- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Yapisir biraz ama yapmamı engellemez diye düşünmüştüm engeller mi :))On seneden fazladır agda yapıyorum ve nerdeyse cıkanlar tuy gıbı asırı seyreldıler de.
Ama kas aldırırken tek tek cekınce acıyor ya, eldıvenle o hassas bolgeyı alırken cok acır diye dusunuyorum yazarken bile bir canım acıyoragdaya eldıvenle mı dokunacaksınız?
Yapısmaz mi eldıvene.
Kucuk Kucuk sursen Kucuk bezler kullanıp ceksen aslında, ne canın acır ne morarır.
Ben oyle yapa yapa alıstım.
Engeller yırtılır eldiven Bı de eldıvenı elinden ayırmaya calısırsınYapisir biraz ama yapmamı engellemez diye düşünmüştüm engeller mi :))
Evet haklısınız küçük alınca çok acımıyor aslinda dayanilabilir oluyor ama zaten sizin seyrekse eldivenle de aciyacağını sanmiyorum. Bende korkarak başladım hiç öyle aman aman acısı yok sadece 2 saat uğraşmak istemedigim için ağda eldiven karışık yapiyorum.
Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Vallahi ben denedim acımadı ya da benim ağrı eşiğin yüksek o yüzden de olabilir çektiğim sancınin doğum sancısı olduğunu bile anlamamis bir insanımOn seneden fazladır agda yapıyorum ve nerdeyse cıkanlar tuy gıbı asırı seyreldıler de.
Ama kas aldırırken tek tek cekınce acıyor ya, eldıvenle o hassas bolgeyı alırken cok acır diye dusunuyorum yazarken bile bir canım acıyoragdaya eldıvenle mı dokunacaksınız?
Yapısmaz mi eldıvene.
Kucuk Kucuk sursen Kucuk bezler kullanıp ceksen aslında, ne canın acır ne morarır.
Ben oyle yapa yapa alıstım.
Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Saygi duyuyorum dusunceleriniz icin herkez farklidirBunu yapmak icin surekli tuyleri cekebilecek kadar uzatmak lazim. O da pek konforlu degil bence.
AçtımAcıdan ölürüz gibime geliyor benimde eldıvenle.Msj atamiyorum sana worshipcim
Bacak ? Saç dönmesi?Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
Kökler çok kalinlasmis demek ki o yüzden güçlü cekmek gerek bunu kendi yapamayabilir. Yardim almasi lazım en temiziAğdayı becerememişsin muhtemelen yoksa çekmeyeceği şey yok :)))
Ağda bezlerini ufak parçalar halinde kesin ve küçük küçük yapın canınızda yanmaz o zaman
Kökler çok kalinlasmis demek ki o yüzden güçlü cekmek gerek bunu kendi yapamayabilir. Yardim almasi lazım en temizi
Pardon batıkmış adı. Ben saç dönmesi diye yazmışımBacak ? Saç dönmesi?Şaka mı bu
Ne rahat edecek? 3 senedir gidiyorum hala aynıNiye lazer haric? Cok rahat edersnz
Kisiden kisiye degisiyor demk ki..bn rahat ettimNe rahat edecek? 3 senedir gidiyorum hala aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?