- 7 Nisan 2022
- 1.052
- 1.497
- 21
-
- Konu Sahibi nescioquisegosum
aynen genelde izleyebiliyorum. seviyorum izlemeyi. boş vaktim de varsa günde 1 film izleyebiliyorum.Çok isteyip hiç açmadığım konu umarım devamı gelir. Sadece filmlerin çok fazla günde bir filme geliyor doğru hesapladıysam ama haftada 3 yapmak istesen daha gerçekçi olur yine fırsatın oluyorsa tabi ki yapılabilir dediğini de yapabilirsin
umarım başarılı olursunuz film listenizi paylaşabilirseniz mutlu olurum bende film izlemeyi seviyorum ama film bulana kadar bazen izlemekten vazgeçtiğim oluyor o yüzden biraz dizilere yöneldim başarılar :)hanımlar merhaba,
pazartesi günü 13 hafta sürecek stajım başlıyor. ondan sonra da 4 haftalık bir tatilim var. bu süreçte aynı zamanda kişisel gelişimime katkıda bulunmak istiyorum. buraya da gün gün neler yaptığımı yazmayı planlıyorum. siz de katılmak isterseniz hepinizi beklerim. birbirimize önerilerde bulunuruz, motive ederiz ve devamlılığı sağlarız. şimdilik hedeflerim şöyle:
-her gun azda olsa kitap okumak. kitap okumayı bir türlü alışkanlık haline getiremedim. bu yüzden günde 10 sayfa ile başlamayı düşünüyorum.
-erkek arkadaşımla spora başlamak. şimdilik fitness gibi görünüyor. ben kilo almak istiyorum. biraz takviyede alacağım gibi gözüküyor. eğer bulabilirsek tenis ya da yüzme de olabilir.
-yogaya başlamak. YouTube üzerinden yapacağım
- film listemdeki filmlerin büyük bir kısmını izlemek ve yorumlamak. film izlemeyi çok seviyorum. izledikten sonra kendimce yorumlayıp bazı platformlarda paylaşıyorum. şu sıralar odak sorunu çektiğim için pek film izleyemiyorum. listemde şu an 120 film var şu 17 haftada 60 tanesini izlemiş olmayı istiyorum.
planlarım böyle umarım gerçekleştirebilirim. katılmak isteyen herkesi beklerim.
1 aydır buraya girmemişim seve seve paylaşırım film yorumlamayı da çok severim o yüzden sevdiğim filmleri de paylaşabilirim.umarım başarılı olursunuz film listenizi paylaşabilirseniz mutlu olurum bende film izlemeyi seviyorum ama film bulana kadar bazen izlemekten vazgeçtiğim oluyor o yüzden biraz dizilere yöneldim başarılar :)
Kilo almak için tavsiyeleriniz varsa bende dinleyebilirim :) bu sıralar bende kişisel gelişim kitapları aldım okumaya başladım kendime yatırım yapmak istediğim bi dönemdeyim 5 kilo kadar almak istiyorum ayrıca bu süreçtehanımlar merhaba,
pazartesi günü 13 hafta sürecek stajım başlıyor. ondan sonra da 4 haftalık bir tatilim var. bu süreçte aynı zamanda kişisel gelişimime katkıda bulunmak istiyorum. buraya da gün gün neler yaptığımı yazmayı planlıyorum. siz de katılmak isterseniz hepinizi beklerim. birbirimize önerilerde bulunuruz, motive ederiz ve devamlılığı sağlarız. şimdilik hedeflerim şöyle:
-her gun azda olsa kitap okumak. kitap okumayı bir türlü alışkanlık haline getiremedim. bu yüzden günde 10 sayfa ile başlamayı düşünüyorum.
-erkek arkadaşımla spora başlamak. şimdilik fitness gibi görünüyor. ben kilo almak istiyorum. biraz takviyede alacağım gibi gözüküyor. eğer bulabilirsek tenis ya da yüzme de olabilir.
-yogaya başlamak. YouTube üzerinden yapacağım
- film listemdeki filmlerin büyük bir kısmını izlemek ve yorumlamak. film izlemeyi çok seviyorum. izledikten sonra kendimce yorumlayıp bazı platformlarda paylaşıyorum. şu sıralar odak sorunu çektiğim için pek film izleyemiyorum. listemde şu an 120 film var şu 17 haftada 60 tanesini izlemiş olmayı istiyorum.
planlarım böyle umarım gerçekleştirebilirim. katılmak isteyen herkesi beklerim.
Keşke olsaKilo almak için tavsiyeleriniz varsa bende dinleyebilirim :) bu sıralar bende kişisel gelişim kitapları aldım okumaya başladım kendime yatırım yapmak istediğim bi dönemdeyim 5 kilo kadar almak istiyorum ayrıca bu süreçte
Kilo almak vermekten çok daha zor gerçekten ya. Şu an spora gidecek bi imkanım yok benim de maalesef bi 5 kilo almak bu kadar zor olmamalıydıKeşke olsafitnessa gidip beslenmeme çok dikkat ettiğim dönem almıştım ama her öğün öğürene kadar yemek yemem gerekiyordu. Tekrar başlasam 3 ay devam etsem 5 kilo alırım belki ama hiç vaktim yok
katılıyorum. bir de alırken nereden aldığın da önemli göbeğime falan gitmesini asla istemem benKilo almak vermekten çok daha zor gerçekten ya. Şu an spora gidecek bi imkanım yok benim de maalesef bi 5 kilo almak bu kadar zor olmamalıydı