Kişisel temizlik

orkidey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
18
16
3
Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Fakat kalın çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen ((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi)

Epilasyon dene başta çok canın yanar ama zamanla alışıyorsun kaş bıyık almak gibi acısız bir hal alıyor zamanla ben kendim epilasyon kullanıyorum ve gayet memnunum tertemiz oluyor hiç tüy çıkmamış gibi

Herkes sizin gibi degil mi,
yani o bolge malum, jiletlerseniz ertesi gune cikar,
agdayi ilk seferinde cok basarili yapan var midir bilemiyorum ama yaptikca daha basarili sonuclar alirsiniz kesin.

Bir de jilet yerine sac/sakal makineleri var, vucut basligi da oluyor, erkeklere ozel diye satiliyor, ama neden kadinlar kullanamasin ki

Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz

Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum

Deneyeceğim inşaallah. Çok sağol

Önerdiğiniz bir marka var mı?
Ben braun kullanıyorum baya eski Bi modeli zamanında ablam almış ama kullanmaya hiç cesaret edemediginden bana vermişti gayat güzel alıyor zaten alıştığın zaman 10 dk sürmüyor o bölgenin temizligini yapması ben geçen aceleye getirip jilet denedim de yok yani hiç güzel bir sonuç alınmıyor aşırı rahatsız edici epilasyon çok iyi oluyor hem hızlı hem etkili

Canım evliliği hiç düşünme erkekler önce kendi kıllarına baksın 4 yıllık evliyim hiç öyle bir sorun yaşamadım ama elbet bunu takıntı haline getirenler de vardır. Lazer neden yaptırmak istemiyosun bilmiyorum ama kesinlikle çok rahat edersin.

Ben de boyleydim..ablmin israryla gttm..kadin dedi ki sadece ben ilgilncm seninle her geldgnde..bnm icin kolunla oranin hicbi farki yok..diye diye rahatlatti..smdi ablma da o kadina da her gun tesekkur edyorm..sukredyorum..tatile gidilckkn karalari baglyordum agdayla bu sckta napcm diye..bi de sertms killarnz cok cabuk biter..bence baslayin..millet her ay agdaciya gdyor..siz belli bi seans alip bitircksnz..

Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
Şöyle ki ben bacaklarımı hep agdayla aldıgım halde o bile bazen batık yada kıl dönmesi yaptı bikini bölgesinde öyle büyük Bi sorunum olmadı

Valla ben kocamdan daha takıntılıyım kıl tüy tiksindiriyor beni öyleki bir tanecik çıksın onu bile cımbızla çekerim uzamasını da hiç beklemem azcık ucu görünsün yeter kocam da benden çok çekiyor adamı zorla banyoya sokuyorum temizle çık diyerek alıştı valla hatta o da memnun durumdan temiz olmak gibisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…