merhaba arkadaşlar kıskanç bi görümce ve kaynanaya sahibim.yaşananlar çok hangisini anlatayım bilmiyorum.mükemmel bi eşe sahibim üzerime titreyen koruyup kollayan bi eş.kaynanam oğlunu benden kıskanıyo ne zaman onlara gitsek eşimin bana sarılmasını fln kıskanıyo oda hemen eşime sarılıyo.gelelim görümceme asıl derdım onunla ben evlenmeden önce onunla tanıştığımda duldu ve yasca bizden büyük başlarda gayet iyi anlaşıyoduk fakat bunun bazı ahlaksız arkadaslıklarını duydum kaynanamda biliyodu tabi eşimden cok korkarlar ondan gızlenıyodu hersey ben bunları duyunca arama mesafe koydum derken esim öğrendi fln ablasını sildi.kaynanam naptı netti barıstırdı ikisini ve düğünümden 1 ay önce evlendirdiler görümcemi düşünün benim herseyime burnunu sokan görümcemin ev yerlestirmesine cağırmadılar beni. eşim ablasını pek sevmiyo artık ama kaynanam sürekli kızını arayıp sormamızı pohpohlamamızı istiyo buda benim sinirlerimi iyice bozuyo.yeni evliğiğindede problemler yaşıyomus yaşamasa sasrdım zaten kendini dunyadaki tek kadın olarak görüyo.suan hamileyim 4 aylık
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
ve kendisi daha 1 kez aradı beni.bebeğimin cinsiyetine doktorumuz kız gibi dedi kayanam görümceme hemen sana benzicek halasının aynısı olur kız seni çok sevcek fln diyomus tabi buda bi havalanıyo ve sahipleniyo.nasıl davranmalıyım arkadaslar sinirlerimi iyice bozuyolar