Etkisini gördünüz mü bana hiç fayda sağlamadı da arkadaşTam Philips Lumea deneyin diyecektim ki en sonuna lazer hariç yazmışsınız.
Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormuTam Philips Lumea deneyin diyecektim ki en sonuna lazer hariç yazmışsınız.
Epilasyon dene başta çok canın yanar ama zamanla alışıyorsun kaş bıyık almak gibi acısız bir hal alıyor zamanla ben kendim epilasyon kullanıyorum ve gayet memnunum tertemiz oluyor hiç tüy çıkmamış gibiYeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Önerdiğiniz bir marka var mı?Epilasyon dene başta çok canın yanar ama zamanla alışıyorsun kaş bıyık almak gibi acısız bir hal alıyor zamanla ben kendim epilasyon kullanıyorum ve gayet memnunum tertemiz oluyor hiç tüy çıkmamış gibi
O bölgeyi kimseye açamıyorum utançtanNiye lazer haric? Cok rahat edersnz
Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersinizYeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorumEpilasyon dene başta çok canın yanar ama zamanla alışıyorsun kaş bıyık almak gibi acısız bir hal alıyor zamanla ben kendim epilasyon kullanıyorum ve gayet memnunum tertemiz oluyor hiç tüy çıkmamış gibi
Deneyeceğim inşaallah. Çok sağolHep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Ben braun kullanıyorum baya eski Bi modeli zamanında ablam almış ama kullanmaya hiç cesaret edemediginden bana vermişti gayat güzel alıyor zaten alıştığın zaman 10 dk sürmüyor o bölgenin temizligini yapması ben geçen aceleye getirip jilet denedim de yok yani hiç güzel bir sonuç alınmıyor aşırı rahatsız edici epilasyon çok iyi oluyor hem hızlı hem etkiliÖnerdiğiniz bir marka var mı?
Canım evliliği hiç düşünme erkekler önce kendi kıllarına baksınYeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
Ilk baslarda zorlana bilirsiniz ama faydasini girceksiniz ilerleyen zamanda killar incelmeye ve seyreklesmeye basliyolar bn kultuk altimida ole yaparim suan belirli yerlerde kaldi oda bi kac yila biter bise kalmazDeneyeceğim inşaallah. Çok sağol
Şöyle ki ben bacaklarımı hep agdayla aldıgım halde o bile bazen batık yada kıl dönmesi yaptı bikini bölgesinde öyle büyük Bi sorunum olmadıBen epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
Valla ben kocamdan daha takıntılıyım kıl tüy tiksindiriyor beni öyleki bir tanecik çıksın onu bile cımbızla çekerim uzamasını da hiç beklemem azcık ucu görünsün yeter kocam da benden çok çekiyor adamı zorla banyoya sokuyorum temizle çık diyerek alıştı valla hatta o da memnun durumdan temiz olmak gibisi var mıCanım evliliği hiç düşünme erkekler önce kendi kıllarına baksın4 yıllık evliyim hiç öyle bir sorun yaşamadım ama elbet bunu takıntı haline getirenler de vardır. Lazer neden yaptırmak istemiyosun bilmiyorum ama kesinlikle çok rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?