• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gelseydi yazardı heralde bilmem..geçmişi öle üstten okudum görürdüm heralde..

Bu arada sipermiyogram sonucunuz da güzel çıkmış çok sevindimm cnm..İnan o değerler düşük çıktığında yükselmesi çok zor yani yükselse bile çok zaman alıyor : (

İltihap olayınada takılma ne kadar etki edebilir sanki..ilaçla hemen geçer o..

Prolaktin değerlerinde güzel..hadi bakalım yumurtlama tedavinide yaptırdktan sonra bi engel kalmıyor inş :49:
saol canım benim inşallah sorun kalamz. bende doktora test sonucu göstermeye gittiğimde dedim acaba hsg cektirsem mi dedim. oda henüz erken öncelikle prolaktin degerini düzene sokalım sonra yumurtalarını iyileştirelim eger tedavin cevap vermezse hsg isterim dedi. şuan için 2nizdede öle çözülmicek sorun yok ded. stres yapma dedi. işte öle inşallah gelir benimde melegim. buay umudum yok kontrol hapı kullanıyorum malum :)

Canım ne güzel işte, bi sıkıntınız yokmuş. İltihap içinde ilaç vermiş. Sende bu sırada toparlanırsın, ilacını kullanırsın, tamam işte. Takılacak bişi yok.:16:
öle canım öle sorunlar çözümlenince gelecek inşallah meleğim Allah'ında izniyle :16:

saol canım benim inşallah sorun kalamz. bende doktora test sonucu göstermeye gittiğimde dedim acaba hsg cektirsem mi dedim. oda henüz erken öncelikle prolaktin degerini düzene sokalım sonra yumurtalarını iyileştirelim eger tedavin cevap vermezse hsg isterim dedi. şuan için 2nizdede öle çözülmicek sorun yok ded. stres yapma dedi. işte öle inşallah gelir benimde melegim. buay umudum yok kontrol hapı kullanıyorum malum :)

Ya banada öle geliyor..sizde bi sorun yok aslında..çok mu stres yapionuz..ya da ne bilim zamanı gelmemiş demekki..

Yoksa ben senin öle tüpe falan gerek kalmadan hamile kalıcağına inanıyorum..gerçekten..sumisali gibi sürpriz yapıcaksın bize..

Ki sumisali de sorun vardı yani biliyosun en son eşinin sonuçları düşük çıkmıştı..kendisinde kist vardı vs..sonra kisti de küçüldü en doğalından hamile kaldı : )

Yani şu anda sumisali hamile olduğuna göre rahatça söyleyebilirim..normalde ondaki çikolata kisti kolay kolay küçülmeyen bi kisttir..ve tüp bebek sebebidir..gebeliğe engeldir..Ama Rabbime engel değil işte bak 3.ye hamile kalıyor..

Sende bu ay hap kullancan bi dahaki ay kocan yok 2 ay kendine tatil vermiş ol...rahatlat kendini biraz ..

Sonra bomba gibi başlarsın yeni tedavine : ))

Ya banada öle geliyor..sizde bi sorun yok aslında..çok mu stres yapionuz..ya da ne bilim zamanı gelmemiş demekki..

Yoksa ben senin öle tüpe falan gerek kalmadan hamile kalıcağına inanıyorum..gerçekten..sumisali gibi sürpriz yapıcaksın bize..

Ki sumisali de sorun vardı yani biliyosun en son eşinin sonuçları düşük çıkmıştı..kendisinde kist vardı vs..sonra kisti de küçüldü en doğalından hamile kaldı : )

Yani şu anda sumisali hamile olduğuna göre rahatça söyleyebilirim..normalde ondaki çikolata kisti kolay kolay küçülmeyen bi kisttir..ve tüp bebek sebebidir..gebeliğe engeldir..Ama Rabbime engel değil işte bak 3.ye hamile kalıyor..

Sende bu ay hap kullancan bi dahaki ay kocan yok 2 ay kendine tatil vermiş ol...rahatlat kendini biraz ..

Sonra bomba gibi başlarsın yeni tedavine : ))

inşallah canım kocama sordum nisanın 9u gibi falan gidecek :) yumoş zamanım geçmiş olcak :))) belki süpriz gelir :)

eslem kocam spermiogram testini yeniledi. 64milyon çıktı spermi bide hızı %36 cıktı doktor normal dedi. ama iltihap varmış hızını etkilermiş ilaç verdi 7 gün boyunca sabah akşam içecekmiş :( inşallah faydası olur ...

aylul merak etme oyle onemli bisey degil odunda kulllandi ilac bitince tahlili yeniledi gecmisti degerlerde normal ama ilac kullanirken korunuyosunuz ki zaten siz bu ay krunuyonuz:52:denk geldi iste:1:

aylul merak etme oyle onemli bisey degil odunda kulllandi ilac bitince tahlili yeniledi gecmisti degerlerde normal ama ilac kullanirken korunuyosunuz ki zaten siz bu ay krunuyonuz:52:denk geldi iste:1:
ay birdaha kocam test yapmaz :)) götüremem onu :) hahahaha zaten doktorda öle bişey demedi gerçi :) adam sabah hayalet gibiydi :)))

ay birdaha kocam test yapmaz :)) götüremem onu :) hahahaha zaten doktorda öle bişey demedi gerçi :) adam sabah hayalet gibiydi :)))

sen ne diyon odun o testten sonra simdi bi sayima bile gitmiyo
ben nerelere gidem ne edem yaaa:5: bu ay sonu mutlaka gitcek yetti artik canima...

hamile ve çalışan bayanlar sorum sizlere;

Ben son 3 haftaya kadar Allahın izniyle çalışmayı düşünüyorum. Peki diyelimki o son 3 haftanın içinde erken doğum yaptım 2 hafta öncesinde. Kalan 2 haftayı sonrasına aktarabiliyormuyum? Bu konuda bilgisi olan varmı?

Yoncamel erken doğum yaptı, çalışıyormuydu acaba o?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :52: az önce bi arkadaşım aradı 3 haftalık hamileymiş :nazar::16:darısı bizlerin de başına inşallah :31: hatun daha 23 yaşında 3. ye hamile :1: onun için çok zor olacak ama kendide istiyordu olsun bi tane daha allah gönlüne göre verdi yani allahım sen bizimde yüzümüzü güldür tez zamanda inşallah :49: bu arada sumisaliyle aşağı yukarı aynı olacak dedim içimden duyunca:9: allah tamamına erdirir sağ salim kavuşurlar bebişlerine inşallah :16:

hamile ve çalışan bayanlar sorum sizlere;

Ben son 3 haftaya kadar Allahın izniyle çalışmayı düşünüyorum. Peki diyelimki o son 3 haftanın içinde erken doğum yaptım 2 hafta öncesinde. Kalan 2 haftayı sonrasına aktarabiliyormuyum? Bu konuda bilgisi olan varmı?

Yoncamel erken doğum yaptı, çalışıyormuydu acaba o?
doğum sonrasına aktarılıyor miyopi

slm kızlar
ıyım cok sukur ,,ama kabızlık devam sımdı sıcak suyla kayısı yıyorum ınsallah fayda eder,,,
bugun yengeme gıtcem ogleden sonra gelırım yanınıza,,,,
kan testımı daha yapmadım bugun yapcam ınsallah degerı artmısdır bızım sıpanın,,,
ya dun aksam bı ruya gordum ama gulmeyın:))))
sozde mıllanla bız aynı apartmanda oturuoruz ve mıllan doguruo kızı oluyo ama varya o kadar guzel bı kız kı ,,
ruya ya bu hızlı buyuyo kızı :))) boyle 3 yaslarında falan bız bunla gangam dansı falan yapıoz :9::9::9:
cok guzel bı kızdı ama uzun saclı kumral gıbı falan :))))

Son düzenleme:
slm kızlar
ıyım cok sukur ,,ama kabızlık devam sımdı sıcak suyla kayısı yıyorum ınsallah fayda eder,,,
bugun yengeme gıtcem ogleden sonra gelırım yanınıza,,,,
kan testımı daha yapmadım bugun yapcam ınsallah degerı artmısdır bızım sıpanın,,,
ya dun aksam bı ruya gordum ama gulmeyın:))))
sozde mıllanla bız aynı apartmanda oturuoruz ve mıllan doguruo kızı oluyo ama varya o kadar guzel bı kız kı ,,
ruya ya bu hızlı buyuyo kızı :))) boyle 3 yaslarında falan bız bunla gangam dansı falan yapıoz :9::9::9:
cok guzel bı kızdı ama uzun saclı kumral gıbı falan :))))

Günaydın canım;

Rüyanda çok güzelmiş, hayırlara çıksın inşallah. Kabızlık için ananas da iyi oluyor canım. Ben sabahları kalkınca kahvaltıdan önce ananas yiyiorum o gün daha rahat ediyorum tuvalet konusunda aklında bulunsun. Zaten ananas besleyici de, hamilelere tavsiye ediyorlar.

Günaydın canım;

Rüyanda çok güzelmiş, hayırlara çıksın inşallah. Kabızlık için ananas da iyi oluyor canım. Ben sabahları kalkınca kahvaltıdan önce ananas yiyiorum o gün daha rahat ediyorum tuvalet konusunda aklında bulunsun. Zaten ananas besleyici de, hamilelere tavsiye ediyorlar.

amın ınsallah bızım muhtesem uclunun doguma ısarettır:)))) ananası bılmıodum cıkcam dısarı alırım gercı pekde sevmem tadını onun ama mecbur katlancaz:)))
sana kolay gelsın ben cıkım erken gıdıp erken gelım haydın gorusuruz:)))))))))))))))))))))))))))

Back
X