liria Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 140 0 96 İstanbul 3 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #1 Kızlar bir önceki konuda kişiye özel davetiye tasarladığımdan bahsetmiştim. Örnek göndermeyi unuttum. İşte 1 saatte tasarladığım örnek davetiyeler Bunlarda buzdolabı magneti örnekleri kızlar Bunları yalnızca 1 saatte tasarladım kişiye özel tasarlıyorum. Ve çok kısa sürede Lütfen yorum arkadaşlar Eklentiler $tasarim3ic.jpg 69,6 KB · Görüntüleme: 136 $tasarim3kapak.jpg 111,4 KB · Görüntüleme: 135 Son düzenleme: 4 Temmuz 2012
Kızlar bir önceki konuda kişiye özel davetiye tasarladığımdan bahsetmiştim. Örnek göndermeyi unuttum. İşte 1 saatte tasarladığım örnek davetiyeler Bunlarda buzdolabı magneti örnekleri kızlar Bunları yalnızca 1 saatte tasarladım kişiye özel tasarlıyorum. Ve çok kısa sürede Lütfen yorum arkadaşlar
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #2 Çok hoşlar bayıldım valla :)
crownvetch Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2011 435 0 46 İstanbul 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #3 İlk baştaki pembe davetiyeye bayıldım ya ne güzelmiş, bu tarz davetiyeleri gerçekten çok beğeniyorum, oldukça sevimli Son düzenleme: 4 Temmuz 2012
İlk baştaki pembe davetiyeye bayıldım ya ne güzelmiş, bu tarz davetiyeleri gerçekten çok beğeniyorum, oldukça sevimli
SouvveniR ❤+❤ = ❤❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2012 11.481 8.058 448 İstanbul 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #4 Ben bu parmak izli olanı çok beğendiiiimmmm Ellerine sağlık canım, hakikaten güzel olmuşlar...
liria Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 140 0 96 İstanbul 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #5 LoadedGun .!.: Çok hoşlar bayıldım valla :) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler canımm
liria Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 140 0 96 İstanbul 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #6 crownvetch .!.: İlk baştaki pembe davetiyeye bayıldım ya ne güzelmiş, bu tarz davetiyeleri gerçekten çok beğeniyorum, oldukça sevimli Genişletmek için tıkla... En beğendiğim benimde teşekkürler
crownvetch .!.: İlk baştaki pembe davetiyeye bayıldım ya ne güzelmiş, bu tarz davetiyeleri gerçekten çok beğeniyorum, oldukça sevimli Genişletmek için tıkla... En beğendiğim benimde teşekkürler
liria Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 140 0 96 İstanbul 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi liria #7 souvvenir .!.: Ben bu parmak izli olanı çok beğendiiiimmmm Ellerine sağlık canım, hakikaten güzel olmuşlar... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım :) Dışarda maliyetleri çok yüksek.Normal güllü bir davetiye 2TL ise böyle tasarımlar 5TL siz gidip ben davetiye bastırmak istiyorum dediğinizde ne bastıracağınıza kim karışır :) uygun maliyete güzel davetiyeler
souvvenir .!.: Ben bu parmak izli olanı çok beğendiiiimmmm Ellerine sağlık canım, hakikaten güzel olmuşlar... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım :) Dışarda maliyetleri çok yüksek.Normal güllü bir davetiye 2TL ise böyle tasarımlar 5TL siz gidip ben davetiye bastırmak istiyorum dediğinizde ne bastıracağınıza kim karışır :) uygun maliyete güzel davetiyeler