kıskan kaynana ve kızı

ben aranmıyosam aramamıda istemesinler o zaman.hem eşimin sarılmasından neden utanıcam ki bence sacmalıyosunuz evliyim karısıyım kalkıpta kucak kucağa oturmuyoruz sonucta

Öyle mi? O zaman Kayınvalideniz neden evladına sarılamayacak? Bu çok daha saçma bence.

Bakın dul diye ayrılmış diye bir insanı kötülüyorsunuz. Ne gibi ahlaksız arkadaşları vardı bunu anlayamadım ve siz neye şahit oldunuz ki gözünüzle mi gördünüz. Nereden biliyordunuz. Çıktığı görüştüğü birileri olabilir ayrıldı diye hayatında başka biri olmayacak mı. Erkek kardeşi de buna tepki vermiş olabilir dul kadın ne geziyor öyle diye siz de hemcinsinize destek olacağınız ve eşinizi yumuşatacağınız yerde olaya körükle gitmişsiniz belli ki nereden duydu eşiniz belki de siz söylediniz özellikle kızsın diye yoksa nereden duyacak evlendiğine göre demek ki ilişkisi ciddiymiş. Yok yine sorunları varmış filan bundan mutlu mu oluyorsunuz. Hem mesafe koydum arama diyorsunuz hem de ev yerleştirmesine çağrılmak isteniyorsunuz. Mesafeli olan görüşmeyen sizsiniz neden çağırsınlar ki hamile kalınca da sırf eşinizin hatrına aramış sizi bende olsam biriyle çıkıyorum diye araya mesafe koyan biriyle görüşmezdim. Onlar kardeş araları ne kadar kötü olursa olsun yine başları sıkıştığında biribirlerini kollarlar siz aralarına girmeyin isterseniz ve kötü olmalarından mutlu olmayın eşiniz zaten sizin yanınızdaymış görümceniz evlenmiş gitmiş daha derdiniz ne size kişisel ne kötülüğü oldu ki. Unutmayın en mutlu evliliğim var diyenler bile bir gün dul kalabilir siz bir süre sonra biriyle görüşseniz ki hakkınız tekrar sevmek yuva kurmak ve birisi hakkınızda ahlaksız arkadaşlıklar dese hoşunuza gider mi. Siz kendi yuvanıza bakın neden dert ettiniz anlayamadım size karışan yok eden yok.

tüm detayları bilmediğiniz için beni sucluyosunuz.evli bi adamla ilişkisi çıktı dayısı bastı bunları evde uygunsuz bi şekilde daha sonra konu kapansın diye bi başkasınla evlendirdiler. bütün mahalle duydu eşim uzakta okuyodu arkadasları haber etmiş ona.ben eşimi aksine dizginledim hep hangi erkek ablasının evli bi adamla düşüp kalktığını kabullenir.evine çağırmadılar olayı mesafe koymadan onceydi bi teklif bekledim sadece.kusura bakmayın dul kalsamda seviyorum diye evli bi insan görüşmem bunuda bu kadar net söylüyorum

Dediğim gibi annesinin boşanmış, zor günler geçirmiş ve üstüne üstlük ikinci evliliğinde de sıkıntılar yaşayan ablasıyla daha fazla ilgilenmesini istemesinden normal bir şey olamaz. Bir insanın ahlaki yaşantısı da kimseyi bağlamaz. Ne olursa olsun sizin ablayı yaftalamaya, kardeşini de ona karşı doldurmaya hakknız yok. Ailesi oğullarına düşkün olabilir, annesi sarılabilir de bundan doğal ne var. Lütfen kıskanç diye yaftaladığınız anne ve ablanın yerine koyun kendinizi ve duyarlı olun. Aileye karşı da anlayışlı davranın.

merhaba arkadaşlar kıskanç bi görümce ve kaynanaya sahibim.yaşananlar çok hangisini anlatayım bilmiyorum.mükemmel bi eşe sahibim üzerime titreyen koruyup kollayan bi eş.kaynanam oğlunu benden kıskanıyo ne zaman onlara gitsek eşimin bana sarılmasını fln kıskanıyo oda hemen eşime sarılıyo.gelelim görümceme asıl derdım onunla ben evlenmeden önce onunla tanıştığımda duldu ve yasca bizden büyük başlarda gayet iyi anlaşıyoduk fakat bunun bazı ahlaksız arkadaslıklarını duydum kaynanamda biliyodu tabi eşimden cok korkarlar ondan gızlenıyodu hersey ben bunları duyunca arama mesafe koydum derken esim öğrendi fln ablasını sildi.kaynanam naptı netti barıstırdı ikisini ve düğünümden 1 ay önce evlendirdiler görümcemi düşünün benim herseyime burnunu sokan görümcemin ev yerlestirmesine cağırmadılar beni. eşim ablasını pek sevmiyo artık ama kaynanam sürekli kızını arayıp sormamızı pohpohlamamızı istiyo buda benim sinirlerimi iyice bozuyo.yeni evliğiğindede problemler yaşıyomus yaşamasa sasrdım zaten kendini dunyadaki tek kadın olarak görüyo.suan hamileyim 4 aylık:49: ve kendisi daha 1 kez aradı beni.bebeğimin cinsiyetine doktorumuz kız gibi dedi kayanam görümceme hemen sana benzicek halasının aynısı olur kız seni çok sevcek fln diyomus tabi buda bi havalanıyo ve sahipleniyo.nasıl davranmalıyım arkadaslar sinirlerimi iyice bozuyolar

Bunların hepsi teferruat sana zararları ne peki?
Yoksa kendi kendilerine kıskansınlar.
Sen de abartıyor olabilirsin bence.

Dediğim gibi annesinin boşanmış, zor günler geçirmiş ve üstüne üstlük ikinci evliliğinde de sıkıntılar yaşayan ablasıyla daha fazla ilgilenmesini istemesinden normal bir şey olamaz. Bir insanın ahlaki yaşantısı da kimseyi bağlamaz. Ne olursa olsun sizin ablayı yaftalamaya, kardeşini de ona karşı doldurmaya hakknız yok. Ailesi oğullarına düşkün olabilir, annesi sarılabilir de bundan doğal ne var. Lütfen kıskanç diye yaftaladığınız anne ve ablanın yerine koyun kendinizi ve duyarlı olun. Aileye karşı da anlayışlı davranın.

yav arkadasım takmısıın kardeşini doldurma diye.doldurmuyorum diyorum inatla eşini dolduruyon diyosun

tüm detayları bilmediğiniz için beni sucluyosunuz.evli bi adamla ilişkisi çıktı dayısı bastı bunları evde uygunsuz bi şekilde daha sonra konu kapansın diye bi başkasınla evlendirdiler. bütün mahalle duydu eşim uzakta okuyodu arkadasları haber etmiş ona.ben eşimi aksine dizginledim hep hangi erkek ablasının evli bi adamla düşüp kalktığını kabullenir.evine çağırmadılar olayı mesafe koymadan onceydi bi teklif bekledim sadece.kusura bakmayın dul kalsamda seviyorum diye evli bi insan görüşmem bunuda bu kadar net söylüyorum

Ya Allah aşkına siz nerede biliyordunuz peki bunları ahlaksız ilişkisini biliyordum mesafe koydum diyorsunuz nereden öğrendiniz dayısı basmadan önce hadi bastıktan sonra öğrendiniz size mi anlattılar bunları yani kim anlatır aileden. Eşinizin arkadaşları nereden öğrenmiş cümbür cemaat mi basmışlar yoksa dayınızın herkese ilan mı etmiş yiğenim basıldı diye tüm mahalle nasıl duyuyor yani. Bu olay olduğunda evliymişsiniz eşiniz nasıl uzakta okuyordu.

Kaldı ki zaten siz bu ahlaksız ilişkiyi duyunca kestim görüşmeyi dediniz ee bu olaydan sonra evlendiğine göre demek ki mesafeyi siz koyduktan sonra evlenmiş ve ev düzmüşler seni çağırmamışlar yani sen zaten o olaydan dolayı konuşmuyordun neden evlenirken çağırsınlar şimdide apar topar evlendirdiler oldu yani. Tamam görüşmeyin etmeyin öyle bir olay olduysa da daha ne takıntınız herkesin hayatı kendine onlar kardeş görümceniz evlenmiş etmiş. Görüşmezsiniz olur biter madem sevmiyorsun neden çağırsınlar diyorsun. O olayı öğrenip mesafe koyan sensin evlenirken çağrılmak istenen yine sen kocasını bırakmış gitmiş o evde iki kişi arasında yaşananları nereden bilebilirsiniz. Size zararı var mı şu anda, eşinizde sizden yana mı, koruyor mu ee daha neyi dert ediyorsunuz evet çocuğunuzun halası ve yiğenini görme hakkı var doğunca buna engel olma hakkınız yok arada bir yiğenin görünce ahlakını bozmaz merak etmeyin kapayın kapınızı boşverin. ailevi olaylar bunlar.

Ne tür arkadaşlıkları varsa var
Bu sizi ilgilendirmez ki
Arama mesafe koydum da sonra abisi öğrendi ne demek, annesi bile saklıyoken
Demek ki siz söylediniz :19:

Eşin o kadar mikemmelse, kardeşinin arkadaşlarından kime ne
Annesinin oğluna sarılmasından kime ne

Görümcen için dünyadaki tek kadın kendi sanıyo demişsin de
Sen böyle düşünüyo olabilir misin acaba

Annesi oğlunu yıllarca bakmış büyütmüş ona sarılmasından daha doğal ne var ki bunu kıskançlık olarak algılayıp sorun etmene de anlam veremedim. Sonuçta ailesinin sana terbiyesizliği yok eşin mükemmel ee daha ne ki ? şahsen ben bu tarz sorunları çok önemsemem herkesin hayatı kendine özeldir "asla görümcemin yaşadıklarını yaşamam demişsiniz" ne kadar büyük konuşmuşsunuz inş rabbim tarafından sınanmazsınız. Hamileymişsiniz de rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bu dönem duygusallıktan takıyorsunuzdur üzmeyin bebeğinizi düşünün iyi günler

Eşin o kadar mikemmelse, kardeşinin arkadaşlarından kime ne
Annesinin oğluna sarılmasından kime ne

Görümcen için dünyadaki tek kadın kendi sanıyo demişsin de
Sen böyle düşünüyo olabilir misin acaba

ya da konu sahibi dünyada ki tek kadın sanıyor kendini :27:

ben buraya açılan "beni kıskanıyorlar" konularına bayılıyorum.. "k.validem oğluna sarılıyor, eşimden kardeşini aramasını istiyorlar.. ama onlar beni kıskanıyor, yani ben kıskandığım için bunları sıralıyorsam ne olayım" diyorsun yani konu sahibi :51: öyle bir anlatmışsın ki her mesajından kıskançlık akıyor.. k.validen oğluna sarılabilir, ablası ne kadar kötü olursa olsun onu arayabilir.. aynı kanı taşıyorlar yahu, ağaç kovuğundan çıkmadı bu adam..

bayılıyorum düğüne kadar tüm gelenekleri, bohçaları, hediyeleri talep edip, hatta yapılmadığı zaman insanları yerden yere vurup, evlendikten sonra eşin ailesini yok sayan "modern" zihniyete..

Canim cok zor biliorum ama en iyisi onlar yokmus gibi davrancan hic takmican yoksa olmuo bazı durjmlarimiz benzio cunku baska caremiz yok pof onlar yokmus gibi yapip elimizden gelenin en iyisini yapip daha da catlatacaz hehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir annenin oğluna sarılmasından ve hata yapmış kızıyla oğlunun arasının açılmasını istememekten daha doğal ne olabilir bu hayatta. Evlattır, abladır, candır, kandır. Onlar yokmuş gibi davranamazsın şayet siz yokken onlar vardı ve Allah korusun siz bir gün giderseniz onlar yine olacaklar. Herkes hata yapabilir, erkek kardeş için bu hatayı sindirmek zor olabilir. Ama söz konusu bir anne ve iki evladını barıştırmak için tabiki elinden geleni yapıcak ve araları bozulmasın diye. Bence anlattığınızdan yola çıkarak ben sadece 1 tane kıskanç insan görebiliyorum onuda çoğu arkadaşımız söylemiş zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tum yorumlari okudum da konu sahibi ne umdu ama ne buldu , herkes ona hak vericek esinin ailesini kotuleyecek diye dusunuerek konuyu acti ama tam tersi oldu :60::60:

Dış kapının dış mandalları için üzülmeye değmez:51:
Artık siz 3 kişilik ailesiniz.. eşiniz&siz&bebeğiniz:29:
Kim ne yaparsa yapsın salla yahu:3: mutluluklar dilerim :16:

merhaba arkadaşlar kıskanç bi görümce ve kaynanaya sahibim.yaşananlar çok hangisini anlatayım bilmiyorum.mükemmel bi eşe sahibim üzerime titreyen koruyup kollayan bi eş.kaynanam oğlunu benden kıskanıyo ne zaman onlara gitsek eşimin bana sarılmasını fln kıskanıyo oda hemen eşime sarılıyo.gelelim görümceme asıl derdım onunla ben evlenmeden önce onunla tanıştığımda duldu ve yasca bizden büyük başlarda gayet iyi anlaşıyoduk fakat bunun bazı ahlaksız arkadaslıklarını duydum kaynanamda biliyodu tabi eşimden cok korkarlar ondan gızlenıyodu hersey ben bunları duyunca arama mesafe koydum derken esim öğrendi fln ablasını sildi.kaynanam naptı netti barıstırdı ikisini ve düğünümden 1 ay önce evlendirdiler görümcemi düşünün benim herseyime burnunu sokan görümcemin ev yerlestirmesine cağırmadılar beni. eşim ablasını pek sevmiyo artık ama kaynanam sürekli kızını arayıp sormamızı pohpohlamamızı istiyo buda benim sinirlerimi iyice bozuyo.yeni evliğiğindede problemler yaşıyomus yaşamasa sasrdım zaten kendini dunyadaki tek kadın olarak görüyo.suan hamileyim 4 aylık:49: ve kendisi daha 1 kez aradı beni.bebeğimin cinsiyetine doktorumuz kız gibi dedi kayanam görümceme hemen sana benzicek halasının aynısı olur kız seni çok sevcek fln diyomus tabi buda bi havalanıyo ve sahipleniyo.nasıl davranmalıyım arkadaslar sinirlerimi iyice bozuyolar

Cnm beni eski kaynana ve gorumcede cok kiskanc ve sinsiydi halada oyleler yani. Esimle arami bozmak icin karimca gibi planli bir sekilde calisirlardi ve basarirlardi ustelik her ne kadarda esime onlarin gercek yuzunu gostermek istesemde esim cok pasif kaldi herseye beni ezdirdi ben asaladi onlarin lafina uyaraktan yuvasini dagitti yani anlican yilan gibi zehirlerini akitip gittiler!!! sen es konusunda cok sanslisin en azindan seni el ustunde tutuyor bende oda yoktu esim ailesi ve benim aramdaki bagi koruyamadi bana sahip cikmadi simdi kendimden ornek verdim ama gulum mesafeni her daim koru onlarla mubattap olmamamaya calis ve dikkat et kendini koru onlardan cunku bu tur insanlarin ne yapacagi belli olmuyor huzurunu bozma onlar icin degmez !!! birak gudursunlar sen esinle mutlu huzurlu ol gerisini bosver !!! sinir oluyorum bu insanlara zaten

Ayyy aynı benim görümceyle kaynana:1: Onlarda böyle kendileri sevgi görmemiş mutsuz diyee herkesi mutsuz etmek istiyorlarr:27:
Mümkün olduğunca uzak dur derimm.. İşin gücün yok elin kızınımı pohpohlayacaksın :ssz:

Eşiniz sizi nasıl seviyorsa anneside oğlunu seviyor . . Kıskançlık kelimesini kayınvalidenize ve görümcenize yakıştırırken şöyle dönüp birde kendinize bakın. . Ayrıca kayınvalideniz ve görümceniz evinize şahsınıza veya ilişkinize müdahalede bulunmuyorsa sadece kıskanıldığınızı seziyorsanız sesinizi çıkarmayın :ssz:

Bir annenin oğluna sarılmasından daha doğal ne olabilir bilmiyorum belki o an sizin mutluluğunuzdan etkilenip oğluna sarılmak istiyo kadın kıskandığına dair somut bi durum yok ortada

Görümceye gelince ahlaksız arkadaşlık dediğiniz o kişinin özel hayatı size bir zararı olmadığı müddetçe sizi bağlayan bir durum yok eşiniz kızar üzülür kabullenemeyebilir ama sizi kıskandığına dair yine bir şey göremedim ben düşünün ki bu 'ahlaksız hayatı' kaynınız yaşıyordu ona da böyle yaklaşabilir miydiniz?
Ev yerleştirmesine herkesi çağırdılar da sizi çağırmadılar sa burada sıkıntınız olabilir
Siz onu arıyordunuz her sıkıntısında derdinde yanındaydınız da o mu sizi aramadı?

Bir de bir laf vardır kız halaya oğlan dayıya çeker derler ben burada yine kayınvalidenizin ya da görümcenizin bir kıskançlığını göremedim alelade söylenmiş bir şey işte doğacak çocuk sizin olduğu kadar görümcenizin de yeğeni duygusal olarak sahiplenmesinden doğal bir şey yok

Kadın ikinci defa evlendiği için ev yerleştirmesine kimseyi çağırmamış olabilir ayrıca eşiniz ve ablası kardeşler nihayetinde kopamazlar kaynananız pohpohlamasını istiyo derken arayıp sormasını kast ediyorsanız kusura bakmayın ama burada kıskanç diye ben size derim.

Back