- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Ne biliyim uzatmak istemiyorlar heralde.Yada çocuğun durumunu biliyorlar yalandan baskı yapıyorlar
Allah yardımcıları olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim uzatmak istemiyorlar heralde.Yada çocuğun durumunu biliyorlar yalandan baskı yapıyorlar
Yaptığınız çok güzel birşey birine yardımcı olabilmek. Ama benim aklıma takılan ucuz gelinlik ikinci el eşyalar vs alınır yapılır hevesle ve buna kız tarafı burun kıvırırsa pahalı şeyler ister geri çevirir can sıkarsa ne olacak? Sonucta halden anlamayan insanlarmış bunu da yapabilirler. Altını vs. bunları demiyorum bile. Zor bi işi sırtlanmışsınız. Allah merhamet versin insanlaraNe biliyim uzatmak istemiyorlar heralde.Yada çocuğun durumunu biliyorlar yalandan baskı yapıyorlar
bilmem
Yok canım sordum da sadece düğün faslı var ortadaYaptığınız çok güzel birşey birine yardımcı olabilmek. Ama benim aklıma takılan ucuz gelinlik ikinci el eşyalar vs alınır yapılır hevesle ve buna kız tarafı burun kıvırırsa pahalı şeyler ister geri çevirir can sıkarsa ne olacak? Sonucta halden anlamayan insanlarmış bunu da yapabilirler. Altını vs. bunları demiyorum bile. Zor bi işi sırtlanmışsınız. Allah merhamet versin insanlara
Sizde heralde yazıları okumadınız heralde.Çocuk yapmam demiyor bekleyin diyor.Etrafınızda öyle asalak insanlar var heraldeki onlarla karıştırdınız veya masada dirsek çürütecem diye kalbin kararmış.Çocuk zaten küçüklügünden beri çalışıyor ama ailesiyle ancak geçiniyor babası emekli durumu yok.Herkes paralı olacak diye birşey yok.Yokluk hiç mi görmediniz ya böyle konuşanlara hayret ediyorum.Taşı sıksa suyunu çıkarir.Ama yetmiyor yetmeyince yetmiyor.
Calgisi felan mühim değil çünkü etrafımız sazci dolu.sırf düğün istiyorlar.Elaleme gösteriş için heralde.zaten tek birgün yapabiliriz oda salonda olur biter.tamam evlensin de düğün merakı niye. ben istemezdim ordan burdan yardımla düğün yapmak. fuzuli masraf. çalgı çengiye üç beş bin harcamanın bi mantığı yok ki? gelinlik hadi bi nebze. kıysınlar bi nikah sonrasında bi yemek oldu bitti. salon tutmak vs... bunlar gereksiz masraf.
İşte kabul etmiyorlarbencede salon yerine nihak sonraa ailelere arası kutlama olmazmı
Ama Yeni gördüm hallolmuş sanırım.38 bedenim seve seve gönderirim gelinliğimi. İşiniz bitince geri gönderirsiniz. İstersen atayım fotoğraf göster geline. Çünkü mutlaka onun da bi hayali vardır
Calgisi felan mühim değil çünkü etrafımız sazci dolu.sırf düğün istiyorlar.Elaleme gösteriş için heralde.zaten tek birgün yapabiliriz oda salonda olur biter.
İşte kabul etmiyorlar
İşte kabul etmiyorlar