selam canlar
bugun pazartesi yine de sessiz sanki ne farki var dundenmiyopide yazmamis bugun yoksa dogurmus falan olmasin bole aniden ortadan kaybolanlar dogurup geliyo genelde
Kızlar gunaydinnnnnn. Dun ciger yedim dayanamadım bisey olmaz dimi
günaydın canlar;
Daha doğurmadım tatlımama dün gece doğurcam diye çok korktum. İzne çıktım ya, kocam yine getirdi beni anasına. Neyse bugün dönücez geri, bidaa getirmicek. Çok zorlandım ilk defa yolda. Gecede rahatım yoktu. Çok gerildim ya burda doğurursam, bilmediğim bi doktorun eline kalırsam, beni gereksiz yere sezaryene alırsa diye.
Neyseki sabah biraz ayaklarımı diktim yattım, rahatladım. Birazdanda sporumu yapıcam, inşallah sıkıntım kalmicak.
Buarada dün annemler aldıkları kıyafetleri getirdi, hepsini yıkadık, çantamız ufak eksiklikler dışında hazır gibi. Rahatladım artık. Beşiğimizde geldi, kurduk. Yatağıda annem alıcakŞifonyerle dolap işinide bugün halledicez inşallah. Artık evdeyim inşallah dinlenebilirim.
Arada geliyorum ama pek yazan olmadığı için selam veririm doğum yapıp yapmadığımı beyan ederim haberdar olursunuz benden
Öpüyorum hepinizi.
Eylülcüm bişi olmaz Allahın izniyle, kafana takma böle şeyleri. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlere. Zaten yemek değilde ellemek sıkıntı diyorlar. Hoş ben onada inanmıyorum ama çiğ ellemediysen takma kafana. Bildiğim kadarıyla duygu kendi yapmıştıda bebişde gördüğümüz kadarıyla bişi yok
İşyerinle durumlar ne alemde, çıkış tarihin bellimi?
ewet yine kaynana magduru olmus garibim neyseki sonslm muzmutcum
yok canım ya bence dinleniyordur :))
sen nasılsın kuzucuk nasıl
sizin oralar da ısındı mı
bisi olmas kuzu takma kafana ole seyleri gereksiz stres yapma kendine...ona bakarsan burada cilek bol ve cok lezzetli ben hergun yiyom recel bile yaptim allahin izniyle hic bisi olmaz inanma sikma caniniKızlar gunaydinnnnnn. Dun ciger yedim dayanamadım bisey olmaz dimi
bi şey olmuyo canım,Kızlar gunaydinnnnnn. Dun ciger yedim dayanamadım bisey olmaz dimi
Selam bacılaaar...nabersiniz
Ay miyopi doğurdu doğuracak ne heyecanlı :18: izne bile çıkmış vay be bitirdi sonunda..Allah hayırlısıyla kolay da bi doğum nasip eder sana inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına..
Özgecim geçende aynı anda girmişiz ama birbirimizi yakalayamamışız..Canım seni en iyi ben anlarım..Ama bu işlerde ne kadar ertelersen okadar sıkıntı stres daha fazla oluyor..ya bizim gibi bi anda karar verip yapıcaktınız tedaviyi gerçekten ben pek fazla bişey anlamadım hızlı bi süreç oldu bnm için ..biliyosun bizde ne maddi ne manevi hazır deildik ama bi anda karar verdik işte Allah yardm ediyor..Sonra oluşan stres daha olumsuz etkiliyor tedaviyi..Sıkıntı yapma demicem çünkü o insanın elinde değil sadece bol bol dua et ve sabret imtihanın olduğunu unutma..Ne imtihanlar var eşinle iyisin mutlusun her haline şükret Rabbim mükafatını vericektir emin ol..
Topicde iyice boşlandı tabi..Yinede arada uğrayın yazın kızlar..Millandan da ses seda yok neti yok galiba hala yoksa o illaki girerdi o..
Benm bebişleri soracak olursanız teyzeleri iyiler merak etmeyin..Biri çok uslu yavrum biri de duruşluğu yok karnımı delecek sanki : ) göbiş top gibi giydiklerim olmuyor tabi..Allahtan yaza denk geldikte bol tişörtler falan idare ediyos ..ama vücuttan hiç kilo almadım çok istikrarlı bi vücudum var hamilelik bile kilo aldıramadıonun dışında halsizlik dewam ediyor iş güç yapamıyorum hemen yoruluyorum bu böylede gidecek sanırım..aman onlar iyi olsunda razıym napiim..
taşınma faslı da tam bu zamana denk geldi maalesef bnm hiç bi katkım olamicak ..evimi bile göremicem eşim tutcak nakliyecilerde taşıcak evi ben doğumdan sonra geçicem yeni evime..yeni ev yeni bebişler inş hayırlı gelir bizede..
maşallah eylülüm yaSlm kizlar doktora gittim ense kalinligina bakti detayli ultrason da biri % 90 digeride % 70 erkek dedi hayirlisi olsun insallah. Folik asiti kesti. Demir hapi verdi dr 2hafta sonra dr kedinlestirelim cinsiyetleri dedi :) heyirlisi insallah. Eslemcim.sumisalim.merys. muzmutum kizlar saolun yedim yani cigeri sis ciger 100 gr bile degildir yani :) gobegim cikti benim. Bakalim hayirlisi saglikla kucagimiza aliriz insallah. Millan kiz doguracam sen yoksunn :)))
selam kızlar uzun zamandır girmek yazmak bile içimden gelmiyor.bende durumlar aynı.. hala işsizim iş arıyorum bi taraftanda hamile kalsam diyorum ama kendiliğinden tedavisiz olacağına umudum kalmadı artık ama yine de umut iştehayatımda hiç bi zaman hiç bişeye kolay kavuşamadım bebeğime de kolay kavuşamayacağım anlaşılan.. şu an maddi manevi sıkıntılarımız var belki bunda da vardır bi hayır bilmiyorum. ben işi bıraktım eşimin işleri kötü gidiyor rabbim yardımcımız olsun... benim tek düşüncem bi bebek ama görünen o ki daha çok erteleyeceğiz allahım inşallah bi yerlerden bi kapı açar çok umutsuzum bu ara
sizler nasılsınız ne güzel herkes yavaş yavaş kavuşuyor bebişlerine sizlerin mutluluğu beni de mutlu ediyorrabbim bize de bu günleri gösterir inşallah
oy masallah masallah size ole bos seyleride kafaya takma eylulum tadini cikarSlm kizlar doktora gittim ense kalinligina bakti detayli ultrason da biri % 90 digeride % 70 erkek dedi hayirlisi olsun insallah. Folik asiti kesti. Demir hapi verdi dr 2hafta sonra dr kedinlestirelim cinsiyetleri dedi :) heyirlisi insallah. Eslemcim.sumisalim.merys. muzmutum kizlar saolun yedim yani cigeri sis ciger 100 gr bile degildir yani :) gobegim cikti benim. Bakalim hayirlisi saglikla kucagimiza aliriz insallah. Millan kiz doguracam sen yoksunn :)))
hah soyle arada gelip yazin yahu gerceken bombos oldu bu topik ben ayda bir kilo seklinde devam ediyorum hala yine bole gitse raziyim valla amaaan bebis saglikli olsun yeter hamdolsun rabbime rabbim tum arkadaslara nasip etsin bu guzel duygulari kiloda neymisSelam bacılaaar...nabersiniz
Ay miyopi doğurdu doğuracak ne heyecanlı :18: izne bile çıkmış vay be bitirdi sonunda..Allah hayırlısıyla kolay da bi doğum nasip eder sana inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına..
Özgecim geçende aynı anda girmişiz ama birbirimizi yakalayamamışız..Canım seni en iyi ben anlarım..Ama bu işlerde ne kadar ertelersen okadar sıkıntı stres daha fazla oluyor..ya bizim gibi bi anda karar verip yapıcaktınız tedaviyi gerçekten ben pek fazla bişey anlamadım hızlı bi süreç oldu bnm için ..biliyosun bizde ne maddi ne manevi hazır deildik ama bi anda karar verdik işte Allah yardm ediyor..Sonra oluşan stres daha olumsuz etkiliyor tedaviyi..Sıkıntı yapma demicem çünkü o insanın elinde değil sadece bol bol dua et ve sabret imtihanın olduğunu unutma..Ne imtihanlar var eşinle iyisin mutlusun her haline şükret Rabbim mükafatını vericektir emin ol..
Topicde iyice boşlandı tabi..Yinede arada uğrayın yazın kızlar..Millandan da ses seda yok neti yok galiba hala yoksa o illaki girerdi o..
Benm bebişleri soracak olursanız teyzeleri iyiler merak etmeyin..Biri çok uslu yavrum biri de duruşluğu yok karnımı delecek sanki : ) göbiş top gibi giydiklerim olmuyor tabi..Allahtan yaza denk geldikte bol tişörtler falan idare ediyos ..ama vücuttan hiç kilo almadım çok istikrarlı bi vücudum var hamilelik bile kilo aldıramadıonun dışında halsizlik dewam ediyor iş güç yapamıyorum hemen yoruluyorum bu böylede gidecek sanırım..aman onlar iyi olsunda razıym napiim..
taşınma faslı da tam bu zamana denk geldi maalesef bnm hiç bi katkım olamicak ..evimi bile göremicem eşim tutcak nakliyecilerde taşıcak evi ben doğumdan sonra geçicem yeni evime..yeni ev yeni bebişler inş hayırlı gelir bizede..
Canim hosgeldin nerelerdesin? Ugra arada haberler ver kendinden.kızlar kandiliniz mübarek olsun
bu mübarek günde duam, allah bebişini kucağına almışlara hayırlısıyla büyütmeyi, hamilelere sağlıklara bebişlerini kucaklarına almalarını ve hamilelere de tez zamanda hayırlı bebek haberlerini almayı nasip etsin inşallah amiiiiiiiiiiiiin
tüm sayfaları okuyamadım ama herkes iyidir inşallah
Selam bacılaaar...nabersiniz
evet canım ben sormuştumÖzgecim hakkında hayırlısı olsun cnm..Bak beni örnek al beklediğim herşey bi anda oluverdi demekki ne yaparsan yap onlar geleceği zamanı biliyor..
Hep yeni eve yeni bebek diyodum bak nitekimde öle oldu doğum yaptığımda ev taşınmış olacak ben direk yeni eve geçicem inş nasipse..Zaten tedavi kısmınıda biliyosun bi anda oldu herşey demekki nasip olacak ya ondan..
Seninde inş ikizlerin olur hep dualarımdasınız tabiki..İkiz gebeliği gerçekten çok daha özel bi durum çevreden de hemen ilgi çekiyosun ..He sıkıntısıda daha farklı tabi daha riskli ama olsun bi anda iki bebek birden çıkacak herşeye değer tabi
Madem ramazanıda atlat borçlu hamile kalmamış olursun hem : ) ben büyük ihtimal tutamicam ramazanı ..
Allah kolaylık versin sana sabır gücü versin inş..Ne güzel yiğeninde yanındaymış onlarla oyalan işte..Bak bi bakmışsın mide bulantıları başlamış kendini lavabolardan alamıyosun gün sayiyosun : )
Tabi inş Allah hamileliğinide kolay geçirmeni nasip etsin ..ben 4 aya kadar olan kısmını hatırlamak istemiorum gerçekten
Bu arada Meryem sormuştu sanırım cinsiyetleri belli mi diye..Birisi kesin kız o hemen belli oldu zaten mübarek hiç kapatmio bacaklarını : ) diğeride yavrum hep kapalı en son gittiğimizde de kordon bağı sıkışmıştı bacak arasına yine belli olmadı..ama o da kız olabilir dedi doktor bakalım artık çifter çifter mi tokalar alıcam
Eylülünde tam tersi iki erkekmiş ..hayırlısı olsun cnm iki erkek işin zor valla : ) onlar daha yaramaz oluyomuş ama belli olmaz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?