Kişisel Gelişiminiz İçin Neler Yapıyorsunuz?

neden hiç şaşırmadım acabaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

bilmiyorum :KK53:

resım kursuna gıt..
veya bıtkılerle ugras..

o butık kurabıye işi bana cok eglencelı geliyor..ama denemedım

denenebilir aslında teşekkür ederim :KK31:

Bir sürü şey yapılabilir ;

1- Eğer hali hazırda okumuyorsan, açık öğretimden bir bölüm okuyabilirsin, ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, şimdi ilgim olan bir alanda açık öğretim okuyorum. Basit zaten, ama öğreniyorum yine de bir şeyler.

2- Maddi açıdan seni zorlamayacaksa dil kursuna gidebilirsin, ingilizce değil ama, mesela fransızca, ispanyolca, insan bir kelime bile öğrenince mutlu oluyor. :KK9:

3- Yapmayı en çok istediğim şeylerden birisi de , yemek ya da pasta kursuna gitmek. Zaman olmadığı için gidemiyorum, ama bence o da çok zevkli bir uğraştır, hem bir sürü yeni şey öğrenirsin. :KK56:

4- Spora gidilebilir, hem sağlık için çok faydalı, hem hareket etmek insanın kendisini daha iyi hissettiriyor. Ben bayılıyorum spor yapmaya, kafam boşalıyor, o esnada sanki başka bir boyuta geçiyorum. :124:

ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ediyorum :KK31: aslında pasta, yemek kursu tarzı şeyler aklımdaydı fakat benim bulunduğum yer kurs yönünden biraz kıt :KK17: yani kursa gitmek için eylülü beklemem gerekiyor, başlayan kurslar bitmek üzere nerdeyse :18:

ben aslında sürekli sürekli öğrenmek istiyorum. hatta bazen her şeyi bilmek istiyorum :KK1:
fakat bunu nasıl yapacağım muamma, okuyarak pek elde edilmiyor çünkü :KK34:

bilmiyorum :KK53:

denenebilir aslında teşekkür ederim :KK31:

ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ediyorum :KK31: aslında pasta, yemek kursu tarzı şeyler aklımdaydı fakat benim bulunduğum yer kurs yönünden biraz kıt :KK17: yani kursa gitmek için eylülü beklemem gerekiyor, başlayan kurslar bitmek üzere nerdeyse :18:

ben aslında sürekli sürekli öğrenmek istiyorum. hatta bazen her şeyi bilmek istiyorum :KK1:
fakat bunu nasıl yapacağım muamma, okuyarak pek elde edilmiyor çünkü :KK34:

evet ya o kadar okuyoruz ama hala yetersiziz hala yetersiz kendimi bulamadım ben hala sanırım....

gezin o halde,çok okuyan değil çok gezen bilir demişler:KK34::KK1:
ebru,ahşap boyama,puzzle da iyi vakit geçirmek,dikkati arttırmak,beyni boşaltmak için olabilir...

hmm güzel tavsiye en iyisi gezmek fakat malum o da pek çok faktöre bağlı :KK31:
ben puzzle yaparken çok sıkılırım aslında ama acaba 500 parça alıp başlasam mı ufaktan? :KK53:

hmm güzel tavsiye en iyisi gezmek fakat malum o da pek çok faktöre bağlı :KK31:
ben puzzle yaparken çok sıkılırım aslında ama acaba 500 parça alıp başlasam mı ufaktan? :KK53:

ben 1000lik almayı düşünüyorum,dikkati arttırması avantaj,hem de deşarj olur insan,hem de sabretmeyi öğrenir biraz.:KK34:

Sizin ilgi alanınıza göre şekillenebilecek bir durum bu aslında. Siz neler yapıyorsunuz diye sormuşsunuz. Ben şu an üniversite okuyorum. Bir de açık öğretimden istediğim başka bir bölüm daha okuyorum. Aynı zamanda bilgisayar operatörlüğü kursuna ve bilgisayar destekli reklam ve web tasarım kursuna gidiyorum. Kitap okuyorum, spor yapıyorum bunları bunun dışında tutuyorum. Bir de ingilizce kelime ezberliyorum. Böyle yani. İşinize, ilginize hitap edecek şeyler daha çok ilginizi çeker. Umarım size fikir verir yazdıklarım.

Son düzenleme:
Sizin ilgi alanınıza göre şekillenebilecek bir durum bu aslında. Siz neler yapıyorsunuz diye sormuşsunuz. Ben şu an üniversite okuyorum. Bir de açık öğretimden istediğim başka bir bölüm daha okuyorum. Aynı zamanda bilgisayar operatörlüğü kursuna ve bilgisayar destekli reklam ve web tasarım kursuna gidiyorum. Kitap okuyorum, spor yapıyorum bunları bunun dışında tutuyorum. Bir de ingilizce kelime ezberliyorum. Böyle yani. İşinize, ilginize hitap edecek şeyler daha çok ilginizi çeker. Umarım size fikir verir yazdıklarım.

ben daha çok başkalarının neler yaptığını merak ediyordum fikir olması açısından. siz de yardımcı oldunuz teşekkür ederim :KK31:

KELEBEK neden pasif olmuş ki gene? :KK43:

ben 1000lik almayı düşünüyorum,dikkati arttırması avantaj,hem de deşarj olur insan,hem de sabretmeyi öğrenir biraz.:KK34:
Aslı, bu teknoloji bizi sabırsız yaptı biraz da... Fark ediyorum bunu.
Bir tuşa basıyoruz sayfalar açılıyor falan...
Dün ne oldu ya basit bir şeydi. Musluktan su mu dolduruyordum ne, yavaş akıyor. SABIR SABIR SABIR dedim. Sabırlı ol Gülümsün. Biraz sabırlı olmayı öğren!
:KK37:

Dün ne oldu ya basit bir şeydi. Musluktan su mu dolduruyordum ne, yavaş akıyor. SABIR SABIR SABIR dedim. Sabırlı ol Gülümsün. Biraz sabırlı olmayı öğren!

kelebek polemikten gitti sanırım yine :KK50: sabırsızlık ve kararsızlık terazide baş özellik bence :18:

evet insanların tahammül eşiği de düşmüş vaziyette...

Mrb
Benimde bikaç gündür takıldığım bi mevzu bu.
Öğrenmeyi bıraktığımı, yerimde saydığımı, birileri bişey anlatırken sadece dinlemekle yetindiğimi farkettim.
Napabilirim diye düşündüm, nerden başlayabilirim, maddi olarak beni zorlamamalı bi kursada gidemem çalışıyorum anca günler uzadıktan sonra...
Kitap okumayı çok severim ozaman bırak aşk macera romanlarını öğrenmesi sağlayacak bişeyler oku dedim kendi kendime...
Ve peygamberimizin hayatından başlayabilirim dedim. Hep peygamberimizi örnek almamızı söyler dururlar, ama nasıl bi hayat yaşamış neyini örnek almalı bilmiyorum bile.
Oyüzden bugün yada yarın en kısa zamanda hayatını anlatan bi kitap buldum, onu alıp okicam. Şimdilik bukadar...

Mrb
Benimde bikaç gündür takıldığım bi mevzu bu.
Öğrenmeyi bıraktığımı, yerimde saydığımı, birileri bişey anlatırken sadece dinlemekle yetindiğimi farkettim.
Napabilirim diye düşündüm, nerden başlayabilirim, maddi olarak beni zorlamamalı bi kursada gidemem çalışıyorum anca günler uzadıktan sonra...
Kitap okumayı çok severim ozaman bırak aşk macera romanlarını öğrenmesi sağlayacak bişeyler oku dedim kendi kendime...
Ve peygamberimizin hayatından başlayabilirim dedim. Hep peygamberimizi örnek almamızı söyler dururlar, ama nasıl bi hayat yaşamış neyini örnek almalı bilmiyorum bile.
Oyüzden bugün yada yarın en kısa zamanda hayatını anlatan bi kitap buldum, onu alıp okicam. Şimdilik bukadar...

bunu uzun zamandır ben de düşünüyordum ve kaynak araştırmasındaydım. henüz bir karar veremedim. doğru kaynağı bulduğunuza inandığınızda paylaşır mısınız?:KK31:

X