Kişisel Gelişiminiz İçin Neler Yapıyorsunuz?

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
selamlar :KK16:

ben bu ara kendimi çok boş hissediyorum. kendimle ilgilenmek, kişisel gelişimime katkı sağlamak amacıyla bir şeyler yapmak istiyorum fakat henüz bulamadım ne yapacağımı; kendimi nasıl dolduracağımı :KK17:

siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar kendiniz için? hadi paylaşalım burada benim gibi düşüncesi olanlara fikir olsun :KK31:

resım kursuna gıt..
veya bıtkılerle ugras..

o butık kurabıye işi bana cok eglencelı geliyor..ama denemedım

bunu yap bunu:KK1::KK1:

Eklentiler

• $sssss.jpg
    $sssss.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 152
Bir sürü şey yapılabilir ;

1- Eğer hali hazırda okumuyorsan, açık öğretimden bir bölüm okuyabilirsin, ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, şimdi ilgim olan bir alanda açık öğretim okuyorum. Basit zaten, ama öğreniyorum yine de bir şeyler.

2- Maddi açıdan seni zorlamayacaksa dil kursuna gidebilirsin, ingilizce değil ama, mesela fransızca, ispanyolca, insan bir kelime bile öğrenince mutlu oluyor. :KK9:

3- Yapmayı en çok istediğim şeylerden birisi de , yemek ya da pasta kursuna gitmek. Zaman olmadığı için gidemiyorum, ama bence o da çok zevkli bir uğraştır, hem bir sürü yeni şey öğrenirsin. :KK56:

4- Spora gidilebilir, hem sağlık için çok faydalı, hem hareket etmek insanın kendisini daha iyi hissettiriyor. Ben bayılıyorum spor yapmaya, kafam boşalıyor, o esnada sanki başka bir boyuta geçiyorum. :124:

yok ben onu biliyordum ve ara ara uyguluyordum sonra ne oldu bilin bakalım: SIKILDIM :KK60:

Bir sürü şey yapılabilir ;

1- Eğer hali hazırda okumuyorsan, açık öğretimden bir bölüm okuyabilirsin, ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, şimdi ilgim olan bir alanda açık öğretim okuyorum. Basit zaten, ama öğreniyorum yine de bir şeyler.

2- Maddi açıdan seni zorlamayacaksa dil kursuna gidebilirsin, ingilizce değil ama, mesela fransızca, ispanyolca, insan bir kelime bile öğrenince mutlu oluyor. :KK9:

3- Yapmayı en çok istediğim şeylerden birisi de , yemek ya da pasta kursuna gitmek. Zaman olmadığı için gidemiyorum, ama bence o da çok zevkli bir uğraştır, hem bir sürü yeni şey öğrenirsin. :KK56:

4- Spora gidilebilir, hem sağlık için çok faydalı, hem hareket etmek insanın kendisini daha iyi hissettiriyor. Ben bayılıyorum spor yapmaya, kafam boşalıyor, o esnada sanki başka bir boyuta geçiyorum. :124:

merhaba, o kadar güzel şeyler tavsiye etmişsiniz ki ben bile tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım, teşekkürler.

X