım.Belki benim bebeişimnde doğum günüsü olur ogün :)
benim doktorum vermemişti, ben herkese veriyorlar diye sorduğumda kilo yaptıını sölemişti. Ama sonradan bacak ağrılarım falan olunca ekstradan b vitaminide verdi 7.aydan sonra, ozaman eczacı bi tanıdık bunun yerine elevit verseydi içinde hepsi vardı dedi.
Birde şimdi aklıma geldi ben doktora eleviti neden vermediğini sorduğumda onu zayıf annelere veya çoğul gebeliklerde veriyorum demişti. Sende zayıf, minyonmusun bilmiyorum ama ikiz gebelik seninki sonuçta. Bizim 2 katımız vitamine ihtiyacın var canım. Bence kiloda yapmaz aşırı bi şekilde.
Buarada işi naptın, bıraktınmı? Buldularmı yerine birini?
Kilo alımına dikkat etmek istiyorsan ekmeği çok yeme, mümkünse tam buğday ye. Birde bulgurda folik asitin çok olduunu duymuştum ben biara. Pirinç pilavından ziyade bulgur pilavını tercih et yemeklerde.
Yaza denk geldi hamileliğin bol bol meyve tüket. Suyu bol bol iç.
Bence suyu bol içersen çok fazla kiloda almazsın
Gecenin bu saatinde ne işim var benim, bende bilmiyorum Muhabbet etmeyi özledim sizlerle. Ama pek gelen olmuyor. Muzmutta görmemiş yoklamamı Buarada doktor bana 19unu bulmaz dedi ya, artık hergün sanki bugün doğurcakmışım gibi geliyor ama gelen giden olmuyor. İnşallah bebeğim suni sancılara gerek kalmadan kendi başına gelir.
Aklınıza geldikçe bana dua edin, kolay ve normal bir doğum yapayım, sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. Biraz korkmaya başladım açıköası. Gerçi arada aklıma geliyor korkuyorum sorada aman boşver bukadar insan nasıl doğmuş, bu kadar kadın nasıl doğurmuşsa bende öle yapıcam Allahın izniyle. Öpüyorum sizleri.
Yarın biraz yoğun geçecek günüm, yazamazsam merak etmeyin. Hastaneye gidicek olursam telefondan giripde yazarım inşallah diye düşünüyorum. Öpüyürum sizleri hayırlı geceler
slm kızlar,,,
Allahım sıkıntdan patlıom kocam ışte,ben evde yuruyusumude ettım evı toparladım,,ama ne bulduysam yedım çatlamak uzereyım garıbım bebem ıcerde enerjı patlaması yasıcakuff bugun doymak bılmıom aslında can sıkıntısından yıyom normalde kendıme hep mesgale buluom ama bugun nıyeyse bıse bulamadım mıllet kendını ıckıye vurur ben kendımı yemege vurdum uff ufff bugun bıtmez,barı gıdım de pasta falan mı edım ne bılım ya bulamadım bıse
siz bizim doğurmamızı bekliyordunuzGünaydın millet;
Pazar pazar erkenden kalktım yoklamamı vereyim dedim. Hala doğurmadım Muhteşem üçlüyemi döncem nedir bende çokmu güldüm onlara nedir Neyse önemli olan bebişin sağlığı dimi, onunda hareketleri iyi olduuna göre kendiside iyidir inşallah. Rabbime emanet
rahim büyümeye başlamıştır eylülcümOhh valla ne guzel işini gucunu bitirmissin sıkıntı yapion :) bende bugun acile gittim sag kasigim agriodu allahtan bebisler iyi cok sukur. Usuttum heralde. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
saglikla gelsinde acelesi yok bebisin telas etmeGünaydın millet;
Pazar pazar erkenden kalktım yoklamamı vereyim dedim. Hala doğurmadım Muhteşem üçlüyemi döncem nedir bende çokmu güldüm onlara nedir Neyse önemli olan bebişin sağlığı dimi, onunda hareketleri iyi olduuna göre kendiside iyidir inşallah. Rabbime emanet
aferim miyopim sadakatin takdire sayanGunaydin millet. Ben buralardayim.
Ben bugunde burdayim. Gunaydin
Ben bugunde burdayim. Gunaydin
tembel hatun dogursanaaaaaaaaaaaaa
muhtesem ucluye cok mu guldun
anamm ben boyle dıyom dalga gecıom herkesle benım dana kesın 10 aylıkken dogacak bana ınat
Ay dur bende güleyimde bnim ikizler erken gelmesinler inş : )
Ewt miyopi bidahaki mesajında doğurdum yazısını görmek istiyoruz artık bu ne kızım en geç kim doğurcak rekorumu kırıyoz topicde
Benimde perşembe doktor randevum var bir ayı geçti nerdeyse geçen randevumdan özledim yaw bebişlerimi ..
Bakalım ne alemdeler bi de gebelik şekeri testi yapılcak ..o biraz cnmı sıkıyor aç karnına gidilcek sonra çirkin bi ilaç içilcekmiş bööğ kesin kusarım
Ben bugünden kişisel temizliklerimi halletmem lazım ..çünkü hastane anneme yakın akşam oraya gitcez kalmaya..mesafe ne kadar azsa okadar daha az midem bulanır..
Yaw göbişden bişiy gözükmüyor mübarek ne zormuş be