Kisisel esyalar

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
Merhaba hanımlar
Size bisey danismak istiyorum. Ben bosanma asamasindayim ve planli bi sekilde karar vermedim bi anda karar verdim onun icin kisisel esyalarimi evden alamadim malesef ailem yardimiyla sadece kendime kislik bir kac kiyafet aldim. Ben kisisel esyalari almak icin karsi tarafa belirtiyorum ama kabul etmiyolar saka gibi kendi esyalarimi alamiyorum. Acaba bu durumda neler yapmaliyim yani bana yol gosterirmisiniz kisisel esyalar nasil alinir ?

O evde yokken gidin alın. Anahtar yoksa çilingir çağırın anahtarı içerde unuttum diye.

Merhaba hanımlar
Size bisey danismak istiyorum. Ben bosanma asamasindayim ve planli bi sekilde karar vermedim bi anda karar verdim onun icin kisisel esyalarimi evden alamadim malesef ailem yardimiyla sadece kendime kislik bir kac kiyafet aldim. Ben kisisel esyalari almak icin karsi tarafa belirtiyorum ama kabul etmiyolar saka gibi kendi esyalarimi alamiyorum. Acaba bu durumda neler yapmaliyim yani bana yol gosterirmisiniz kisisel esyalar nasil alinir ?
Evin bulundugu yerdeki karakola gidin, bosanma asamasinda oldugunuzu eve girip esyalarinizi almaya ve basiniza bir sey gelmesinden cekindiginizi soyleyin.
Size gorevli bir memur verirler, onun nezaretinde evden alacaklarinizi alirsiniz hatta tutanak tutturun ki evden sunu almis/calmis muhabbeti de olmasin.

X