- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- Konu Sahibi soslusarma
neden hiç şaşırmadım acabaa
bilmiyorum
resım kursuna gıt..
veya bıtkılerle ugras..
o butık kurabıye işi bana cok eglencelı geliyor..ama denemedım
denenebilir aslında teşekkür ederim
Bir sürü şey yapılabilir ;
1- Eğer hali hazırda okumuyorsan, açık öğretimden bir bölüm okuyabilirsin, ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, şimdi ilgim olan bir alanda açık öğretim okuyorum. Basit zaten, ama öğreniyorum yine de bir şeyler.
2- Maddi açıdan seni zorlamayacaksa dil kursuna gidebilirsin, ingilizce değil ama, mesela fransızca, ispanyolca, insan bir kelime bile öğrenince mutlu oluyor.
3- Yapmayı en çok istediğim şeylerden birisi de , yemek ya da pasta kursuna gitmek. Zaman olmadığı için gidemiyorum, ama bence o da çok zevkli bir uğraştır, hem bir sürü yeni şey öğrenirsin.
4- Spora gidilebilir, hem sağlık için çok faydalı, hem hareket etmek insanın kendisini daha iyi hissettiriyor. Ben bayılıyorum spor yapmaya, kafam boşalıyor, o esnada sanki başka bir boyuta geçiyorum. :124:
ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ediyorum aslında pasta, yemek kursu tarzı şeyler aklımdaydı fakat benim bulunduğum yer kurs yönünden biraz kıt yani kursa gitmek için eylülü beklemem gerekiyor, başlayan kurslar bitmek üzere nerdeyse :18:
ben aslında sürekli sürekli öğrenmek istiyorum. hatta bazen her şeyi bilmek istiyorum
fakat bunu nasıl yapacağım muamma, okuyarak pek elde edilmiyor çünkü