• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısıtlı Düğün

Ne biliyim uzatmak istemiyorlar heralde.Yada çocuğun durumunu biliyorlar yalandan baskı yapıyorlar
Yaptığınız çok güzel birşey birine yardımcı olabilmek. Ama benim aklıma takılan ucuz gelinlik ikinci el eşyalar vs alınır yapılır hevesle ve buna kız tarafı burun kıvırırsa pahalı şeyler ister geri çevirir can sıkarsa ne olacak? Sonucta halden anlamayan insanlarmış bunu da yapabilirler. Altını vs. bunları demiyorum bile. Zor bi işi sırtlanmışsınız. Allah merhamet versin insanlara

Yaptığınız çok güzel birşey birine yardımcı olabilmek. Ama benim aklıma takılan ucuz gelinlik ikinci el eşyalar vs alınır yapılır hevesle ve buna kız tarafı burun kıvırırsa pahalı şeyler ister geri çevirir can sıkarsa ne olacak? Sonucta halden anlamayan insanlarmış bunu da yapabilirler. Altını vs. bunları demiyorum bile. Zor bi işi sırtlanmışsınız. Allah merhamet versin insanlara
Yok canım sordum da sadece düğün faslı var ortada

Sizde heralde yazıları okumadınız heralde.Çocuk yapmam demiyor bekleyin diyor.Etrafınızda öyle asalak insanlar var heraldeki onlarla karıştırdınız veya masada dirsek çürütecem diye kalbin kararmış.Çocuk zaten küçüklügünden beri çalışıyor ama ailesiyle ancak geçiniyor babası emekli durumu yok.Herkes paralı olacak diye birşey yok.Yokluk hiç mi görmediniz ya böyle konuşanlara hayret ediyorum.Taşı sıksa suyunu çıkarir.Ama yetmiyor yetmeyince yetmiyor.

tamam evlensin de düğün merakı niye. ben istemezdim ordan burdan yardımla düğün yapmak. fuzuli masraf. çalgı çengiye üç beş bin harcamanın bi mantığı yok ki? gelinlik hadi bi nebze. kıysınlar bi nikah sonrasında bi yemek oldu bitti. salon tutmak vs... bunlar gereksiz masraf.

tamam evlensin de düğün merakı niye. ben istemezdim ordan burdan yardımla düğün yapmak. fuzuli masraf. çalgı çengiye üç beş bin harcamanın bi mantığı yok ki? gelinlik hadi bi nebze. kıysınlar bi nikah sonrasında bi yemek oldu bitti. salon tutmak vs... bunlar gereksiz masraf.
Calgisi felan mühim değil çünkü etrafımız sazci dolu.sırf düğün istiyorlar.Elaleme gösteriş için heralde.zaten tek birgün yapabiliriz oda salonda olur biter.

Cocuk calismiyor mu düğün istediklerini biliyormuş, ailesinin yaninda yasanacak öyle uçarı bir masraf gerektirmiyor kendi maasini 2 ay biriktirse bile yapardi ya da cok cuzi bir miktara yapamaz miydi? a

ayakkabı numarası kaç? benimkileri verebilirim. 40 yada 41 numara bakmam lazım.

38 bedenim seve seve gönderirim gelinliğimi. İşiniz bitince geri gönderirsiniz. İstersen atayım fotoğraf göster geline. Çünkü mutlaka onun da bi hayali vardır

Yok canım kullanılma yok.Aile biraz sıkıntılı

Siz çok iyi birine benziyorsunuz niyetiniz o kadar güzel ki. Ama bugün yardım edip kendinizi sıkıntıya soktuğunuz insanlar yarın değerinizi bilecek mi. Üzülerek söylüyorum iyilikten maraz doğuyor maalesef yaşınız da eminim büyüktür bir cogumuzdan. Hem durumları yok hem düğün isteniyor. Aceleleri yoksa bir iki sene bekleseler en güzelinden yaparlar herşeylerini. Yarın bir gün onlar kavga eder derdi size düşer. İnşallah gönlunuze göre olur herşey. Üstlerde yazılmış 150-200e çok güzel beyaz abiyeler var. Mekan olarak da gelin evinde görülüyor dernek lokal salon tutabilirsiniz düşük bütçeli olacak şekilde. Kendinizi de maddi olarak zorlamayin yine

İşte kabul etmiyorlar

O kadar sıkıntılılar bir de düğün mü beğenmiyorlar onu anlayamadım. Ayranı yok içmeye gümüş köprü ister geçmeye hesabı. "Nasılsa başkası yapacak düğünümüzü, onlardan geçinerek yaptıralım" gibi kullandırtmayın kendinizi de, hoş değil çünkü. Kimse yardım etmese o beğenmedikleri stil düğünü de yapamazlardı sanırım.

Ben hep ucuz gelinliklerin muhakkak bı tarafının kötü olduğunu modasının gecmis oldugunu düşünür bakmazdım bile. Bir gün bir yerde camda gelinlik 250den başlıyor yazısını gördüm ve eşimle girdim. Bir gelinlikler, inanamazsın. Yok böyle birşey hepsi 2015 yılının gelinlikleri resmen (o sene evlenmiştim) 750den 500e sağlam bir pazarlıkla prenses model gelinlik aldım Soran herkese de bi milyar ikiyuzelliye aldık dedim kimse demedi bunu mu aldınız o paraya diye. Oo ne kadar ucuz ya falan dediler şok oldular. Bindallımı da prenses model tam takım tepsileriyle sepetleriyle 250 liraya aldım ama o da pazarlıkla. Demem o ki izmirdeysen veya İzmir'e uğrayabilecek olursanız bu yerlerin adresini seve seve veririm. Gelinligimi de verirdim ama taşınırken düşürmüş adamlar :KK43:
CYMERA_20170415_173346.webp

Back
X