Kişisel Blog - Üfürükten Prenses

canım uzun zaman sonra yazmışsın cevap bilgisayarın arızalıymış:)

bende şimdi görüyorum cevabını...teşekkür ederim...

haklısın aslında ama yazma işi benim bi garip ya....yani kırk yılda bi geliyo o ilham denen şey ve yazma isteği....her zaman çıkmıyo....

resim kursuna başladım 1 ay oldu...onla idare ediyorum şimdi...ondan da keyif alıyorum çok....

kolay gelsin canım sana..

aaa bu blogun sahibesi de kk dan demek :) güzel takipe alalım hemen :)

edit: ay ben zaten takip ediomuşum ki :))

Son düzenleme:
Sizin bloğunuz nezdinde takip ettiğim diğer bloglarada hala" geçersiz yönlendirme" hatasıyla giremiyorum...
Artık sorun çözülmüş,yasak kalkmış ama ben niye giremiyorum onu çözemedim ??
Bir fikriniz var mı?

TTnetten mi bağlanıyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla ttnet henüz yasağı kendi kapmsamında kaldırmadı.Amacını bilemiyorum.
Ben dns ayarlarımı değiştirip girebiliyorum bütün bloglara bu yöntemi de uygulayabilirsiniz.
Hiç bir yasaklama size engel teşkil etmez böylelikle..
Çağdışı yasaklarla uğraşmamış oluruz.

Derinssimm... bende uzun zamandır bloguna giremiyorum yazılarını okuyamadım uzun zamandır..
DNS ayarlarını nasıl değiştiriyoruz? biraz kurcaladım ama bulamadım

Derinssimm... bende uzun zamandır bloguna giremiyorum yazılarını okuyamadım uzun zamandır..
DNS ayarlarını nasıl değiştiriyoruz? biraz kurcaladım ama bulamadım

Sİze özel mesajlar anlatmaya çalıştım, inşallah açıklayıcı olur...

Ben format attıktan sonra unutmuşum değiştirmeyi, teşekkürler derinss...

derinssim bayadır bende bu sorun yüzünden giremiyorum bloğuna hatta en son dün tekrar
denedim ve giremedim :44:

çözümü açıklamışsın ben yeni gördüm :78: evet ben de ttnetten bağlanıyorum demek o yasağı kaldırmadı ama derinssim bu dns ayarımı nasıl değiştircem onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…