Kişisel temizlik

Yapisir biraz ama yapmamı engellemez diye düşünmüştüm engeller mi :))
Evet haklısınız küçük alınca çok acımıyor aslinda dayanilabilir oluyor ama zaten sizin seyrekse eldivenle de aciyacağını sanmiyorum. Bende korkarak başladım hiç öyle aman aman acısı yok sadece 2 saat uğraşmak istemedigim için ağda eldiven karışık yapiyorum.

Engeller yırtılır eldiven Bı de eldıvenı elinden ayırmaya calısırsın bu sıcakta agda da cekılmıyor, iki saat surecek eldivende cekılmez.
Kadınların yegane derdi kıl tuy.
Eldivenle agdaya dokunmamanı onerırım

Evlenme Yaşı ne yaparsanız kendinize yapın bence. Her neyse para kazanmaya başladığında lazere gitmeni tavsiye ederim üzerine rahatlık tanımam. Aynı durumdaydık. Şimdi için ise ağdaya bir şekilde alışmaya bakın.

epy lady var bimden alıyorum. çok da güzel. almadığı kısımları elimle hallediyorum. zamanla azalıyor tüyle ağda ile alınca. Bir kuaföre gidin orda da tertemiz ağda yaptırabilirsin. kendim yapamam diyorsan. epilasyon ben de yaptırmadım. korktum her zaman

Vallahi ben denedim acımadı ya da benim ağrı eşiğin yüksek o yüzden de olabilir çektiğim sancınin doğum sancısı olduğunu bile anlamamis bir insanım
Benim kini acitmadi gece yaptım sabahta bacaklarımı yaptım agdayi ben beceremiyorum ısıtması falan filan da cabası

Bunu yapmak icin surekli tuyleri cekebilecek kadar uzatmak lazim. O da pek konforlu degil bence.

Ben ergenligimden beri ağda yapamam çok canim yanar ve korkardim ta ki teyzem eldiven yöntemini söyleyene kadsr Allah razı olsun ondan hem bir aya yakın temiz oluyor hem yumuşacık yapıyor tüyleri ve en önemlisi canin acımıyor bir iki yapışta acır ama sonra inanın agdanin yanında sinek ısırığı gibi kalıyor . Ama tek olumsuz yanı biraz uzatmak gerekiyor bekarken iyide evlenince nasıl olur bilmem şuan lazere başladım ben onuda tavsiye ederim

Eldivenle çekecek kadar uzatmak gerekir. Bir de tek tek uğraşmak çok zor. 2 saatte zor bitiyordu. Ben bi ara kullandim vazgeçtim sonra. Hazır bantlar iyi bence diğer ağda gibi yapış yapış olmuyor. Daha pratik. Vücudunu gerdiirp yaparsan daha az aciyor.
Epilator bacak için iyi diğer türlü geniş bölge çok zor bana göre.
Hepsi zor diyorsan iyi bir jilet al 2 güne üstünden geç. Amaç temiz olmaksa o da olur. Abartmaya gerek yok bence

Ağdayı becerememişsin muhtemelen yoksa çekmeyeceği şey yok :)))
Ağda bezlerini ufak parçalar halinde kesin ve küçük küçük yapın canınızda yanmaz o zaman
Kökler çok kalinlasmis demek ki o yüzden güçlü cekmek gerek bunu kendi yapamayabilir. Yardim almasi lazım en temizi

Her erkek böyle şeylere takılmıyor demeye geldim. Öyle pürüzsüz olacak diye bir kural yok yani. Siz istiyorsanız o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…