- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
- Konu Sahibi Latinachica
Ben uni mezunu calisan bir insanim ama bilgisiz hissediyorum kendimi.
Herkes benden daha cok sey biliyor gibi
Konuscak konu bulamiyorum
Guzel ve akici konusamiyorum
Hobim yok
Kitap hic okumuyorum
Belki de Disardan dolu gibi görünen ama gercekte hicbir sey bilmeyen biri olarak hissediyorum kendimi. Bugun d r gezdim. Cocuk klasiklerine bakiyordum. Pinokyonun sadece yalan soyleyince burnunun uzadigini biliyorum. Hikayesini bilmedigimi farkettim. Ya da heidiyi izledim ama neydi konusu derseniz bilmiyorum. Dede vardi peyniri eritiyordu heidi kosup duruyordu. Her seyim o kadar yuzeysel kalmis ki hayatta.
Her girdigim ortamda en sessiz ben kalirim. Yorum yapmam hicbir seye, çünkü yapamam aslinda. Insanlar da soguk biri olduğumu düşünür hep.
27 yasindayim. Ve kendimi gelistirmek istiyorum. Neyi sevdigimi bile bilmeden basliycam yola. Kurs olur sizin kendi hayatinizda uyguladiginiz seyler olur. Tavsiye istiyorum. Benim gibi olan bu yoldan gecen oldu mu
İlk önce kitapla Başlayabilirsiniz.. Hangi tür sevdiğinizi bulmak önemli olan. Haberleri takip edebilirsiniz ya da farklı konularda araştırmalar yaparsınız.. Farklı kurslara gidebilirsiniz bu dil geliştirmek veyahut resim çizmek vs. Gibi olabilir.. Bende buraya yeni üye oldum sanırım çoğu üye evli ve bende bu konularda bilgi edinmiş oluyorum onlara yorum yapamıyorum ama yapmaya çalışıyorum..