Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum tekrar baslayabiliriz bitirelim başlarsak ekliyeyim olurmuAyy liste kapanmiss
Okudum canımm6 sıra Aktif Lora niyetine Esması ( YA VEDUD ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun Aktif Lora duası
Rabbim sen herşeyin hayırlısını bilensin. hayırlı bir şekilde vedud ismin hürmetine ailevi problemleri çözmemizi nasib et amin .. 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco
Okudum Allah kabul etsin aminsev9 niyetine Esması ( YA MUSAVVİR ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun sev9 DUASI
Tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip olsun inşallah. @Harlofia agustos72 tatlicincap M Morlale8 M Maviayyy Aktif Lora sev9 mavikelebek34 Ssevincli ohbb M MaviMabellee Passi0n SoLeiL12 R rana20 moco-coco bildirim saati her akşam (21.00)
sev9 için okudum Allah kabul etsin inşallah M Morlale8sev9 niyetine Esması ( YA MUSAVVİR ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun sev9 DUASI
Tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip olsun inşallah. @Harlofia agustos72 tatlicincap M Morlale8 M Maviayyy Aktif Lora sev9 mavikelebek34 Ssevincli ohbb M MaviMabellee Passi0n SoLeiL12 R rana20 moco-coco bildirim saati her akşam (21.00)
sev9 arkadaşıma okudum Rabbim kabul etsin inşallahsev9 niyetine Esması ( YA MUSAVVİR ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun sev9 DUASI
Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahsev9 niyetine Esması ( YA MUSAVVİR ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun sev9 DUASI
M Morlale8sev9 niyetine Esması ( YA MUSAVVİR ) kişi başı 100 defa okunacak dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun sev9 DUASI